30 december

Äntligen funkar min data igen, får väl se hur länge det håller men jag är glad nu iaf :)

Så nu kan jag börja uppdatera igen som vanlig om jag orkar då haha.

Ikväll ska jag bara träffa lite kompisar och mysa, imorgon är de NYÅR!

Jaja ville bara säga detta hehe

puss


27 december

Ja jättedålig uppdatering men jag har ju legat sjuk hela veckan.. inte så roligt.

Men julafton var mysig trots sjukhus besök. Är ändå nöjd med dagen och allt jag fick faktiskt. Jättemysig!
Dagen efter så stack jag till mellandags rean, hittade bara en tröja och öronhänge, inget mera faktiskt.
Igår var jag på burlöv med nico och mamma,  fick hem underkläder och två tröjor.
Jag ska visa  imorgon efter jag kollat på rean i stan, har ingen kamera eller data nu men får väl lösa det :)

Idag har jag varit och kollat på säng och vi hittade så nu äntligen har jag en större säng!! De ska bara fixas lite sen är de klart. Idag fyller även min pappa år så ska fira honom med lite gäster ikväll.

Nu ska jag se på jul film :)

Puss

22 december

Nu är det äntligen lov och jag är sjuk, hur kul är inte det? Hostan är värst fy fan..

I månsdags så började vi dagen med fika med klassen, mysigt. Hela dagen var rätt skön, vi pratade bara betyg och sa hejdå till vår lärare med lussebullar och så :) Efter skolan följde rebecca med mig hem och färgade mitt hår, sen åt vi bara och tog de lugnt. På kvällen kom min älskling hit en stund!

Igår så var jag i stan med några tjejer och fikade på espresso house, jättemysigt. Efter det stack jag till entre med emma och handla det allra sista julklapparna så nu är jag helt klar :) Sen var jag bara hemma, tråkigt men vad ska man göra om man är sjuk...

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får se. Imorgon ska jag fira lite jul och sen är det ju julafton på riktigt!
Ska bli kul och jag längtar efter alla presenter! haha..


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN MIN FINA VÄN!

19 december

Jättedålig uppdatering men har verkligen inte orkat. Haft en del saker i skolan denna veckan men nu är alltid slut :) Sista dagen imorgon och på tisdag är det avslutning!

I helgen har jag bara tagit det lugnt, och handlat de sista julklapparna så nu är jag nästan färdig bara några små saker kvar. Spelade cup igår också, gick sådär .. hade lite otur och så men helt okej annars :)

Idag kommer bli en riktigt tråkig dag, ingenting att göra haha. Vet inte alls vad jag ska göra, nu när man kan så vet man inte :( Aja..

Imorgon efter skolan ska rebecca färga mitt hår också, de behövs verkligen!!


PUSS



14 december

Slutade tidigt idag men haft världens segaste dag. Började med matte prov i nästan två timmar, klockan kvar över 8 på morgonen. Var så jävla trött och hade världens huvudvärk :( Så de gick nog inte så bra på provet!

Slutade iaf två och gick hem och sov, vaknade för ett tag sen och nu ska jag se ph och sen desperate housewives, känns som jag har missat skit mycket så får kolla nu :)

PUSSSS

13 december

Dålig uppdatering därför att min egna dator inte fungerar ju. Så sitter inte vid datorn så mycket nu! Ska försöka fixa den till jul iaf, för börjar sakna den lite :(

Men men, idag var en skön skoldag. Det var lucia och på många lektioner såg vi film.
Efter skolan hann jag nästan precis hem och sen skulle jag iväg och träna, kom hem för ett tag sen och har bara ätit och pluggat nu. Ett ganska stort matte prov imorgon, åh ångest :(

Men något som inte är ångest är att vi ska nog resa till New york nästa år, ska bli riktigt roligt! :D
Eller ja 2012 men det är snart nästa år, på våren. HEHEHE ser man fram emot.

