31 maj

Denna dagen har varit konstig, för konstig. Mår inte alls bra och det blir säkert inte bättre imorgon heller.

Har i allafall bara träffat älskling en stund och sen tränat nu på kvällen. Ush, fast det är de två sista veckorna så fruktar jag dom.. blä. Nu orkar jag inte skriva alls faktiskt, inte på humör för något. Pusshej

30 maj

Ja jätte kass uppdatering denna helgen men såhär ligger det till..

I fredags så kom nikola hem till mig och vi lagade mat och hade det mysigt. Sen sov han här hos mig, vaknade och så gjorde vi oss i ordning, så åkte han iväg med sina föräldrar och jag tog bussen till nova lund med rebecca. Det tog två timmar haha, väldigt lyckat. Sen så handlade vi lite där, handlade två lite mer fina linnen sen en tunika typ och ett par fina skor från hm, love them. Ska handla shorts och bikini imorgon eftersom ALLT var slut. :( Sen åt vi lite och åkte hem, tog tåget hem så det tog bara 50 minuter haha.. smart. Sen åkte hon till karl och jag hem en stund.. Sen åkte jag till henne again, sen efter ett tag gick vi hem till nikola och där var ismar också. Så spelade vi spel och jag&rebecca vann helt klart. Sen gick vi hem runt halv två till R, där hennes bror hade kompisar.. haha åh ångest vi ville bara sova och dom pumpade musik, :( men efter ett tag gjorde vi det ändå. Sen vaknade jag av att dom kom hem igen och spelade rudeboy skit högt haha :O men somnade om igen. 

Så vaknade vi idag och gjorde oss i ordning och åkte och kollade på husie - mff, det regnade och var sjukt kallt men vi är så snälla så vi satt där hela matchen. Träffade älskling snabbt sen åkte jag hem igen. Och nu på kvällen har vi bara haft lite gäster för det är morsdag.

Så nu orkar jag verkligen inte mera, ska visa skorna.. med en fattig webcam bild, orkar inte digital haha. 
Sen ska jag se film och sova, mår lite dåligt. Ont i huvudet och helt så hängig. 

Lovar bättre uppdatering, pusshej.


fint till rhodos, oh ja :D

28 maj

Dålig uppdatering idag, jag vet. Och det kommer det att bli hela helgen. Men ska försöka skriva några små varje dag.
Men nu orkar jag verkligen inte och ska fortsätta att mysa med min pojkvän, hih. Sen sover han här!

Puss


miss you :(

dippa mmmmmm.

Sitter och äter grönsaker med dippa, mmmm. Så gott så. Kom hem för en stund sedan från träningen så är klar fixad nu om man kan kalla det så. Är så trött i huvudet så jag vet inte vad.. skönt att jag inte behöver plugga mera! :D Har även två små vänner som åker till spanien inatt, avis eller vadå.. jo ganska faktiskt. Hade också velat komma bort lite grann. :( Fusk!

Ja jag vet inte vad jag ska säga.. ville bara bevisa för rebecca att jag uppdaterar mycket, och jag kan göra det ännu mer om hon vill. För hon ska inte klaga, jag tycker att jag gör det mycket i alla fall :( 
Men men imorgon är det äntligen fredag och då har jag bara engelska sedan ska vi bara snacka omdöme på historian, vet inte alls vad jag får faktiskt. Kan bli allt eller inget, haha. :( Och förresten, de två måndagarna som är kvar nu så börjar jag ett på båda.. snacka om happy alltså! Måndag morgon som är den värsta, så börjar man ett.. mmmmm jaja. Finfint! 

Men nu pratar jag verkligen om INGENTING vettigt.
Skriver mer imorgon, pusshej


bild från nörhalne cup 09 <3 
man ser min röda arm, haha.. då var jag brunett buhu:(

27 maj

Hej! ligger i solen nu och solar, det är så varmt och jag älskar det. Hade prov nu sista lektionen och han rättade det direkt och jag fick MVG :D :D :D hoppas det slutar med ett bra betyg då som slutbetyg. För det var detta provet det hängde på typ. Gjorde bara ett litet fel som jag stör mig på ganska mycket men är nöjd ändå. :)
Men nu har jag inga prov kvar, bara en redovisning och ett jobbigt projekt att göra klart, sen är det slut med media.. wiho! :) Men ganska mycket kvar ändå..

