avatar

Ser avatar nu, den är så bra.. helt kär i den! Men den är snart slut och då tänkte jag faktiskt sova.
Fredag imorgon och det blir nog bra trots allt. Ska till rebecca och efter det sover älskling hos mig. :) Kanske hälsar på hos emma också en stund.

Men ikväll så träffade jag emma och steff sedan lollo gurkan och emma, så tog vi en runda med rullorna ute för det var så fint väder. Jätte skönt att åka då :) 

Men nu ska jag se klart. Puss 


Valborg förra året, det har gått så sjukt fort. Men rolig kväll!

 
 
det började då hehe ;) (och kolla mitt hår!!!)

29 april

Hejsan hejsan

Ja då var det sista april imorgon och valborg. Sen börjar maj och sedan juni?! Jag hänger inte med, faktiskt. Blir lite rädd för att tiden går så fort :( Sommarlov snart, hade ju precis det. Klagar absolut inte på att det är så men det har gått så sjukt fort. Tror att det är för att det har hänt så mycket detta året, så mycket nytt. Men ska bli skönt med sommarlov och nytt en gång till. :D 

Men i alla fall, hann precis i tid till skolan i morse, stressade igen. Jag börjar bli riktigt duktig på att ta bussen i sista minuten, men är så trött på morgonen att jag inte orkar riktigt haha. Men hade en skön skoldag, det är jätte varmt ute men molnigt .. aja, värme i alla fall. Stack till stan på lunchen, tog en fika och handlade lite. Jag måste nog gå i terapi, jag kan inte gå i stan utan att handla något. To sad, för alla mina pengar försvinner direkt haha!  Men kom tillbaka och hade matte och sen åkte vi hem. :) 

Idag ska jag inte göra så mycket, ska träffa emma och steff annars ingenting. Bara ta det lugnt! 
Nu ska jag äta något, skriver sen. Puss



Baseboll jackan som alla har och en vanlig svart tröja!

älskade lag

Har nästan precis kommit hem från min träning. Den var så sjukt rolig idag för alla var på så bra humör och vi gjorde ändå roliga saker. Har de sjukaste människorna i mitt lag och de hände så mycket roligt. Ja man skulle varit med för att förstå, men ah vad jag älskar mitt lag!
   
Kom hem vid 10 tiden och har bara ätit och så nu. Ska nog snart lägga mig i sängen och kolla på tv, är helt slut. 
Men har a big problem, imorgon är det torsdag och sen fredag och då är det VALBORG?! va.. vadå valborg? det var nyss julafton? jag hänger inte med alls ska ni veta. :( Fick reda på i helgen att det är valborg på fredag! Vet inte alls vad jag ska göra och inte göra, ah det för jag lösa imorgon. :)

Räknar även ner varje dag nu tills min lilla söta bebis aino kommer. :$ hihi, längtar.
Men nu ska jag se en sjuk film på tv, godnatt och puss.


bild från senaste lag festen

26 april

Hejsan hejsan 
Vaknade lite tidigare än vanligt imorse för skulle fixa lite saker innan skolan. Var totalt död eftersom jag inte kunde somna igår och vaknade idag av att mina hälar kliade (?) ja det låter sjukt konsigt. Men jag tänkte inte mer på det för jag var så trött, men sen började de klia igen i skolan så jag kollade var det var, så hade jag typ bett där och var jätte röd. Har ingen aning vad det är för något men weard iaf. 
Men i alla fall så har jag bara haft nationella idag och arbetsmiljö. Det är något nytt ämne vi har nu, ganska roligt för läraren är sjuk haha, men idag blev det för mycket och jag höll på att somna i slutet. Men som tur var fick vi sluta tidigare och nu har jag varit hemma i ett tag.
Ska bara träna idag, måste börja plugga till mitt historie prov snart, hopplöst när man inte fattar någonting, yes. Vill ha fotografiskt minne, det hade suttit fint. :) 
Men nu ska jag ta något att äta och städa mitt rum.
Skriver kanske ikväll, puss
vit blus och svarta leggins och grå halsduk, var allt jag orkade idag. :)