Men nu ska jag snart sova faktiskt, sjukt trött.
Godnatt



11 december

Så, kom hen från stan för någon timme sen. Varit där hela dagen så är helt slut, men ska snart ut och äta ändå. En riktigt mysig helg, fast jag är rätt sugen på att festa. Lussevaka imorgon ju!

Fick handlat nästan alla julklappar idag, ska bara handla till mina syskon och lite mer till nikola sen är jag klar :)
En annan sak är att min dator har crashat, ingen aning om varför. Den går bara inte att komma in på. Blir så jävla sur alltså haha, haft den sen i augusti så det är inte alls länge. Får lämna in den eller se om någon kan fixa den, får jag måste ju ha min dator :(

Men men, nu måste jag snart gå.
Ha en trevlig lördag, puss


hahah kul att jag likna en kille när jag var liten

10 december

Fick sluta vid 1 idag så det var riktigt skönt, gick i stan en liten stund innan jag träffa nikola så åkte vi hem till mig. Vi bara tog de lungt och sen åt vi tacos. Mums! :)  Nu är vi hos honom och ska se inception, den är så jävla bra haha.. sem sover jag här.

Imorgon ska vi handla massa julklappar och annan shopping!! wiiiie :D inte shoppat på evigheter

Men nu ska vi se filmen, puss


9 december

Började 11 idag för vissa gjorde prov så slapp första lektionen, skit skönt. Fick sluta lite tidigare idag också så nu har jag hunnit plugga jätte mycket. Ska bara läsa igenom till provet imorgon och texten till redovisningen :)

Om en timme ska jag åka iväg med några kompisar och se en konsert som mina kompisar uppträder på. Ska bli kul, de har snart gått 1½ år på skolan och jag har aldrig varit och kollat, men nu äntligen så. :)
Ska bara plugga lite till sen upp till stan. 


I trusted you that night, but you let me down.
You lied and didnt care about me for one moment. 
It´s still inside of me,
but i can forgive but not forget.  




Bild från i somras med min emma


8 december

Fan vad jag är trött idag, men fick sluta lite tidigare som tur är så var hemma redan vid 4. Har bara pluggat och så nu för ska snart åka iväg och träna, jättekallt. :( Efter de ska jag väl plugga lite till och sen äntligen sova. Denna veckan och nästa dödar skolan mig, har så mycket innan lovet ... jag orkar inte haha. Men får väl stå ut, en vecka&två dagar..


jag och rebecca för ett tag sen
oj vad liten den blev hahah

i miss you to

nu snart måste jag verkligen hälsa på mina kompisar i min förra klass, de har sagt till mig och jag har tjatat på mig själv men vet bara inte när, så svårt att få tid :( hoppas de blir av snart!

I really miss you my friend




Fina nikky

7 december

Precis sovit en liten stund men innan det plugga jag jättemycket så känner mig rätt duktig faktiskt. Fick sluta innan 1 idag så var hemma ganska tidigt :) På lunchen åkte vi till stan och åt, subway... GOTT! Och kollade runt lite.

Måste verkligen ut och shoppa i helgen känner jag. Annars ikväll ska jag väl bara ta det lungt och så, lång dag imorgon ... orkar inte :(




6 december

Haft en tråkig dag med massa filmer, fått hosta och de är skit jobbigt haha! Haft en riktigt tråkig dag faktiskt.
Behöver handla julklappar och känner att de är nu. Innan allt tar slut :) hehe

Har absolut inget roligt att säga today, så puss


..

Im sorry for the mistakes i've done. But i wanna be loved by you, just you.


5 december

Söndag idag, är så jävla trött så vill bara sova! Spelade dm idag, vi var värda mer än vad vi fick, men så är de när dommarna är emot en. Så sjukt kassa! Men men..

Inte gjort så mycket annat idag, ska inte heller, älskling kanske kommer nu en stund, vet inte riktigt :)
Bara 2 veckor till lov och julafton!


