vamos a la playa

Äntligen har solen kommit igen hihi, så glad. Hatat dessa dagarna för vädret har sugit verkligen, men igår och idag har det varit riktigt varmt så glad nu igen! Så idag har jag solat lite, haft körskola och tränat, skönt att de har börjat igen så man kan bränna lite hehe. Igår kom fina rebecca m hem som jag saknat och inatt/imorgon bitti kommer lilla bettis hem som jag också har saknat. Vill träffa mina tjejer från klassen i helgen, saknar dom :( Så ska kidnappa dom tror jag ihi. 

En annan SJUK och nervös sak är att idag så bokade jag uppkörning och teoriprov! FATTAR NI!? Kan ha mitt körkort snart. Måste bara klara det, kommer ju svimma av nervösitet.. men jag måste klara det. Och sen kom jag hem och berätta det för min bror så sa han att jag kanske får låna hans bil när han reser, dvs i ETT HALVÅR! MMMMHMM.. är ganska så glad nu haha. Ska bara klara det också, ska plugga röven av mig nu dessa veckorna! Men happy :D

Nu ska jag fortsätta mysa med min katt, hah hon är så söt. Och kolla jersey shore.
Puss på er


bettis saknas hihii, love you

26 juli

Idag var det jättefint väder och varmt, äntligen hehe. Så har bara legat ute och solat, varit och handlar mat (haha) och kollat massa jersey shore avsnitt, så nu är jag med besatt som alla andra hah. Men kan inte hjälpa det!

Annars så finns det inget kul att säga, bara chiiiiiilllllar hehe.
Ses
mitt fina hjärta, i love you

25 juli

Ska först av allt börja och säga att jag sa fel.. ALLA vänner är ju inte borta, lilla söta fanny är hemma och ska ta hand om mig några dagar hihi.

Men idag så har jag varit på körskolan, gick bra faktiskt. Motorväg och lite annat, börjar bli bra :) Halkan den 10 augusti och boka teori och uppkörning i september, iiiih nervös. Men främst för halkan hah, don´t know why. Sen gick jag och sola för att malmös väder suger fortfarande, hate it. Efter det så stack jag och träna, riktigt roligt att de är igång igen. :) Jobbigt bara haha! Har även gått och blivit sjuk, eller förkyld. Men jag överlever väl.

Nu ska jag spela sims haha, har inget bättre för mig så kan lika bra nörda mig
HEJDÅ



24 juli

Jag undrar vad som händer med världen, alla har väl sett det i Norge. Det skrämmer mig, helt sinnessjukt! Fy..

Jag har inget och säga, eftersom det inte händer något nu för tiden.. tråkigt. Malmö har sämst väder också, vill resa igen som jag säger hela tiden men jag vill faktiskt det. Så mycket bättre! Träningen börjar imorgon.. undra hur jag ska orka. :(

Har inget mer att säga, jo .. glömt äta mat idag, haha ojdå. 
Och folk borde ta mer hand om sina närmste, de var allt.

Puss


åhh:(

Joggning

Ska trotsa vädret och gå ut och springa en runda. Kommer antagligen inte hjälpa för träningen på måndag kommer bli minst lika jobbig ändå men iallfall. Och för att jag inte har något bättre för mig haha! My friends, kom hem :( Blää. Nu ska jag ut, puss



23 juli

Känns som jag är helt ensam på jorden, helt seriöst. Inte en jävel är hemma känns det som, älskling är OCH TUR ÄR VÄL DET men my friends liksom. Vill också resa iväg igen. Inte varit en enda riktigt solig dag sen jag kom hem.. blä för svensk sommar faktiskt. Nästa sommarlov ska jag resa mycket!

Men iallafall, denna veckan har jag spenderat många dagar tillsammans med nico, jättemysigt. Och i onsdags hade jag några tjejer här som åt och så drack vi lite och hade en riktigt rolig kväll. Dom sov här sen så det var fullt hus hehe, vaknade efter 4 timmars sömn och på kvällen tog jag bara det lugnt med min fina igen. 