27 april

haft jätte dålig uppdatering faktiskt, men jag är inte ensam om det hehe.. (6) skojade bara.. men ska bli bättre.
och innan jag börjar med någonting vill jag bara säga att min aino kommer om en vecka typ, SÅÅ GLAD! :D tack mami<3

men iaf igår hann jag inte uppdatera alls, kom hem och fick äta direkt och sedan sticka till träningen som var jätte rolig faktiskt. älskar mitt lag!! :D kom hem rätt sent efter lite problem med emma&kritan, men det fixade sig. åt igen och somnade tidigt.

och i morse var jag helt död, mer än vanligt.. ville bara sova vidare, men gick till halv fyra idag och annars har jag bara tagit det lugnt och träffat nikola eftersom den fisen har studiedag imorgon. :( 

och imorgon har vi nationella i engelska, uppsattsen.. svårt :( fick bra på den i 9an tror jag, men nu är det en annan grej, haha.. vill inte :(:( sen har vi något nytt ämne som nog blir roligt.. :) annars bara träning på kvällen.

ja det här var tråkig uppdatering men jag orkar verkligen inte, det kommer bli bättre. :) lovar

godnatt&puss



26 april

helllu, sitter i skolan nu och slutar väl snart. Ganska så seg dag idag men muntra upp det lite med att jag har äntligen valt mina nya omval! :D wiie im so happy. Så nu är det snart slut med detta. 
Annars så ska jag bara träna idag, inget mera. Nationella på onsdag, är helt nervös. :( ush.. och måste klara matten hah åh, känns inte bra alls. Men nu ska jag ha rast :*

skriver sen pusss




24 april

dålig uppdatering men igår slutade jag runt elva, skit onödig skoldag hehe så stack till stan med några. sen satt vi bara och snackade på buger king i flera timmar. åkte sen hem och spenderade kvällen med nikola..lagada mat och så, mmmm bacon haha :(

och idag vaknade jag och duschade och lite annat. sen gick jag hem till lollo och har varit där hela dagen, och vid fyra åkte hon jag emma och jack till emmas stall haha, vi alla red lite och gick en lång runda med hästen, mysigt. :)
och nu ikväll ska jag hem till nikola, tidig match imorgon bitti.

orkar inte blogga alls, ahha puss :*



dagens

såhär såg jag ut idag. :)

22 april

lång dag idag också.. började 20 över 8 men kom för sent för jag tog så klart en för sen buss och försov mig lite. men gick till 20 över 2 och sen så stack jag till entre med sanna. handla ganska mycket och det behövdes haha. tre tröjor, ett par tights och två tunna koftor.. men åkte hem vid 6 och sedan dess har jag inte gjort så mycket. skulle söka till gymnasiet nu ikväll men det är något fel med min sida så kan inte. :( vill bara ha det gjort nu, oh. 

men nu ska jag väl inte göra så mycket, ska ta en varm dusch tänkte jag och äta något. 
sen tänkte jag bara ta det lugnt framför tvn, är så sjukt trött. har gått flera mil idag känns det som.
vi var ute och gick på idrotten och sen har jag gått fram och tillbaka till skolan hela dagen TYP haha. 

men nu ska jag duscha. ska bara lägga in bilderna på det jag köpt och dagens outfit först.
puss :)



21 april

shit vilken lång dag, är helt död ahah. började med att jag tog en lite för sen buss så fick stressa, ett plus på det var att det regnade och haglade, ååhh puss. kom till skolan och hade det riktigt kämpigt att bli klar med allting i tid, men det blev jag vilket var bra. hade lååång rast sen svimmade jag nästan av så nervös jag var inför den intervjun. jag skämdes men det gick helt okej ändå. får se hur de tyckte det gick imorgon. :)

kom hem runt fyra och skulle vara hos lollo 10 i 5, lite stressigt men det fixade sig. spelade match i hyllie och det blev vinst med 6-0 så nu är vi vidare i semifinal i junior DM. :D skit bra tjejer!
och nu har jag nyss kommit hem och ätit lite.. ska nog bara se tv hela kvällen, sjukt trött.

imorgon kanske jag börjar 20 över 8, oh kill me. sen blir det stan med sannis<3
skriver mer då puss

 
 
sysselsättning inför intervjun jäjää

älskling..

