28 februari

Första dagen efter lovet idag, och det märktes. Dagen var så jävla seg och var så trött. Gick iaf till 3 någonting sen åkte jag hem, men träffade på emma på värnhem så vi köpte något att äta för vi var så hungriga. Kom hem och pluggade lite och kollade på lite big brother. Stack och tränade sen och kom hem för en stund sen, har pluggat lite till nu men nu orkar jag inte mera så jag spelar ett spel som jag blivit beroende av, bakery story på ipaden haha. Jätteonödigt egentligen, men på ett sätt roligt :)
Ska kolla top model nu sen ska jag faktiskt sova tidigt.
PUSS

26 februari

Igår hade jag en riktigt rolig kväll. Började med att jag åkte hem till amanda och förfestade lite, sen kom två andra dit också. Vid 10 började vi gå till lokalfesten, och det var en jävligt lång väg så var helt slut när jag kom fram haha. Men det var en riktigt lyckad kväll, med lite strömavbrott och så bara hah. Gick hem vid lite över två och somnade efter det :)
Har nästan precis vaknat så ska snart äta frukost och kolla på O.C :)


Bara undrar varför folk ska lägga sig i hela tiden och säga så jävla onödiga grejer. Vad är meningen, att förstöra? just wondering...


Vill ha hem min älskling med, puss


24 februari

Hejsan
det har inte hänt så jättemycket det senaste dagarna. Igår så låg jag hemma hela dagen för jag hade inte energi till något annat, sen på kvällen så stack jag till älskling och sov där. Fick gå upp tidigt idag för han skulle iväg till tyskland så nu är han borta resten av lovet :( lite tråkigt. Blev hemkörd vid 8 haha så gick hem och la mig och kollade på solsidan och sov lite. Har bara tagit det lugnt hela dagen, sett big brother avsnitt och så.
Har inte tränat på jättelänge men får börja nästa vecka så jag blir helt frisk, så ska kolla lite mer på O.C nu sen ska jag träffa några kompisar ikväll tror jag :)

22 februari

Idag har jag varit hos siggan med några andra. Vi bestämde oss att alla skulle ta med något så skulle vi äta lunch tillsammans haha. Blev kycklingpaj, potitissallad, kycklig, våfflor, kotlett ja massor. Blev så jävla mätt och är det fortfarande haha. Sen satt vi bara och prata om allt och ingenting. Kom hem för en timme sen kanske och skulle egentligen iväg och kollat vår match, men det är så kallt och jag orkar inte blir mera sjuk så det är väl bättre att stanna hemma. Sen ska jag iaf träffa dom igen och vi ska ha skräckfilms kväll :)

21 februari

Idag har jag varit i stan med josefin och fikat. Gick lite i affärer också och jag hittade ett linne jag letat efter i evigheter!!! Yes. Sen åkte vi hem igen och sedan dess har jag bara sovit, så jävla trött haha.
Vet inte vad jag ska göra idag, får väl ringa någon :)

DANMARK!!

haha.. inga klackar:(
SÅÅÅ!

20 februari

Ska sammanfatta helgen lite som alla andra har gjort verkar det som. Verkar enkelt och snabbt för jag är trött och orkar inte skriva så mycket.
Fredags- stack ju till danmark med söta vänner och hade så jääävla roligt. Helt sjuk kväll, vet inte riktigt vad vi höll på med. Dansade och fri bar som jag redan nämnt men ni fattar ju själv hur det slutar. Vid 4 blev vi (jag&rebecca) så jääävla hungriga så vi tvingade med folket till mc donalds och jag har nog aldrig ätit så mycket. Men detta har jag redan berättat tror jag, så ska inte ta det en gång till :)
Vaknade igår av att emma, siggan och molly ringer och försöker få mig till göteborg. Hur mycket jag än vill så hade jag inte pengarna till det, vilket sög för det hade varit riktigt kul det också. Men man kan inte göra allt som sagt :) Stack till stan med rebecca och kollade runt lite, sen åt vi thaimat som satt så fint. Åkte hem och sov eftersom jag inte fått mer än 4 timmars sömn, senare på kvällen åkte jag till rebecca igen och var där med sanna&adel.
Orkade inte ta bussen hem sen så gick hem till nico och somnade där. Var där sen hela dagen nästan och sen åkte vi och bowla med hans familj, jättekul. Sen åkte vi hem hit och åt och tog det lugnt :)
Nu pratar jag bara på känner jag haha.. Men det var min helg. Och nu är det lov, så det kan inte bli bättre!
Bilder kommer i nästa inlägg :*