Dagen idag har varit ångest dag, dåligt väder och inget att göra.. fy! Hoppas på bättre imorgon

Nu ska jag se avsnitt av bartenderskolan, puss på er



me and my girls, i onsdags

19 juli

Dessa dagarna har jag bara varit med älskling och varit på körskola och lite annat. Men idag ska jag ut och äta på jensen sen se harry potter med nico hihihihi äääntligen säger jag bara. Fint väder idag också, men knappt solat för han är så lat och tycker det är tråkigt, så har ångest nu för jag känner mig vit :( haha.

Blivit svarthårig också, vissa stunder är det okej.. men jag vill vara brunhårig. Så när håret har vilat lite så ska michelle hjälpa mig få tilbaka det bruna! :( (Rebecca om du läser detta hih, så är de ju inte ditt fel, färgen är jättejämn och fin men jag trivs inte i de så allt är mitt fel för jag köpte helt fel färg ahaha puss på dig :*

Nu ska jag duscha och fixa mig puss



15 juli

Tredje dagen som det regnar, alltså mööög. Saknar utomlands som fan! Finns inget tråkigare. Men idag så följde steff med mig till stan för att fixa en present till älskling för vi har/hade 2 år så han ska få en liten sak, säger inte vad ännu för vet att han läser här heh. Men sen åt vi lunch i stan och kollade lite sen åkte vi hem. Bara sett film nu sen jag kom hem och det är så dött här. Ska iallafall träffa rebecca men vet inte vad vi ska göra. Dagarna bara går haha, malmö är för roligt! 

Men det var allt ... haj
Någon dag sen, KAN SOLEN KOMMA TILLBAKA?!? :(

Fler bilder

slovenien
fy fannn säger jag bara haha
kroatien
lite fler bilder från resan, vill åka igen :(

someone like you

Bilen gick hyffsad att köra, lite ovan haha. Men efter det så lovade jag mig själv att rensa i min garderob, men gjorde jag det? Nej jag orkade inte. Får bli imorgon istället...tror jag. Ska färga mitt hår med imorgon, om söte rebecca orkade göra det hihi :* Så jag får någon hårfärg igen, för just nu har jag INGEN. Ikväll träffade jag sigrid och steff och chillade, såg fucking åmål.. dålig film faktiskt hhaha, men ändå roligt att träffa dom juuuu. 

Om en vecka är bara JAG hemma, alltså då åker alla mina kompisar på en och samma gång. Ensamt eller vadå? Får väl hitta på något att sysselsätta mig med haha, undra vad dock. :( Hoppas att älskling kommit hem då för annars vet jag inte haha. Dålig timeing iaf :( Men nu ska jag sätta på en film eller kolla tv och sen sova.

Puss och Godnatt



14 juli

Regnar idag igen, så tråkigt. Vet inte vad jag ska göra idag, hatar sånt väder verkligen. Tjatar om det i varje inlägg nu men alla vet om att vädret gör allt så mycket tråkigare! :( Ska iallafall snart iväg och sola med emma så man inte tappar all färg, sen iväg och köra en sväng med mamma för att lära känna vår nya bil haha. Hoppas jag inte har lika dålig dag idag. 

Senare får jag se, städa och rensa lite.. låter ju ball eller???? :(


Gammal bild, 09

13 juli

Skit tråkigt väder idag, hatar såna dagar. Så jävla tråkigt! Sveriges väder suger mesta dels av sommaren faktiskt. Men har iaf haft körlektion idag, gick skit dåligt det också. Känns inte som min dag idag, söööög! Men sen träffa jag Michelle och fikade, det var iallafall jättemysigt och pratade om allt och inget hihi. Något positivt iallafall :) 