when I met you boy my heart went knock knock
now them butterflies in my stomach won't stop stop
and even though it's a struggle love is all we got
and we gon' keep keep climbing to the mountain top

your world is my world
and my fight is your fight
my breath is your breath
and your heart is mine

and boy you're my one love, my one heart
my one life for sure
let me tell you one time
boy I love, boy I love you


i'm sorry

frågor

Jag fick två frågor för en gång skull hehe.. så tänkte svara på de nu :)

Anonym: ska du hoppa av mediegymnasiet ?
Svar: Ja det ska jag, jag trivs inte så jag ska byta. :) Ska byta till handel på borgar, sen ta samhäll-samhäll som tvåa och samhäll-ekonomi som trea. :)

Anonym: Kaaan duu inte visaa dina saker som du fiick när du fyllde åår ? :)
Svar: Jo :) om ni kollar på dagens outfit några inlägg ner så är tightsen och jackan födelsedags presenter. :) fick även detta:
   
bild1. en STOR tv på väggen, love it. bild2. tröja från sannisen, älskar den. ni har säkert sett den några inlägg ner:) bild3. presenter från älskling, jätte fin spettsklänning och kuvertväska. puss

Anonym: Var har du köpt koftan? :)


det är faktiskt en helt vanlig svart som jag har fixat med och satt på kedjor. :)
sådär haha, kände mig lite duktig nu.
puss

20 april

idag har varit en ganska blandad dag, jappjapp. mycket känslor från ingenstans..men ingenting jag tar upp här. :) gick till halv fyra och det var skit segt, var hemma vid halv fem och har bara mögat lite. ville så gärna sova men får inte haha :( av mig själv dådååå. måste läsa igenom några frågor som jag kommer bli ställd imorgon, kommer få panik där haha. vi ska nämligen på "intervju" av ett jobb.. det är något projekt vi har, haha.. riktigt tråkigt men ja, jag kommer sitta helt tyst för min hjärna kommer stanna som vanligt, wiiiho.

men jag har inget roligt att säga, ska läsa dom nu sen se alla älskade program idag.
match imorgon, aah taggad!   puss :)


kär i denna hehehh..

19 april

helluu.. idag har faktiskt varit en bra dag. skola tills halv fyra men det var inte så jätte jobbigt, kom hem runt halv fem efter en busstur med josefin hih <3 hann ingenting utan att äta och plugga lite, sen cyklade jag och emma till träningen, är hemma nu och har precis ätit och ska börja plugga nu igen. 

måste även kolla igenom gymnasie för ska välja imorgon tror jag. blir handel som etta TROR jag och kanske någon samhälls linje som två eller något :) får se. 
jag är för trött för detta nu haha så ska ta tag i pluggandet och se på tv. :)

DM match på onsdag, slutspel.. ooh! ladda. :D
skriver imorgon puss


DAGENS OUTFIT:


damp

stack med emma till stallet innan, blev liten ridtur och lite annat. :) sen har jag bara duschat och mögat, och jag är på lite dåligt humör, har ont i magen och huvudet.. micke och malin är här så ska nog vara social mot dom nu. söndag idag, blöööööööö. back to hell tomorrowwwwww. haha nej nu ska jag sluta, skriver kanske sen om jag är roligare då. :)

pussssse



lite fina tider..



18 april

har verkligen inte haft tid eller orkat uppdatera denna helgen men nu kommer det lite. :)
i fredags så hade jag först världens oturs dag när vi var i skolan, så blev så jävla arg haha för det var ju som sagt min födelsedag, så gick och sura lite!! tappade bort mitt busskort som kostade 800 (trodde jag) men det var bara 300 som tur var haha. men får se hur det blir, för någon har ju tagit det.. och det finns inte kvar någonstans. :( men det förstörde min dag då iaf, haha sen blev jag klämd typ i bussdörren och då fick jag damp haha.. men tröstades med en fika med sanna&josse och present från sanna (L) kom hem och vid 5 kom älskling hem till mig med mat och blommor. :( så jävla söt alltså.. jätte fina, så spenderade jag dagen med honom. kunde inte ha räddat dagen bättre alltså, hih. vi gick även och sa hej hemma hos lollo till några tjejer :) sen sov han hos mig, vi somnade tidigt och vaknade tidigt haha. men igår degade vi bara hela dagen, mysigt. 
och vid fyra hade jag samling och spelade sen match fast jag hade kalas hemma haha, men hann hem ändå så kom inte för sent. matchen gick inte så bra men vi kämpade på. :) 

och idag är det mög söndag, får se vad jag hittar på. ska hämta min mobil iaf, kanske får hem aino med ;) men skulle inte tro det buhu. :(
aja skriver när jag orkar igen, puss :D



ska lägga in lite roligare bilder nu när jag får tillbaka mobilen. :)

