31 mars

Hello allihopa.

Idag började jag 11 vilket var jätteskönt, slutade vid 4 och då gick vi bara en runda i stan, handlade även en ny bikini som jag kollar på ett tag. Åkte sen hem till rebecca med beccie och adel och spelade in vår film till danskan imorgon, alltså... haha. Ja, lär ju bli pinsamt imorgon, but we have to :) 
Åkte sen hem och träffade amanda lite, var jättelängesen vi träffades och gjorde något så det var kul. Vi snackade ut om allt möjligt och kollade bb och så :)

Nu ska jag bara ta det lugnt, göra en läxa tills imorgon bara.
Börjar jättetidigt imorgon men det är fredag så no big deal..

Puss

30 mars



Började jättetidigt idag med ett prov som tog 1 timme, men som skulle tagit 3. Så ganska seg dag idag, bara gått runt. Slutade iaf en timme tidigare och då gick jag bara lite på H&M med några tjejer. Efter det kom jag hem och åt och sov lite grann, tittade även på big brother. Ska träna om en timme och livet är allmänt segt, palla. 

PUSS

grattis kritan, hoppas du får världens bästa dag älskling

27 mars

Tråkig söndag. Har inte gjort någonting, vaknade upp med älskling men han stack ganska så tidigt, sen dess har jag inte gjort något. Jo varit ute och kört lite, men det är det enda i så fall. Jättetråkig dag!!!!!!!! Skola imorgon igen och nu vill jag bara ha min födelsedag och lov, mmmmm. Snart börjar en bra film så ska se om det finns något att äta

Puss!



26 mars

Precis kommit hem från att varit ute lite och gått till maxi. Jätte soligt väder idag också, blir så glad! Igår var jag bara på lite kalas hos hagel ett tag sen gick jag hem ganska tidigt faktiskt och somnade haha. Idag har jag också bara tagit det lugnt och de är väl de jag ska göra resten av kvällen med, har ont i magen och är bara allmänt seg. 


Men nu ska jag snart laga mat till mig själv sen äta gott och se på film. Hoppas att min älskling kommer senare.

Puss

california king bed

Chest to chest
Nose to nose
Palm to palm
We were always just that close
Wrist to wrist
Toe to toe
Lips that felt just like the inside of a rose
So how come when I reach out my finger
It feels like more than distance between us





22 mars

Jätteskönt väder idag, som alla andra redan har nämnt haha. Men det var verkligen hur varmt som helst och det blir man ju glad över. Gick en kort skoldag och var jättetrött. Kom hem och sov lite sen har jag pluggat lite bara. Ja, har verkligen inget roligt att säga som vanligt. Vet inte alls vad jag ska skriva, kommer inte på någonting haha. Rätt så tråkigt faktiskt! Jo, förresten så hittade jag det jag ska ha på mig på min 18års dag förra veckan, lite stor i den undre delen men annars hur fin som helst. Fanns bara den storleken men nu såg jag att den fanns inne på hemsidan! Men men, så får de bli.


OCH jag påminner mig själv här och säger att jag ska ringa och byta tid till tatuering!!! Så jag kommer ihåg det hehe.


jättesöt tycker jag hihi

21 mars

Igår åkte jag hem till min älskling på kvällen, vi åt bara kladdkaka och såg på film och lite sånt mysigt. Somnade rätt tidigt för båda var helt döda, och vaknade hyffsat tidigt idag. Men vi har bara tagit det lugnt hela dagen, sett lite mer filmer och lagat lunch, haha där jag sabba allt totalt haha men ändå :( Sen åkte han till match och jag åkte hem till lollo en stund, där jag åt IGEN! Så är fortfarande mätt ifrån idag. Har precis kommit hem från träning nästan och har duschat och så, ska kolla lite BB nu och sen sova tidigt.


Skola igen tomorrow!
PUSS

från i lördags

20 mars

Jag är så jävla trött nu efter bara 4 timmars sömn och spelat match tidigt imorse. Efter det har jag kört och gjort lite andra ärenden. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra för jag är ledig imorgon, men hoppas jag ska träffa älskling! Men nu ska jag sova en stund, YES



Mollans syster fixade mitt hår igår, jättefina lockar blev de!!