Min mage kurrar nu så måste ta något att äta sen ska jag fortsätta att sola!
Hörs senare puss



plugg

Så nu har jag kommit hem från träningen och ätit klart, mums. Träningen var rolig idag men har ont nästan överallt.. varit ganska jobbiga matcher nu på sista tiden, aja. Men egentligen borde jag plugga istället för att sitta här men njaaa kan inte riktigt slita mig än. 

Har prov imorgon och måste få bra för att få bra betyg, för vi har liksom inte haft så mycket annat så allt hänger på det och i hate that.. så får väl se till att kunna det då. Det är typ det sista vi gör i prov/test så det är i alla fall skönt.

Men nu har jag inget mera att säga faktiskt, ska kolla runt lite på face nu sedan plugga lite till.
Hörs imorgon dådå, pusspuss


orkar inte vara seriös mer ibland, blir för mkt press då hehe


how can something so deadly feel so right?

Hej igen.. sitter här och försöker kämpa med att plugga eftersom jag håller på att somna. Vädret är jätte fint, men lite för kallt för att sola tycker jag. Så då pluggar jag istället, sååå roligt ja. Slutade lite tidigare idag så var inte hemma så sent, skönt. Träning senare ikväll, har känningar i mitt ben så får se hur det går med det. :( Men jag måste ta en power nap före, för mitt huvud dödar mig totalt right now.

 Och måste även ta något att äta, kanske är därför jag har ont i huvudet kom jag på haha!?
Så ska göra det nu. Skriver nog mera ikväll, ett litet inlägg till i alla fall.

Puss!



26 maj

Hejsan hejsan, sitter i skolan nu som vanligt hehe. Har svenska och ska skriva något tråkigt om en saga. Men jag sitter i fönstret och tar det lite lugnt för är nästan klar så ha. Innan på lunchen så var det potatisbullar, mmm. Sedan gick vi på ett litet äventyr, det är så att vår skola har kanske sju våningar, alltså är det jätte högt!! Så vi tog hissen nästan ändå upp och gjorde lite saker, oh busigt, vi får inte vara där.. ajaj shit. Fick svindel, är så höjd rädd alltså.

Men nu sitter vi här, slutar efter denna lektionen.. skönt faktiskt. Fast den är lång. Men men, lyssnar lite på dansk musik också, tunga saker. Ska hem och sola sen, och plugga. Träna om jag hinner.

Nu kommer lite fula bilder. Puss :*

hah söttttttttttttttttttt. LOVE YOU
housin förstör lätt
ah shit så coolt

desperate housewives

Såg nyss dh, åh så bra det är. Men måste se nästa avsnitt nästan nu direkt för det hände vissa saker som inte får hända osv.. shit haha. Att ett tv program kan få en att bli helt så..it's crazy. 

Men nu är det cougar town så tänkte se det och sedan sova faktiskt, det är tanken men det kommer bli annat, det vet jag redan nu :) Men imorgon är en ganska så skön dag faktiskt, hoppas det blir fint väder också. Och sen träning på kvällen om jag hinner plugga tillräckligt innan. 

Har hittat världens finaste bikini också som jag måste handla i helgen, hih. Ska shoppa till rhodos då, mmmm. Fint.

Men nu säger jag godnatt, puss.


Bild från öland 08. Mina söta vänner har åkt dit nu i 2 veckor, miss you already :(

25 maj

Hej, nu sitter jag på min gamla data som verkligen är gammal. Men den är söt och jag gillar faktiskt den ändå, fast den är planetens segaste. Men men, kollar lite gamla bilder här.. söta är dom mmmmm. Jag är svintrött därför är jag tråkig, kommer nog somna snart mitt i pluggandet jappjapp. Pluggar lite grann till ett test tills imorgon och till ett prov på torsdag. Jag är så bra så jag börjar nu, hehe. Får väl se hur det går.

Idag är det tv kväll, men jag saknar något. Något gott att äta. Rebecca åt dippa med grönsaker(?) igår, åh. Orkar jag gå till maxi? Det blåser ute, är ganska kallt också. MEN tror jag offrar mig faktiskt! :o shit.

Nej jag har absolut ingenting att säga faktiskt.. får se om jag orkar ladda upp lite gamla bilder senare, dom är riktigt fula. :)

Haha.. men nu ska jag plugga lite till.
puss


finns en fin och ganska bra(!!!!!!!!) webbcam till denna datorn :*

in school

Hejsan hejsan.

