17 juni

Äntligen sommarlov! Fast det inte känns som det såklart för det gör det aldrig haha. Men knappt varit någon skola de sista veckorna men det är riktigt skönt ändå såklart. Hela dagen har jag varit i stan typ, imorse före jag hämta betygen och efter så är helt slut. Men kanske är bra för om någon timme ska jag sitta i en bil gaaaaaaaanska länge haha. Segt, men utomlands i 2 veckor framöver nu, skönt :) 

Har packat allt nu och så, om en timme ska jag åka hem till nico sen åker vi under kvällen någongång :) Kommer sakna mina sötis vänner men 2 veckor går fort :) Sola och bada ska jag iaf, ja ja ja.. 

Nä nu ska jag äta, ha 2 bra veckor, PUSS!!!



I have drinked a little more than i should tonight

Ja igår var jag på student och fy fan vad kul det var. Älskar studenter och nu var det två nära kompisar också så det var så många man kände. Jätterolig kväll och skit fint väder verkligen. Emma och Malin var här och fixa sig innan sen åkte vid till lokalen för att se när Ellen och Våfflan kom dit, efter det åt vi, sjöng, drack och massa kul. Senare blev det dans hahah, och kvällen sluta med att jag kom hem halv 4 och sov 5 timmar, rätt så trött nu men jätterolig kväll. 

Har solat och badat lite med några kompisar idag hos emma, nu är jag hemma och ska äta.. vet inte riktigt vad jag ska göra sen :) 


2 bilder från igår

Hey hey what can I say?

Ett tag sen de kom ett inlägg, men pallar ju som sagt inte alltid.

Men vi hade ju ett minilov precis och då var jag med vänner bara och solade och badade. Riktigt varmt var det nästan alla dagar, härligt! :D Har spelat fotboll också men som sagt mest varit med älsklings vännerna.


Om en vecka är det sommarlov och då åker jag till kroatien förresten hah. 

I helgen är det student och kanske utgång, får se!!!!! Våfflan och ellens student, ska bli helt sjukt haha! Taggar redan! Men nu snart ska jag sticka och träna fast de är jättekvavt ute, kommer nog dö lite hehe.
Lite bilder från senaste månaderna haha
HAHA
my b-day, bästa kvällen på lääänge
min tatuering:)
HÄHÄ

..

Fading away, more for each day.

RSS 2.0