MIN FÖDELSEDAG! :D

idag är en kämpig dag i skolan, men min födelsedag så får se om jag kan gå hela dagen hehe. :D 
blir nog ingen bra uppdatering idag, men jag vill bara tacka för alla grattis jag har fått än så länge! :D<3

ha en bra dag :)

härlig dag

varit en sjukt härlig dag.. slutade vid halv tre, stack hem och solade.. det var så sjukt varmt alltså. jätte skönt :) sen efter ett tag kom steff och emma och hämtade upp mig så åkte vi ut en runda med rullor haha, det har blivit någon grej nu. men vi tog mer pauser än åkte faktiskt. efter ett tag så gick vi till maxi och skulle handla glass men blev inte så, sen hem till emma och där somnade jag .. helt sjukt vad djupt jag somnade :O men iaf sen gick vi hem till lollo och sen ut och gick en liten runda. 

och nu är jag hemma och har precis duschat och ätit.
längtar tills imorgon nu, som fan!! :D 

men jag måste ta tag i skol arbete nu
skriver mer imorgon.
puss :))))



har ju låne mobil så kan inte ta bilder.. och det är tråkigt men men snart får jag aino(L)(L)(L)

15 april

idag är det dan före dan, haha.. ja dan före min födelsedag. ahh jag längtar för jag älskar att fylla år, men det känns inte som jag SKA fylla år.. men det kommer bli en skit bra dag imorgon tror jag. :) idag är det varmt och jätte fint väder och jag slutar tidigt, så det är en bra dag idag också,har varit glad hela dagen och hade skit rolig gympa lektion och jag mår bra. har dock fortfarande panik över skolan för jag ligger rätt så mycket efter, men det gör nog alla men ska ändå välja om snart, skönt :)

igår när jag kom hem pluggade jag bara så hann inte uppdatera, träningen var rolig och det var jätte skönt att bara spela med shorts och t-shirt. och idag ska jag inte träna men ska träffa emma och steff och hitta på något mysigt utomhus tror jag. :D ååh, verkligen sommar snart. avslutning om 2 månader och det ska bli så jäva härlig. 

nu måste jag verkligen jobba haha, fast det kommer inte att bli så.
men skriver nog ikväll, för ska sola och lite så när jag kommer hem.

puss :)


nikitaaaaaaaaaaaaaaa(L)

SOL <3

hann hem i tid ändå.. har faktiskt hunnit vara ute och solat med. :) fick sluta en bra stund tidigare så var hemma vid fyra. men nu ska jag snart fixa allt för träning, äta och så. gräs träning när det är sol, ååååh me love. :D 

skriver senare. ha en trevlig kväll :)


vit som fan också, dax att sola snart haha!!

14 april

hellluu. 
det är skit fint väder idag igen och det gör mig så glad, fast dagen har varit okej. började halv 10 idag och har knappt gjort något, förstår ingenting typ. känner att jag börjar få panik, riktigt mycket panik. slutar 4 idag och har träning 6, såååå jag måste stressa rejält.. fan :(

och jag har inget vettigt alls att skriva om faktiskt.. vet inte varför jag började ens.
skriver kanske ikväll om jag har tid. puss :)


miss it

13 april

usssssssss.. så trött jag är, fast jag fick jätte mycket sov morgon. började ett, för engelskan var inställd så vi gjorde inviduella uppgifter, och jag orkade inte sitta där så stack till andra lektionen. men åkte ändå upp vid 11 för att handla mina converse med sanna, sen gick vi en liten runda och kollade runt också. :) sen hann jag knappt hem innan det var samling med 94-95 :) även om jag gick tidigare. men matchen gick helt okej, vinst med 4-2.

