23 april

Ja jag har inte pallat blogga riktigt. Varit över härligt väder ute så har bara legat ute och solat dom senaste dagarna. I tisdags så var jag först med amanda lite och vi bara satt ute och pratade om allt. Sen på kvällen stack jag till nico och sov där, kom hem dagen efter och stack och tränade direkt. Efter träningen träffade jag amanda och fanny, som kom hem från sin semester, brun!! :( I torsdags så solade jag lite sen åkte jag till körskolan och hade lektion, var skit nervös men det gick bra faktiskt :) Efter det så skulle jag till någon stuga men det blev inte så, så när jag hade cyklat runt lite överallt så mötte jag upp älskling så följde han med mig hem och sov här. 

Igår så var jag också mest ute och solade och sen kom några stycken till mig, grillade och spelade kort och så :) Sen idag vaknade jag upp med nico och vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Får se! 

Ja skiiiiiiiiit roligt inlägg med allt jag har gjort under dagarna, hehe.



18 april

Hej nu tänkte jag berätta om det bästa och mest lyckade födelsedagen någonsin. Lätt en av de bästa kvällarna!

Folket kom runt sju så åt vi och drack lite. God mat och kladdkaka, sen så började vi föra lite och vid 11 började vi åka till slagt. Pumpade musik i taxin så fan vad taggad jag blev. Och väl inne på slagt var det så jääääävla roligt, vi dansade och sjöng så vi palla knappt mer haha! :D Sen helt plötsligt så kom hoffmaestro? hur stor är chansen? så vi hängde lite med som, och fick grattis av dom.. lite roligt ändå :) Sen började vi sjunga highway man med dom också hahahaha helt sjukt, fattar fortfarande inget. Sen så vid 3 stack vi till ett annat ställe och så, sen hade vi missat sista bussen så vi fick hänga liiiiite haha. Var hemma runt sju!

HELT SJUKT JÄVLA BRA FÖDELSEDAG! Världens bästa vänner!!

Inte lika kul med match sen på morgonen haha, men de gick bra efter lite problem. Vinst med 7-6!
Sen var jag bara med min fina älskling hela kvällen, var helt död.

Idag har det varit skit varmt så varit i stan hela dagen, sen så tatuerade jag mig idag också ju, blev jätte nöjd!

Ska lägga ut bild, men lite dåligt nu när det är omlindat och sårigt.



16 april

IDAG ÄR DET MIN 18 ÅRS DAG,kan inte fatta det! Tänkte först att det inte är så stor skillnad men nu har jag kommit på en massa saker som gör skillnad när man blir 18. Och man fyller bara 18 en gång så snart kommer gäster sen drar jag och mina vänner ut!!!!!!!!!!!!! ska ha riktigt rolig idag, som sagt fylller det bara en gång :D
Synd bara att jag inte kan fira med min älskling också, men vi ska fira lite imorgon.

PUSS PÅ ER!!

14 april

Lite dålig uppdatering men har faktiskt inte orkat, och när jag inte gör det så tar jag en liten paus haha. 

Men iaf, det har inte hänt så mycket denna veckan, lite prov och så och ett till imorgon. Handlat lite nya saker och så med. Om två dagar blir jag 18 och just nu känns det inte som någon big deal men när det sen är lördag så lär jag nog känna av det hehe :) Har också anmält mig till körskola så har min första lektion om 1 vecka, haha nervöööööös! Men ska nog gå bra. 

Nu ska jag plugga lite till för att förhoppningsvis klara provet imorgon

Puss

9 april

Igår vad jag bara med några tjejer i klassen som jag sa, vi åt först ihop sen stack vi alla hem till beccie och såg film och prata och hade myskväll bara. Testade sushi igår och ja tro det eller ej men jag gillade det. Jättegott faktiskt, eller vissa saker var godare än andra. Men det är lätt något jag kan äta igen! :) Var hemma vid över 3, somnade då också.

Idag är det skit fint väder, lite blåsigt bara. Stack och solade med rebecca, efter det fikade jag i stan med älskling, fanny och ismar. Kom hem för ett tag sen och nu ska jag snart äta igen sen träffa några kompisar :)

PUSS



JÄTTEFINT VÄDER!

Bild från förra vecka!

8 april

Ny jacka och jumpsuiten jag köpte för någon dag sen. 

Ikväll ska jag träffa tjejerna i klassen och äta lite och umgås bara, mysigttttttttttt! :)

Nytt

Nytt som jag har handlat hem, plus lite annat som jag nämnde i förra inlägget. En del är presenter till mig, kommer även några nästa vecka från H&M :D Min älskade väst som jag tittat på länge t.ex. Men mina skor från nelly som klydda har inte kommit ännu och jag börjar få spel. Frågade dom idag, och dom sa att de inte hade fått tillbaka det felaktiga paketet? jag ska ha dom till min födelsedag!!!! Har ju även betalat för dom. Så är lite irriterad över det. :(

5 april

Gick lite på entre efter skolan, handla två halsband och en jumpsuit som jag såg amanda handla igår. Så fin så ville ha den! :) Resten av kvällen ska jag plugga och ta det lugnt, ingen lust alls att uppdatera idag så pallllllllar inte :)

4 april

Lång skoldag idag kändes det som, 8 till halv 4. Efter skolan gick jag och fika med fanny och amanda! Mysigt, kunde sitta ute också, fast det var lite kallt. Åkte hem och sen till träningen, jätteskönt väder. Nu är jag trött och allmänt irriterad så ska nog gå och lägga mig vid tvn. Och spela spel hahah..


PUSS



3 april

Ingen uppdatering igår för jag hann faktiskt inte, och orkade inte heller hehe. Men jag vaknade hos min älskling så åt vi frukost och så bara, sen åkte jag hem och fick sticka till matchen nästan direkt. Vinst med 6-0 och jättevarmt. Kändes som sommar, spelade bara med shorts och tshirt, wie! :D Efter det så stack jag hem lite snabbt och duscha, gick sen till maxi och handlade mat. Japp, duktig. Sen kom älskling och hämta mig där så åkte vi hem till mig och lagade lite mat och firade vår dag eftersom vi inte har kunnat göra det på jättelänge. Så mysigt!

Sen sov han här och upp tidigt imorse för han skulle iväg till match, medan jag bara har segat. Jättetråkig dag faktiskt, måndag imorgon igen och bara 13 dagar tills jag är 18. Nu har jag gjort en god fruktsallad och ska snart se en skit bra film på tv, taken.

PUSS



1 april

Är så trött, nästan för trött för att göra något. Mår illa också, pallar inte bli sjuk en gång till.. orkar verkligen inte. Ska iaf ha myskväll idag för det är det mesta jag pallar. 


Efter skolan idag gick jag lite i stan med adel och beccie, hittade ingenting, men i slutet på väg till bussen hittade jag en jättesöt tröja. :)



RSS 2.0