19 februari

Hallå
kvällen igår blev skit bra! Stack till rebecca vid halv 7 och var där lite med adel, fixade oss och så. Sen kom även beccie efter ett tag så förfestade vi lite hihi. Sen vid 9 tog vi bussen till stan och sen tåget till danmark. Vi skulle på någon klubb som hette IN och det var riktigt roligt. Fri bar, massa dans och ja.. skit kul hade vi! Kvällen blev rätt sen haha, efter vi hade gått därifrån så stannade vi på mc donalds och åt lite, såååå gott. Nattmat är nog det bästa som finns haha!! Sen gick vi mot tåget och fick vänta ett tag på att de skulle gå. Så var inte hemma förrän 6. Somnade vid halv 7 så är rätt så trött idag. Ändå har jag varit i stan med rebecca en stund för att kolla lite :) Kom hem för ett tag sen och bara tar det lugnt nu, ska sova lite tror jag haha. Så jävla trött!
Sen kommer micke&malin hit och äter, sen sticker jag nog till rebecca igen och träffar dom :*
Bilder från igår kommer när jag fått fler

18 februari

Igår så var jag först i skolan, ganska kort dag. Skönt! Efter det åkte jag med mamma och handlade en jacka jag kollat på och sen mat hehe. Efter det mötte jag upp älskling och var med honom hela kvällen :) Och eftersom vi hade studiedag idag så sov han här och idag har vi inte gjort så mycket. Spelat kort haha och varit och växlat pengar tills ikväll. För då ska jag till danmark för att fira rebecca och adel som fyllde år igår! :*
lite tilltryckt haha

Can't decide

Funderar på om jag ska handla ett par skor från nelly..
Dom är så jävla fina och skit sköna men jag vet inte om jag ska, om jag kommer använda dom, eller i så fall vilka. Jag gillar inte jättehöga skor för jag känner mig så lång haha, jaa.. låter konstigt men i dont like it. Men känns som att jag måste ha någon av dom tills min 18års dag, som en förtids present :) hehe






Antigen 1:an eller 2:an tror jag :)


16 februari

Dålig uppdatering men haft lite dåliga dagar och varit allmänt seg så har faktiskt inte orkat. Men nu börjar jag väl med lite inlägg igen.

Lång dag i skolan idag, efter det åkte jag till entre med rebecca och handlade ett par jeans, vilket jag ALDRIG gör så är lite imponerad faktiskt, hehe. Kom hem och tog det bara lugnt och pluggade lite. Fick hoppa över träningen idag för att jag blivit sjuk igen, vet fan inte vad det är alltså. Sjuk exakt hela tiden, måste kolla upp det :(

Nu ser jag film och ska snart lägga mig i sängen och softa lite haha.
Är trött, imorgon är sista dagen sen är det LOV!

Idag är det även exakt 2 månader tills jag blir 18, kan inte längta mera!!!!!!!!!



jeansen hehe

weekend

Ja nu är jag helt jävla slut. Ska snart lägga mig i sängen och kolla klart en film sen SOVA!
Vi hade lite gäster innan ju och min älskling var också här. Åt god mat och så, mysigt :)
Orkar inte lägga in bilder från igår för att tror de flesta redan har sett dom hehe.
Bara 4 dagar sen lov, ska bli så jävla härligt!
Puss
Ni får två bilder ändå haha

13 februari

Igår kväll så var jag ju iväg med mina vänner. Var först hos amanda med fanny och hagel för att föra lite, sen stack vi till lokalfesten där jättemånga andra var. Jätterolig kväll! När vi ska ta oss hem vid 2 så bestämmer jag mig för att jag vill träffa min nico så åker hem där och sover där. Fast fick bara 3 timmars sömn så kan ju säga att jag är rätt så död just nu.
Åkte hem jättetidigt vid 9 för jag hade samling vid 10, vet inte hur jag orkade men haha. I did!
Matchen gick ju inte så bra, krigade gjorde vi iaf. Mötte killar, som var bra, så fanns väl inte så mycket chans för oss haha. Men men, kom hem från den vid 2 och hann bara äta sen åkte jag ut med pappa och sen dess har vi övningskört. Första gången för mig och det var ju lite segt i början men sen gick det faktiskt bra! :D
Nu kommer några gäster hit, min älskling också hih.. och firar mamma som fyller år imorgon!
Puss

PARTY

Ikväll ska jag ha kul med mina söta små vänner, för det behöver jag kan jag väl säga.
Så den blir väl som man gör den till, folk är taggade idag... i like
Put your problems in a class and drink it

12 februari

Haft världens sämsta vecka.
Blir nog bättre snart
Seyah

10 februari

Började 10 idag vilket var skönt, slutade en timme tidigare också för att lektionen var inställd. Kom hem för ett tag sen och har bara ätit lite och nu kollar jag O.C som vanligt, hih.
Mår lite sådär just nu så vet inte om jag ska träna faktiskt.. sträckt vaden med,jippi.
Ska plugga lite nu.....så tråkigt.
Hejdå
hade jeans på mig idag för första gången på evigheter haha