och nu kom jag hem och missade hela desperate housewives  :( cougar town på tv nu så ska kolla på det.. är helt dööööööd, så kommer nog somna tidigt. 

bättre uppdatering imorgon.
puss&godnatt :)


hahah. sanna<3

12 april

måndag idag igen då.. riktigt fint väder idag, LOVE IT! gjorde inget vettigt alls i skolan.. vi hade ingen engelska idag så slutade runt tolv, det var skönt. så stack till stan för att fika med sanna&josse. vi tog även en liten runda i stan, jag hittade en present från sanna till mig..hoppas hon köper den, hähä (a) love you. kom hem runt tre, och då pluggade jag lite..sen satte jag mig ute i solen och solade :) så sjukt varmt..efter det så hjälpte jag pappa att sätta upp min nya tv, så nu sitter den bra på väggen haha :) stack och träna vid 6 tiden och var hemma vid 9. och nu har jag ätit och duschat och ska bara ta det lugnt. 

ska handla nya converse i morgon tills min födelsedag, för mamma hinner inte så får handla själv. tror det blir vita light för det är en bra bas färg och skit snygga nu tills sommaren. röda kanske jag också har råd med, får se. ;)

men nu ska jag sluta prata om detta meningslösa.
skriver imorgon, godnatt :*




11 april

har inte haft tid och ork att uppdatera idag, men nu kommer det lite :)

igår så träffade jag älskling på kvällen, så vi hade bara myskväll och såg el classico för det måste man ju hehe. men somnade rätt tidigt för idag hade jag match mot rosengård. vi vann med 7-1 tror jag men vi har spelat bättre men vinst är alltid vinst. kom hem och tog det lite lugnt, sen träffade jag nikola igen. vi har spelat jätte mycket kort för han vill ha massa revanscher (stavning?) för att jag vinner hela tiden. :D men sen så ställde vi upp min nya tv och lite annat mysigt. :) så ja jag fick en ny tv idag, hihi den är jätte stor och jag är glad glad glad. :D fyller år om 5 DAGAR!! ojojoj.. haha.

nu ska jag se på tv igen
pussss 


bild från skoooooooooolan

10 april

min morgon idag har varit hemsk.. mensvärk som ledde till ett och annat, helt sjukt. men nu har jag inte ont alls.. finns inget bättre än när magont släpper! :(
och det var sol innan, men nu är den borta igen. funderar på vad jag ska göra idag, om jag ska hem till älskling nu och sen ska vi hit igen. för vi har 9 månader idag så ska spendera hela dagen med fisen :)

inget roligt alls att säga faktiskt.. funderar om man ska önska sig röda eller vita converse, och sen köpa de andra själv?! hmm :( haha.. dagens i-landsproblem. nej vad tråkigt detta var, ska fixa hem lite musikaaa nu. :)

puss


förresten.. längtar sjuuuuuuukt tills jag får min aino. denna plågar mig, långsamt :(((((

dagens outfit

tråkig men orkade inte..hade bara gråa converse till :)

9 april

idag i skolan har jag inte gjort något speciellt, det var ändå en helt okej dag, fast jag inte alls är sugen på att gå dit nu mera. längtar så tills den nya skolan!! men skippade historian för jag var faktiskt tvungen att fixa en sak, sen fikade vi också. och nu är jag hemma och är helt död, ska nog sätta på en film och sova lite :) 
ikväll ska jag nog bara träffa någon och ha myskväll, känns som det behövs. 

men nu ska jag se film, mitt huvud dödar! 
hörs sen med dagens outfit :)

puss

godnatt

läser om en skit hemsk sak som har hänt här där jag bor idag på eftermiddag, alltså åh får ont i magen bara jag tänker på sånt.. det händer så hemska saker så nära nu, uussh gillar det inte alls.

men men, imorgon är det iaf fredag.. och det är skönt, längtat till helgen.
förresten, det blev ingen mobil idag.. fast jag trodde det ett tag, men hoppas det händer snart. min andra fuling är på lagning så har någon jätte fattig nu..får väl se vad som händer. :)

nu ska jag se klart en sjuk film på 6an sen sova tror jag.
godnatt :)