-

It´s just what it is about...love


Fredag och långhelg, puss

16 mars

Har inte pluggat alls idag, vilket är skitdåligt för jag har prov imorgon, som jag nu inte kommer klara. Har istället varit i stan en stund för att hämta mina converse och kollat lite annat. Hittat det jag ska ha på mig på min födelsedag! WIHO. Åt lunch sen på jensen med lollo och sigrid, sen åkte jag hem till älskling lite och var med honom. Där pluggade jag också lite, men det är allt. Jo läste lite när jag kom hem också sen har jag bara tränat och kom precis hem! Så får läsa det nu några gånger sen ska jag sova faktiskt. :)



15 mars

Jättehärligt väder idag, och ganska kort skoldag. Men den var seg ändå på något sätt, hade bip-testet i morse ju, gick väl okej haha. Helt död efteråt iaf!
Stack till stan sen med tjejerna och kollade lite, la undan ett par converse som jag ska hämta ut imorgon. Skillnaden på dom och mina som jag har nu, hahah.. ja, ganska mycket vitare kan man säga. Sen ska jag se om jag hittar någon klänning som jag letat efter! Fast jag inte kommer göra det, men ändåå

Skulle hämta ut mina fina skor som kom i måndags.. men när jag får paketet så är det någon jävla hippie klänning i?! Så nu får jag lämna tillbaka den och vänta flera dagar till :( PALLA haha.

Iaf, nu på kvällen överraskade min älskling mig med att komma hit, så vi har bara kollat lite fotboll och tagit det lugnt. Nu gick han precis och ska gå och lägga mig i sängen nu!

PUSS

hahahah

14 mars

Måndag igen fast känns inte så jobbigt denna veckan faktiskt. Har än så länge bara ett prov wiho, plus är ledig onsdag. Den jobbigaste dagen, så det är riktigt härligt. Och nästa måndag är vi också lediga!!


Men iaf, idag gick jag till tre ungefär sen åkte jag hem och såg bigbrother och somnade. Vaknade sen av att jag var tvungen att fixa mig till träning, pallade inte alls. Och det regnade jättemycket ute, men det gick bra ändå. Hyffsat rolig :) Imorgon har vi bip-testet mitt på morgonen, hahah får väl se hur det går. Efter det ska jag gå en runda i stan, sen hämta ut mina skor som har kommit, yeee! :)




Spetslinne - H&M
Höga svarta byxor - Vero moda

13 mars

Haft en lugnt helg eftersom jag inte fått göra så mycket annat hehe. Men varit skönt ändå! Idag har jag bara varit iväg och kollat på bil och handlat lite :) Vet inte vad jag ska göra nu faktiskt, kanske ska ut och köra lite men får väl se. Imorgon är det måndag igen, pallllar inte. Vill ha lov


Och detta hade jag på mig idag heh

11 mars

Today is a happy day, ganska så glad idag faktiskt. Huvudvärken som jag haft hela veckan har inte kommit idag, därför känner jag mig ganska så pigg, vilket är bra :) Men måste ändå ta det lugnt i helgen sa läkarna, det betyder ingen fotboll eller något. Nehep :( Men men, skolan idag gick snabbt. Hade både dansk prov och turism prov, danskan kändes bra det andra vet jag inte. Hoppas iaf på G. Sista lektionen fick vi någon uppgift att göra ute i stan så vi stack dit och efter det så ät vi på subway, mums. Sen gick jag och rebecca och gjorde något......äntligen har jag gjort det!! Bokat tid till att tatuera mig och jag ska göra det på påsklovet, happyyyyy! Men det kommer kännas haha. Men men det får det göra :)



10 mars

Not my day today. Men har iaf beställt klart alla sakerna nu, allt förutom shortsen kommer i nästa vecka. Nu måste jag bara inhandla lite annat nytt, som kanske ett par nya converse.

Blev lite kär när jag satte ihop ett sånt kollage för någon dag sen, så kände att jag ville ha de istället.

Puss

9 mars

Lång och tråkig dag idag men massor av huvudvärk och jättemycket läxor. Har två prov på fredag så måste klara och få bra på dom. Så det är det enda jag har gjort idag, OCH beställt kläder från lite hemsidor. Sitter och kämpar med ett par skor men de vill inte funka :( Snart min födelsedag och i love it.


Ska ut och se på tv nu med min bror och pappa.


