29 september

Skit seg skol dag idag, gick enda till fyra och sista lektionen varade i evigheter kändes det som haha. :( Hann bara hem i någon timme och åt sen stack jag till träningen. Är så jävla trött nu så vill bara sova! Sova bort förkyldningen också, jag orkar inte vara sjuk nu.

Efter skolan imorgon ska vi till stan en stund, måste hitta lite kläder för känns som att jag inte har några alls. Sen mössa och lite sånt :)
Hörs efter det

Pussss


ful katttttttttttttttttttt :(

28 september

Kort skoldag idag, bara 3 lektioner. Slutade vid två och då åkte jag hem direkt och somnade. Sov ganska länge så får väl se om det går att sova senare då. Imorgon är en jättelång dag också, går till fyra sen träning direkt. :(

Har blivit förskyld nu också, inte lite heller. JOOOBBIGT




I believe - R. kelly

27 september

Skolan idag kändes lång eftersom jag har varit riktigt jävla trött. Höll på att somna hela tiden och känner mig sjuk. Men slutade vid 20 över 3 och jag hann bara hem och äta sen åka till träningen. Varit hemma ett tag nu och ska snart kolla på tv och sova faktiskt.

Ska springa coopers test imorgon på morgonen, första lektionen. Jag orkar inte haha!
Efter skolan hoppas jag att mami följer med mig och kollar vinterskor och lite annat :)

Godnatt


love is all about trust

If you wait for me then I'll come for you
Although I've traveled far
I always hold a place for you in my heart
If you think of me If you miss me once in awhile
Then I'll return to you
I'll return and fill that space in your heart
Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace
I'll find my way back to you
If you'll be waiting
If you dream of me like I dream of you
In a place that's warm and dark
In a place where I can feel the beating of your heart

A place for me in your heart.

26 september

Kom hem ganska så sent igår, tog bussen vid 4 tiden och somnade kanske runt 5. Men var ändå uppe ganska tidigt idag och har pluggat lite och nu håller jag på att fixa mig. Ska fika med steff, sen ikväll blir det nog myskväll med film.

Måndag imorgon igen, öööh.




heeeeeeeej

Sitter hos adel nu och vet inte riktigt när jag ska orka ta mig hem. Vi träffade beccie i stan sen också och sen åkte vi hem hit. Haha har skrattat och skrattat hela kvällen haha :(

Imorgon är det söndag och jag måste plugga, kul.


25 september

Hann inte blogga igår för det var lång dag i skolan sen hade jag samling till match. Den slutade 2-2 fast det kunde ha gått bättre, men vi har fortfarande chansen :)

Idag har inte hänt mycket, segat mest. Har fixat mig nu och ska snart äta pizza, sen träffa rebecca&adel tror jag :) Får se vad vi ska göra.

Hörs kanske när jag kommit hem eller senare :)
Puss




23 september

Hallå

Idag började jag vid 10 så det var härligt. Gick till typ fyra och hade prov sista lektionen, kändes helt okej faktiskt. Men ska nog inte säga för mycket :) Efter skolan stack jag bara inom stan snabbt, handlade lite och hälsa på en kompis :) Kom hem och hann vara hemma i ungefär en halv timme, STRESS.. sen fick jag åka till träningen igen. Kondition träning, jobbigt. Och nu har jag precis pluggat och ska bara se på tv nu.

Imorgon är det match och myskväll!
Puss


Bild från när vi sa hejdå till hanna! :(

22 september

Lång dag i skolan, hann vara hemma i 10 minuter sen fick jag cykla till träningen igen. Och efter den har jag bara pluggat, känns inte som om jag kan det alls :( inte bra.

Ska läsa det igen nu, sen sova faktiskt.



21 september

Vaknade idag och mådde så jävla dåligt. Gick över lite efter ett tag men har gått runt med världens huvudvärk hela dagen. Fick sluta vid halv 2 och då gick vi några tjejer från klassen och åt på någon thai restaurang. Riktigt god mat, efter det så gick vi i stan lite.. fick handlat ett par jeans faktiskt. Handlar aldrig det! Bara 99 kr också :)

Hittat massor som jag måste ha nu när jag får pengar.. om 9 dagar :( blä.
Idag är det iaf exakt en månad till jag ska till frisören och färga håret, för låååång tid.