8 april

sitter här helt död och lyssnar på en skit gammal låt.. ice box med omarion, den påminner mig skit mycket om typ 8an, den sommaren som var så sjukt bra. :((( men iaf, började halv nio idag, så fick ta bussen vid åtta.. riktigt kämpigt, var så jävla trött så sminkade mig på fem minuter bara haha..hade matte och svenska, hoppade över idrotten sen bara mediekunskap i slutet, tog bussen hem vid halv tre och nu har jag bara ätit och lite så. är verkligen helt slut i huvudet alltså..vill bara sova men får inte, för då kan jag inte sen. det tar emot faktiskt ..

idag ska jag väl inte göra något vettigt alls, hoppas jag ska iväg och fixa mig mobilen med mami. kommer säkert få någon fattig så länge eller ingen alls eller något, åååååh. :( får fjäska lite!

men nu har jag inget mer att skriva, ska kolla egentligen gymnasiekatalogen och se vad jag ska välja som andra och tredje! :)
puss



får bli en bild från 9an :(((( miss you

7 april

måste skynda mig att skriva ett inlägg, ska packa väskan till träningen för ska åka om en halvtimme, ah stressad. men fan vad fint väder det har varit idag, jätte skönt. blir så glad av solen haha :( men gick till fyra idag igen, sjukt segt. men de sista timmarna såg vi flyga drake, den var ganska bra och där var en jätte söt pojke :( men man fattade inte ibland för den var inte samma som boken, men helt okej.
efter skolan stack jag till stan en jätte liten stund med sanna, sen gick vi och åt, kom hem runt halv sex och nu ska jag snart träna! :)

imorgon är det torsdag, sen fredag och helg igen! ska fixa min mobil då, hoppas jag! :D sen så fyller jag år nästa fredag, iiiiiiiiiiiih. men nu måste jag packa väskan och fixa mig. :)

skriver sen kanske
puss




godnatt

så nu har jag sett alla tv program som ska ses på tisdagar hehe, börjar bli trött vilket är ovanligt, men har huvudvärk och ser helt suddigt (?) så ska nog lägga mig i sängen snart. imorgon går jag till fyra igen och det är så drygt, är så trött på skolan :( sommarlov nu tack. annars blir det bara träning på kvällen om inte match som jag hoppas på :)

på tal om något annat, jag fyller år om exakt 10 dagar idag .. och det kommer att gå fort. :D är lycklig..
äntligen en ny tv och annat roligt! ska även skaffa mig en aino har jag hoppats på. :) när mamma går med på det! har verkligen tappat tålamodet med min mobil, den kan förstöra hela min dag ibland!

men nu orkar jag inte mera, skriver imorgon.
godnatt


mitt hjärta

6 april

mår lite bättre nu, vet inte vad det är med mig alls .. eller jo egentligen men har ingen förklaring på det haha? lite skumt men så är det iaf..men nog om det. :)

skolan började idag igen.. åååångest. jag är så trött på den, vill bara välja nu så jag vet att det är gjort. mitt huvud har inte varit med idag heller, fick nog för lite sömn eller något i natt och jag slutade fyra.. ååh underbart. och idag är det inte träning heller, hade verkligen behövt det.. för det rensar min hjärna lite :( hehe, istället ska jag läsa flera jobbiga sidor i flyga drake, åh bläääääää. hahah, fan vad jag klagar. 

nu ska jag gå och söka jobb.
hörs sen kanske puss


dagens outfit :)

-

att gråta är det värsta jag vet ... nu börjar det bli en vana och jag vill ha en förklaring!

har inget mer att säga just nu.




röda converse

jag måste bara få detta ur mig.. jag älskar dom röda, jag måste ha dom röda, jag ska ha dom röda!!! alltså, jag är kär i dom i den färgen, så måste ha dom snart!! funderar på att handla ett par när jag får pengar när jag fyller år, för måste ha nu till våren/sommaren med bruna ben och så.. ÅH! jag vill ha lila med för dom är också fina, men röda.. alltså!!!!! okej jag låter jätte sjuk nu men jag har blivit helt så i converse.. som alla andra också har haha! 
ville bara att ni skulle veta det :(




ska platta håret nu, sen gå hem och möga hos lollo.:)
puss


spela den med hög volym! ;)
(jag vet att den är gammal & tjatig men jag bara älskar den ahhaha)