4 december

Igår så blev den ingen tid för bloggning,  hann vara hemma i en timme sen skulle vi ses med laget. Hade övernattning med allihopa och det var jätteroligt fast jag var helt slut. Hade glömt en sak till min madrass som gör att luften stannar, så inatt har jag sovit på min jacka, har så jävla ont i ryggen nu haha! Kom hem rätt tidigt eftersom vår match idag blev inställd.

Har sovit lite och kollat ut julklappar nu bara och ska sätta på en film.
Ikväll kommer lite gäster hit, sen så följer siggan med mig så ska vi göra något med våra kompisar.
Imorgon är det DM i futsal. :)

Saknar min älskling också som är i stockholm :(


2 december

Jag har faktiskt ingenting att säga idag, för att min dag har varit riktigt tråkig. Bara varit i skolan några timmar, sen har jag bara gjort lite arbete och pluggat danska. Det var det hela!? Kul ja.

Tänkte däremot säga lite om mina vänner. Några bloggar jag läser nu gör någon sån lista om något dom ska berätta varje dag. Men jag orkar inte det, för vissa punkter var saker som jag inte hade kunnat säga något om. Däremot var där en punkt, min bästa vän. Den tänkte jag berätta lite om, bara för att jag känner för det idag.

Just nu trivs jag med exakt alla vänner jag är nära. Det har varit så ett tag nu, men nu trivs jag med allt hela tiden. Jag trivs i skolan, utanför skolan, ja överallt. Jag har sagt till de personer jag inte har klarat av och så hade det inte varit för ett tag sen. Men just nu är allt bra! Verkligen allt känns det som.

Jag har många bästa vänner, många bra, många nära mig. Det är från period till period vem som är den som står närmast mig. Jag trivs hellre med många än med få faktiskt. Det är jättemånga jag kan säga allt till. Men nu så är emma min alldra närmaste. Oavsett var vi är, när vi träffas eller vad vi gör så har jag alltid kul med henne. Hon är nog en av de sjukaste personerna jag vet och det gör henne så bra. För att hon är så speciell.
Jag var ju på Rhodos med henne och två andra. Och det gjorde nog att vi blev ännu tightare, inte bara vi två utan alla fyra. Jag har känt alla 3 sen jag var liten, men tror vi blev lite mer nära nu efter den resan faktiskt.
För den var sjuk rent ut sagt, haha. Precis som en första utomlandsresa ska vara!

Sen har jag lärt känna nya, rebecca och dom. Och även dom trivs jag också med, så jag vet inte ens vad jag ska säga. Det känns som jag känt dom i flera år fast jag bara har känt rebecca i 1 år och lite mer, dom andra har jag bara känt några månader. Men de är såna personer som är så lätta att vara med. Jag har riktigt roligt i skolan, jag trivs så bra, tillskillnad från för ett år sen. Vännerna där var också bra, men nu trivs jag och jag har inte ångest varje dag haha.

 Mår så bra nu! Mina vänner är så bra! Haha, låter så töntigt hela detta inlägget men var tvungen.

Men dagen idag är en sån dag som jag måste säga något sånt hära.
Puss på alla söta vänner jag har!











<3

1 december

Snart julafton, fan vad tiden har gått fort. Det var nyss sommarlov ju? Haha. Snart ett halv år sen midsommar,shit!

Aja, hejsan förresten. 

Dagen idag har gått snabbt faktiskt. Fick reda på att matten var inställd igår så vi började 10.30 idag, skönt eftersom det är vår längsta dag idag. Efter skolan, mötte jag upp mamma så åt vi på thai restaurang och köpte lite vantar och så :) Sen gick vi på handledar kurs för övningskörning så snart är det dax, haha är ganska nervös faktiskt. Men det ska nog gå bra! Var hemma vid 8 och hann inte träna idag fast jag känner för det jättemycket. :( Har precis pluggat lite danska och ska bara ta det lugnt nu. Imorgon måste jag plugga sönder, fy fan :(

 

RSS 2.0