Aja nu måste jag plugga igen, hade bara en pause :(
Puss



19 september

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Vaknade och segade med att kolla på one tre hill..
Men vid 3 åkte jag upp till stan och fikade med steff&sigrid. :)
Kom hem runt 6 och nu har jag bara pluggat lite annars ingenting.

Måndag imorgon igen och match!
Nu ska jag snart sova.
Puss


från rhodos

18 september

Idag (lördag) spela jag först match på morgonen. Det var riktigt jobbigt för jag hade så ont i benen och det blåste så sjukt mycket idag. Matchen gick inte så bra men vi kämpa på ändå :)

Efteråt har jag bara mögat med lollo, sen kom mina syskon hem och åt hos oss och sen kom rebecca till mig så gick vi till lollo igen och kollade på remember me. :(
Är jätte trött och har ont i buken så nu ska jag sova.

Imorgon måste jag plugga, wie kul
puss


17 september

Skolan idag gick ganska fort för en gång skull. Fredagarna brukar vara så jävla sega men idag fick vi sluta mer än en timme tidigare. :) Kom hem runt tre och somnade som vanligt haha. Har precis ätit god mat och är så jävla trött just nu!

Imorgon är det match med juniorerna på morgonen och jag har riktigt mycket träningsvärk i benen efter igår! Får väl se hur det går hehe


vinter kläder?

Ja jag har fan ingen aning vad jag ska ha för vinter kläder. Jacka vet jag nog, ska ha en boomerang. Eller jag vill ha en, haha :( Men skor vet jag inte alls. Man kan inte gå i converse hela året för då lär man frysa ihjäl. Har verkligen ingen aning om skor, tycker inte om vinter skor ens! :( Problem. Måste handla nu annars kommer allting vara slut sen ju?
Måste verkligen titta runt lite snart, måste shoppa överhuvudtaget.


16 september

Skolan idag var helt okej. Fick ännu mer grejer tills nästa vecka, den veckan kommer jag vara så död. Har så sjukt mycket att göra då haha. Men iaf, gick till fyra tiden. Hann precis hem sen så åkte jag till träningen, fysträning. Efter det kollade jag på husie match med några tjejer. :)

Men nu är jag hemma, pluggar lite och funderar på att sova snart.
Fredag imorgon!!!


15 september

Lång dag idag, gick till fyra och efter skolan åkte vi till polska källaren och handlade lite smink. Så just nu är jag så jävla trött och har bara lust att sova men nepp kan jag inte. Läxor att göra också! :( Har ganska mycket i skolan nu, deprimerande. Men men har precis duschat och just nu äter jag glass med banan! Mums

Ska kolla på idol snart, kanske är mina små vänner med idag? hehe får se.
Och bara ta det lugnt. Börjar sent imorgon, skiiiit skönt.

puss


we miss you hanna :(


14 september

Kort skoldag idag.. 9-14. Och en lektion blev inställd för att vår lärare glömde bort tiden haha!? Aja.
Efter skolan åkte vi till videdal och hälsa på, men där var knappt några lärare kvar. Lite tråkigt!
Och sen jag kom hem har jag pluggat på provet till imorgon eftersom jag knappt pluggade igår.
Men nu pausar jag med massa bra trey songz låtar för blev lite trött på att plugga hah.




13 september

Är helt slut. Hann precis komma hem från skolan typ och sen var det dax att åka till träningen. Men det var skönt att träna faktiskt och den var rolig så det gjorde inte så mycket. :)
Sitter och halvpluggar lite nu, kan fan inte koncentrera mig .. och jag vet inte om jag klarar provet på onsdag. Får väl hoppas på det :( Ska i alla fall plugga lite till nu, men först kolla klart på ullared hehe.

Sen ska jag sova, puss


Haha bild från igår på matchen.
Jag & lollo, ingen aning vad vi gör

12 september

Igår så blev det ingen myskväll nej.. som jag hoppades på, för jag var så jävla trött. Utan jag stack först hem till fannybanny för att fixa mig lite, för hon lyckades tjata tills sig att jag och emma skulle följa med till pär, så det gjorde vi och där var lite trevligt folk. :) Blev ganska tidigt igår för ja, hade ingen energi. Men kvällen var rolig ändå :)

Och idag har jag spelat med dam u. Vinst med 4-2 plus en svullen tå. Jätte ont och jätte svullen :( blää.
Men nu är jag så trött att jag inte orkar mera, måste sova nu.