5 april

vet egentligen inte hur jag orkar vara vaken just nu .. somnade runt 5 igår kanske men eftersom nico skulle samlas för match så fick vi gå upp tidigt. :) vaknade vid halv 11 av det värsta alarmet någonsin, haha.. gud alltså :( men gick upp efter 20 minuters segande, han duschade så fixade jag god frukost :) och nu har han åkt! 
men igår var mysigt, vi åt burger king, badade, spelade kort, såg film och så.
var menat att vi skulle sova vid 2 men det blev inte så hehe, vid 3 så busringer idioterna bettan och karl.. och bettan tror inte att vi hör att det är hon, riktigt dålig haha :( så snackade vi lite med dom i telefon sen bara låg vi och pratade. :)

idag är ångest dag .. på hög nivå!! skolan börjar imorgon och det regnar, :( skulle ha läst ut flyga drake till imorgon, men vet inte riktigt hur det blir med det. men ska iaf träffa emma idag hoppas jag, kanske lollo med, får se.

men nu ska jag borsta tänderna.
skriver senare, puss:)





4 april

idag ska jag bara träffa älskling, men ska iväg och handla nu lite först. han ska sova här så måste handla lite mat och så haha! och snart är lovet slut och det ger mig riktigt mycket ångest, måste få klart mina val men har ingen aning och andra och tredje! :( ska till syo och prata den 12 april så får väl hoppas jag löser det då, man ska snart välja ju :)

själva lovet har faktiskt varit bra, inte gjort så jätte mycket speciella saker men det har varit skönt iaf!
MEN nu måste jag snabba mig lite faktiskt hehe, hörs kanske sen.

puss



bilder från veckan

fika med siggan steff mollan kajsa sara & malin! :)
SHOPPING! :D
tights med skinn detaljer från monki, blå "blus" från hm, solglasögon från glitter, kofta från gina, vitt bas linne från cubus
FRÅN IGÅR! :D

3 april

ja jag har inte haft något internet på kanske fyra dagar så har inte kunnat skriva alls! men ska försöka att komma ihåg och skriva lite vad som har hänt. :)

tisdag: tror att jag var i stan med några tjejer och fikade och en liten stund på stan(?) och på kvällen hade vi filmkväll med massa skräckisar.. eller ja det var vad vi trodde iaf, haha.. såg proom night som hackade efter halva filmen så vi blev skit sura för den var faktiskt bra.. sen såg vi en pajas film som hette the village, helt sjuk film .. riktigt dålig haha!

onsdag: blev en hel shopping dag med mollan, emma och steff.. både entre och stan. vi kollade verkligen igenom alla affärer för att hitta att ha något och ha på oss på fredagen, men ja det finns verkligen ingenting.. men jag hittade lite andra kläder inte särskilt festliga men iaf något (kan visa sen) ..på kvällen blev det jobbig men rolig träning! :)

torsdag: var med nikola på dagen och på kvällen så hyrde vi om proom night på en annan hemma kväll.. och den funkade så vi fick se hela.. den var faktiskt bra, inte så jätte "skräckfilm" men den hade ett skit dåligt slut, men man borde se den. :)

fredag: fixade lite grejer till kvällen (slagthuset) och träffade nico.. vid 6 träffades en del tjejer, vi gick och handlade mat och började fixa oss sen.. folket kom runt 9 för att förfesta! det blev riktigt lyckat, men vi tog bussen lite för sent, runt halv tolv och var inte där förens 20 över. det blev typ en timmes köning sen kom vi in, det var faktiskt kul. :) träffade lite oväntade kompisar haha:) kom hem vid halv fyra och somnade vid fem :(

idag: vakna efter 5 timmars sömn, hela döddd .. men var tvungen att hämta grejer hos mollan. vi var 6 st som stormade in där vid 11 hahah, men sen gick jag hem igen och tog det lugnt. mötte rebecca och åkte upp i stan. hon skulle ha sina vita converse men det finns verkligen inga små storlekar kvar alltså hahah! hon blev jätte ledsen, söt är hon:( men åkte hem vid fyra och vid 6 kom nico och har varit med han enda sedan dess. :)

nu ska jag lägga in lite bilder från veckan med, ska se hur mkt jag orkar haha! :)
puss



RSS 2.0