-

i keep trying, but don't know how to handle it
just so confused

Träning

Ska åka till träningen nu, kommer aldrig orka. Har ätit för mycket.. haha!
Längtar redan till jag får komma hem till en varm dusch och min säng :(


love makes you confused

Japp, dålig uppdatering åter igen men orkar verkligen inte ibland.
Men idag började vi med matteprov, gick dåligt. Jippi
Sen hade vi en ganska lång dag till halv 4 .. sen hem och tog det lugnt med O.C.
Och nu sitter jag och väntar på att åka och träna, orkar egentligen inte. Så jävla trött
start show me some love..

tattoo


7 februari

Är helt jävla död idag för att fick inte sova så mycket som jag hade behövt inatt, och därför har skolan gått skit segt och varit en konstig dag tycker jag. Men helt okej ändå! Slutade 1 timme tidigare så det var jätteskönt. Gick hem och såg O.C och pluggade lite. Sen stack jag till älskling en stund och umgicks lite med honom och pluggade lite till. Så dagen slutade bra iaf :)
Ska snart sova för ja.. jag somnar snart.
Inatt ska de bli storm, KUL
gammaal bild

a friend in need





when you need someone <3

6 februari

Igår kväll firad vi mollan lite. Kom dit och åt god mat och lite så. Sen började vi förfesta lite och det blev älskade blåbärsshots och lite annat, fina sånger för henne också haha. Vid 12/halv 1 stack vi ut och det var väl lite sent för vi visste inte var vi skulle sen. Men drog först till någon medelålders pub som var irlänsk haha? Men var där inte så länge, sen gick vi till slagt men de stängde nästan då och då kändes det inte lönt att lägga pengar på det.. så vi gick ytterligare till barcelona där peras syskon och så var. Och så satt vi där ett tag och det var jätteroligt :)

Åkte hem vid 4 och tog med oss lite mc donalds haha. Fick sova lite inatt iaf men samling 10 var mindre roligt. Matchen slutade 0-0 men det var helt okej.

Nu ska jag egentligen plugga men det är förvånande om jag börjar idag. ORKAR INTE



MUMMS





bilder från igår haha

who's that chick?

Har nästan precis vaknat och ätit lite frukost. Ska snart till entre med emma för att handla present, sen blir det fix och sen så 18års kalas!
Ja det var väl allt jag hade att säga, hoppas kvällen blir som den är tänkt.
Blåbärsshots!!!!










lite bilder från igår

5 februari

Kom hem för ett tag sen, känns som jag varit på andra sidan jorden och har tagit mig hem. Var hos linnea i min klass hela kvällen med tjejerna och det var jätteroligt. Åt taco och chockladpudding, mums. Är så sinnes trött nu så ska nog gå och lägga mig, fattar inte ens att jag orkar uppdatera haha. Men jag ska gå och lägga mig i sängen nu och kolla på tv tills jag somnar.

Imorgon är det lördag och den dagen lär bli bra.
Puss godnatt


3 februari

Skön sovmorgon imorse, kändes knappt lönt att gå till skolan haha.. för vid 2 stack jag och rebecca iväg och intervjua adels mamma till svenskarbete, sen satte vi oss och åt efter det. :)

Var hemma vid 5 kanske och sen dess har jag bara legat och kollat på massa avsnitt av O.C, så jävla bra.
Ska snart packa ihop lite och åka till nico, tror jag sover där inatt för han är inte hemma på hela helgen.
Imorgon ska vi träffas tjejerna i klassen och göra mat och så, ska bli kul! :)

Skriver imorgon då.
Puss


GRATTIS MOLLAN, din dag idag <3

2 februari

Hej, jag är så jävla trött. Det är nästan det enda jag har att säga, har skit mycket läxor och prov nu också men orkar inte börja plugga. Bra!
Känner att jag har roligaste bloggen och den är så intressant ....

Ska bli bättre (som man brukar säga) med mer bilder. Men inte idag, för idag orkar jag inte. :)

Börjar 12.15 imorgon, jäääävla skönt.


oj vad gammal bild haha, 2 år sen..
aw :(

1 februari

Ja redan februari och det betyder lite mindre tills jag fyller 18, hehe. Men mollan fyller det redan på torsdag så är lite avundsjuk.
Iaf, skolan idag var kort. Började med simning på morgonen så blev helt död efteråt, sen stack vi och åt och sen slutade vi vid 2. Åkte hem och somnade en ganska bra stund så får väl se om jag kan somna senare..
Just nu sitter jag och kollar på gamla serier som O.C och one tree hill, så bra! Och sorligt..
Helgen är nästan också planerad och jag hoppas den blir så bra som den ska bli! :D

RSS 2.0