 
Detta hade jag på mig igår. Fannys fina blus, som inte finns kvar i affärerna :( Men den är från H&M

11 september

Precis kommit hem från matchen, som har tagit ungefär all tid av hela dagen. Men den gick bra, vinst med 9-0 och nu är jag helt slut i benen. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, får se faktiskt. Ska iaf träffa emma! :D

Ska vila en stund nu sen beställa pizza, mums haha.
Puss


Tagit bilden från kritan! :)

9 september

Skolan idag var ändå helt okej. Började runt 10 så åt frukost på espresso house innan, mycket gott.
Slutade 20 i 4 och har inte gjort så mycket nu.

Tråkigt att bara sitta hemma idag, men får väl bli så.
Lång dag imorgon igen, ooh ångest.




söööötisar


8 augusti

Nu kommer lite uppdatering, fast den är tråkig så.

Inget speciellt har hänt i veckan, bara skola&träning.. har varit så jävla trött och jag blir ännu mer trött av att tänka på att alla prov börjar nu :( 
Men men idag gick jag till fyra, riktigt segt. Alla somnade på sista lektionen haha och efter skolan så har jag bara tränat och inget mera.

Har precis ätit hamburgare, gott. Och ska nog sova tidigt ikväll..
Frukost i stan imorgon innan skolan, myyyysigt.

Men först ska jag se klart några program.
Puss


Seg

Dålig uppdatering i två dagar. Men har inte haft någon lust, har faktiskt inte det nu heller :(
Får bli ett bättre imorgon, MED bilder.

PUSS

5 september

Så ja.. det har varit lite tråkig uppdatering men har inte orkat denna helgen. Varit så jävla trött men det blir bättre!!

Idag har jag inte gjort något förutom att spela match, den gick dåligt men vi förtjänade bättre tyckte jag. Men man kan inte göra något åt det, annars har jag bara sett one tree hill hela dagen och tagit det lugnt. Och nu ikväll kom min bror&malin hem hit och åt god mat! Trevligt.

Har även kommit på att jag måste nog beställa tid hos frisören, fixa till håret. Färga det mörkare! :D Så detta får bli en påminnelse till mig själv.
BESTÄLL TID!

hehe
Ska se klart en film nu
Puss


Från igår!

 

Grattis matilda!!

Idag (lördag) var jag och ca 14 andra tjejer iväg på restaurang för att fira matilda. Det var en överraskning och det var jätteroligt. Åt på tbone och det var svin god mat. Efter det stack vi till matildas pappas koloni stuga en stund och nu är jag hemma igen eftersom jag ska upp om 8 timmar för att spela match :) härligt.

Blogga inte igår för jag var helt död. Seg hela dagen, huvudvärk och lite annat med. Så sov mestadels av kvällen faktiskt, rolig fredag?

Men nu måste jag nog sova om jag ska orka spela imorgon
Godnatttt


Dream on



Fy fan vad skönt det hade varit att åka hit i vinter.. en sista minuten resa. Det kanske går hem hos någon i familjen iaf? :( Haha. Ja dream on säger jag bara! Men det hade varit nice.

Idag har varit en trött och seg dag. Imorgon lär bli värre.. 08.00 - 15.30 wiho!

Puss

1 september

Tjabba!

Oh gud det är redan första september.. så ja, hejdå älskade sommar. :( Fruktar att det snart blir svin kallt och mög väder. Egypten i vinter hade inte varit fel, eller något liknande.

Men iallafall, slutade 2 idag istället för 4 så det var skönt. Stack hem och fixade lite saker och åkte sen hem till rebecca. Fixade oss där lite inför insparken.. som var faktiskt kul. Fattigt att vissa i klassen inte klädde ut sig så mycket bara men aja. Det var kul.

Stack till donken efteråt och åt, och kom hem vid 10. Ska sova nu, är så jävla trött. Sovmorgon imorgon, like it.
Bilder från ikväll kommer också när segisarna fixat dom! :)

Puss


RSS 2.0