Snart helg wie, puss



-

And I just can't keep living this way
So starting today, I'm breaking out of this cage
I'm standing up, Imma face my demons
I'm manning up, Imma hold my ground
I've had enough, now I'm so fed up
Time to put my life back together right now

i want summer


8 mars

Glömde uppdatera igår, men gick ganska länge i skolan och efter det gick jag hem och vilade. Var så jävla trött efter helgen och jag har haft ont i huvudet varje dag sen hjärnskakningen. Blir det inte bättre så får jag väl kolla upp det men det ska vara normalt att ha ont efteråt, men not funny. Har även fått ont i halsen och hosta igen, sjuk hela tiden börjar bli riktigt jävla störigt faktiskt. Men men, senare på kvällen åkte jag till min älskling och var där. Inte träffats på hela veckan så var mysigt. :) Kom hem vid 11 och då somnade jag nästan direkt.


Idag var en jättekort dag i skolan. Började 10 men någon föreläsning sen så hade vi bara en lektion, så slutade redan 20 över 12 idag. Jätteskönt! Åkte inom entre för att kolla efter ett linne men hittade inte i rätt färg så blev en jättesöt tröja istället :) Nu har jag precis pluggat lite till proven denna veckan och ska vila nu, ont i huvudet igen.. vad fan :(
Några bilder från Tyskland


fanny och jag
jag ellen fanny och amy haha
våfflis och ellen


PUSS

6 mars

Hemma igen nu då, är helt jävla död. Ska berätta lite om helgen nu


Åkte mot tyskland vid 9 i fredags, var framme vid 1 halv 2 kanske, då skulle vi egentligen träna men det ställdes in för att tider blev flyttade, så på fredagen tränade vi inte haha. Skönt faktiskt! Vi gick till det stora badstället som låg där istället, skit roligt. Riktigt sjuka rutschbanor, där en blev helt kolsvart i mitten och ja.. massor hade dom. Så där var vi ganska länge. Sen åt vi bara och sen tog vi det lugnt på kvällen.


Igår så tränade vi på morgonen på världens sämasta plan så nästan alla skadade sig. Efter det åkte vi hem och åt och tog en liten runda hela laget, sen gick vi och badade igen. Hann vara där lite sen lyckades jag och kajsa krocka ihop med våra huven, i en av banorna. Så åkte vi jättemånga så satt jag först och så kom hon med fullfart, fy vad ont vi hade hha. Och det visade sig att jag fick en liten mild hjärnskakning. Mådde riktigt dåligt efter det, men blev bättre med kvällen då det hände lite grejer hahah, helt sjukt. Sura tränare kan man ju säga!


Vakna idag och åkte hem ganska tidigt, och vi hann vara hemma i någon timme sen hade vi samling till match som inte gick så bra. Orättvist!


Nu dunkar mitt huvud igen så ska ta och lägga mig igen. Eftersom saker och ting aldrig blir som det ska mera, undrar varför man säger en sak till någon och sen inte håller det? Handlar nog mest om att inte bry sig tror jag.


Aja skit samma, puss


<3

3 mars

Sista lektionen idag var inställd så kom hem tidigare, kollade ett big brother avsnitt sen åkte jag till entre med lollo. Letade efter ett par höga svarta byxor, men de jag hade tänk fanns inte i min storlek så gick vidare och sen hittade jag de PERFEKTA! precis såna jag ville ha, och det händer aldrig mig haha. Jättefina med en guldig dragkedja där bak. Så blev glad! Sen gick vi in på H&M och där hittade jag ett par till byxor, beiga med lite fickor. Jättefina också!


Sen gick vi till 24/7 för hon skulle sola, och nu har jag precis kommit hem. Ska börja packa till tyskland och göra kycklingsallad till vägen dit. Åker imorgon så blir ingen uppdatering på hela helgen!


Puss



2 februari

Idag i skolan fick vi sluta lite tidigare, vilket var skönt för jag var så jävla trött. Efter skolan stack jag inom stan för att växla pengar till tyskland, dit jag ska i helgen. Sen gick jag inom H&M för att handla ett nytt puder och jag hittade något annat med som alltid. Ett spetslinne som jag tittar på ganska länge men aldrig bestämt mig om jag ska ha eller inte. Men jag köpte det! Sen kom jag hem och kollade bigbrother och somnade. Vaknade för ett tag sen och ska äta lite nu, sen ska jag åka till träningen. Inte alls sugen idag, så jävla kallt också. Fy blääää
Men nu ska jag äta något
puss

RSS 2.0