Sitter i skolan nu med nikööö framför mig, vädligt söt är hon idag. Annars också ofcourse men speciellt idag hihi. Har i alla fall estetisk verksamhet nu i en timme till innan lunch. Tradigt kan jag säga er, har kämpar med min fina bild nu på två lektioner. En skog(?) jappjapp.. avancerat som fan. Men är äntligen klar och den är ful, så det blev som planerat :) 

Går till fyra idag, åh segt som fan. Sedan måste jag plugga lite till ett test imorgon, har inte börjat så det är ganska så bra då. Om solen fortfarande är framme sen, SKA jag ut en runda.. kanske med rebecca för jag vet att hon vill! 
Annars längtar jag till helgen nu, för det första för att då är det bara en seriös vecka kvar och för det andra så blir det nog bra hehe, :D 

Har även fått jobb nu, sommar jobb dådå. Härligt.

Ska visa läraren min fina bild nu, puss.


en liten bild på min elin&linnea.
när vi skulle fira vår kära josefin, 2008 :)

24 maj

Så nu har jag tid att uppdatera lite. Skolan idag var helt okej, ganska så skön faktiskt. Har spelat match nu ikväll som vi vann med 7-3 och det innebär att vi ligger i mitten nu, wie.. good!  Men nu är jag helt död och har precis ätit burger king, mums. Ska kolla klart på någon dokumentär om nya sex and the city filmen, måste se den alltså.. verkar så bra! 

Men nu orkar jag inte mera, är riktigt trött. Får skriva mer imorgon.

Godnatt!


lite ful osminkad bild från nörhalne för ett år sen.. åh, bästa cupen någonsin! <3

i´ll be missing you

Nu är klockan halv elva, och jag är helt död. Fast jag inte har gjort så mycket idag och fast jag sov jätte länge. Men kan knappt hålla ögonen öppna. Det var roligt hos lina (min syster), jätte mysigt. Hon bor lite konstigt, det är svårt att förklara, men det är skit söta hundar och katten och hästar där. Hon bor typ i en lägenhet på en gård (?) ja det låter konstigt, men där är ett hus och en lägenhet på en gård typ. Jätte mysigt faktiskt. Var där i några timmar, sen åka vi hem och micke&malin hängde med, så vi åkte till maxi och handlade korv, sen grillade vi det.. mums! 
Senare gick jag ut lite med lollo&emma i det fina vädret, spelade bara lite fotboll och så. :)

Nu är det a cinderella story på tv, men först ska jag ladda in lite ny musik på mobilen.. måndag imorgon, ÅÅH. Fast det är match så det gör dagen lite bättre. Hörs då!

Puss&godnatt


snart snart snart :D



23 maj

Vaknade ganska sent idag, lite ångest på det faktiskt. Men har bara duschat och fixat mig nu, för om några minuter ska jag hem till min syster och fira henne lite. Ikväll tänkte jag träffa emma kanske och någon till. Hon och steff plus andra åker i 2 veckor sen, så dom har typ redan sommarlov.. :( Men får iaf se vad vi hittar på.

Annars är det tråkig söndag utan sol.. blä. Trodde bara det var två veckor kvar, men insåg att det var tre.. ush, ännu mer ångest på det. Vill bara ha sommar nu!! 

Men nu ska jag åka, hörs senare.
Puss



22 maj

Dålig uppdatering, i know. Men har verkligen inte orkat sitta vid datorn idag och hade ingen tid igår. Men igår var det en skön skoldag ändå, varmt var det också.. ihih, wie. Men hade först matte nationella sista delen, jag tyckte den var svårt haha fast inte andra tyckte det :(.. men jag är också ur dålig på matte. Sedan hade vi engelska bara och då hade jag muntligt nationella, gick okej faktiskt.. sen slutade vi 20 över 12 och då åkte jag direkt till videdal. Gick hem till älskling en liten stund för han hade lång rast, sen gick jag in på skolan och hälsade på Max lite, och där var även Okan hehe. Snackade ett tag, sen kom Nikola tillbaka igen. Så då gick vi hem till honom en stund igen innan jag skulle hem för att cykla till samling. Skulle spela match med 94orna, och det blev vinst med 2-0 mot höllviken. :) Men nu har jag så ont i mitt lår, fått en lårkaka, hahaha ajaj :(

Och idag har varit en ganska så seg dag.. inte gjort så mycket. Fast vädret har varit helt underbart igen, happy!! Senare under dagen kom älskling, så har bara varit med honom. Ätit och myst och så, hih. :) Kollade även CL finalen, och inter vann.. aja, haha. Älskade barca skulle vunnit men nehep :(

Skulle egentligen till nova lund imorgon med rebecca, men nej.. annat kom i vägen så får bli nästa helg! :( 
Lite ledsen för det, ville handla heeh. Men skriver mer imorgon, trött och seg nu.