Ska strax träffa emma och steff, softa lite hehe. :D

Shit vad en vecka hemma går så mycket långsammare än när man är bortrest. Saknar saknar saknar :(




smoke weed everyday

Var ute och gick med amanda innan, gick runt och pratade om allt och så köpte vi glass hihi. Efter det så fortsatte jag med mitt teori prov med körkortet, fattar inte. Får inte rätt på det fast alla frågor känns självklara. Aja, får försöka imorgon igen. Nyss sett klart filmen dum dummare på tv haha.. störd. Ska inte göra så mycket nu, bara se tv. Upp tidigt imorgon, sola med emma, sen körskola dubbel lektion och sen fika med michelle! :)

godnatt

12 juli

Idag har jag bara varit ute i solen lite och senare stack jag upp i stan med rebecca. Hyffsat fint väder idag, skönt. Saknar ändå utomlands haha :( Finns inget att göra här hemma typ. BLÖ! Och saknar min älskling som är i halmstad. Känns som ingen är hemma haha! Men men they´ll be back. 

Ska färga mitt hår i dagarna för de har blivit helt missfärgat utomlands av allt salt och sol haha. BALL, men ska färga det mörkare igen och hoppas de håller bättre här. Så det enda jag köpte idag i stan var färg, leta present till älskling med, men hittade inte det jag leta efter så en annan dag :) Fanns inget speciellt i stan så känns skönt eftersom jag inte har pengar haha. Ikväll ska jag träffa amanda tror jag, ett tag sen :) 



10 juli

I förrigår var jag hemma hos rebecca som jag inte hade träffat sen jag kom hem, sen kom beccie med .. saknat dom!! och lite andra kompisar. På natten där gick jag hem till älskling och sov där, fick vakna tidigt för de skulle iväg så hejdå till honom nu i kanske 2 veckor :( blöö. Men hann hem en liten stund och sen iväg snabbt och sen sola hos emma. Iväg och handla present till siggan och sen på kvällen hem där och fira henne lite med några tjejer. Trevligt! :D 

Sola idag är vad som händer i think, sen gäster ikväll. PUSS

2 år med älskling idag, hihi




8 juli

Har inte gjort något speciellt sen jag kom hem faktiskt, bara tagit det lugnt för det finns inte så mycket att göra här hemma haha. BORING! Och vädret behöver jag inte ens börja prata om för det förstår nog alla, så sjukt tråkigt. Saknar verkligen utomlands, vill resa igen :( Men men hoppas det blir bättre snart. 

Ja jag har ju inte gjort något, så kan inte berätta om något haha. Men de kommer de också! :)


i Slovenien, krigade i kubb mot varandra haha

När kärleken är som bäst








I'm never gonna love somebody else like i love you. Mitt hjärta

Back home!

Hemma igen efter en riktigt bra resa. Det gick jättefort vilket är dåligt såklart, ville gärna stanna lite till :( Men det har varit jätteroligt. Gjort jättemycket men kan berätta lite kort .. Kom fram till slovenien på lördagen och stannade där tills fredagen, firade midsommar i kroatien och stanna där i 8 dagar. Shoppade jättemycket (inga pengar kvar haha) åt ute på mysiga resturanger, sola och badade i 30 grader, ja det var riktigt fint där iaf :D Åkte igen lördagen efter tillbaka till slovenien och stanna 2 nätter sen back to sweden. Jätte tråkigt att vara hemma men roligt att träffa fina vänner igen såklart! Haft det jättemysigt med älskling iaf :)

Shoppade varje dag i kroatien och lite i slovenien, fanns jättemycket fint men pengarna tog som sagt slut hah. Ska visa när jag orkar och när det är tvättat hehe, men som sagt har verkligen haft det jättebra och mysigt med älskling. Gjort massor, orkar inte berätta allt nu bara. Packa upp är nog det värsta haha, måste göras.

PUSS


Tanja och jag hade spök time, The ring hahah
Jag och mitt hjärta i kroatien!

RSS 2.0