Puss



sleepy

Riktigt trött nu så jag orkar inte skriva så mycket faktiskt. Imorgon är det nationella i matte del 2.. ganska så kämpigt. Jag hatar matte och matte hatar mig så jag får kriga lite där ja. Men slutar 12.20 imorgon så klagar inte så värst mycket. :) Då ska jag hälsa på lilla Max på videdal, sen hem till nikola tror jag. Sen på kvällen spela match med 94orna på husiegård!

Träningen idag var helt okej, slappe träning. Behövdes, alla damlags spelare var helt döda efter igår så det var bra haha. Och det var så härligt väder att träna i, hih... love love love.

Men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv, börjar tidigt imorgon.
Lycka till alla ettor :* puss&godnatt.



20 maj

Okej .. jag tar tillbaka det när jag skrev att jag hatade sverige. Jag älskar det.. kolla vädret i malmö, ååh gud. I love it. Vet inte hur många grader det är ute, nästan 20 känns det som. Ligger här med datorn ute och solar.. så jävla skönt. Men måste ta något att dricka snart för det här är galet heh. Träning sen, kommer bli lite lökigt, men jag bryr mig ej :D 

Skolan idag var skönt, men efter gympan så höll vi på att DÖ tillbaka till skolan, jag hade bara svarta kläder och massa kläder för det var utomhus så trodde det skulle vara kallt, men icke. Brännboll, ganska så roligt faktiskt. Sen hade vi bara en halvtimmes lektion efter för läraren var så snäll :) Åkte hem och nu ligger jag här hih.

Åh jag älskar detta, om 10 dagar är det sommarlov.. 6 för nikola vilket är fusk, men jag överlever. Snart är det över, ledighet, rhodos, utekvällar, älskling, bästa vänner åh.. älskar livet dåja. Sen blir det borgar hoppas jag, med min söta lilla rebecca. 

Men nu ska jag fortsätta sola, hehhe.
Hörs senare, puss

Rhodos

Jag kom på en sak, igår var det exakt två månader tills jag och några tjejer åker till Rhodos på semester. Åh vad härligt, men jag fruktar verkligen flygresan, haha jag hatar det så mycket så att det inte finns. Så rädd alltså :( Sen så har jag inte skaffat jobb än, men mamma är inte sur och har inte panik så varför ska jag ha det? :D 
Måste ut och handla kläder till det nu i helgen tänkte jag, och lille rebeccis ska med mig! :D

Åh bara tänka på stranden, blir brun, greklans hav, maten, shopping.. ja lite av varje. Ganska mycket frihet kan jag säga hehe :D Bara att det är ganska så dyrt i grekland nu, men vi överlever tror jag :)
Om jag ska vara exakt så är det 61 dagar om man räknar med idag.. wiie! happy
Har med mig några av de sjukaste vännerna jag har, t.ex sigrid .. hon säger att vi ska handla jätte mycket frukt och hennes kläder kommer ligga över hela rummet. Och eftersom att mollan ska dela rum med henne, så kommer det bli ganska så mycket krig där hehe.. medans jag har min lilla söta emma som är så snäll :) 

Menmen bara två veckor kvar tills sommaren, känns som det är ganska så bra nu..
Nu ska jag jobba det sista sen åka hem, hihi..

puss


bild från hagel tror jag 

school

Sitter i skolan nu och behöver verkligen mat. Råkade för sova mig lite i morse men fattade inte det först. Låg och halvsov och tänkte varför inte klockan ringde, så jag kollade på den.. så stod den på kvart över, wopsi. Skulle gå tjugo i men jag hann iaf. Vädret idag är underbart och det blir nog en bra dag ändå. Match ikväll som jag är riktigt taggad till, men just nu behöver jag som sagt mat. Ingen mat i magen alls, åh.. vill äta :( haha. Ska tvinga med nikky ner till caféet nu snart, för vi äter inte förrän jätte lång tid, segt. 

Oj jag pratar om något som ingen bryr sig om, vad kul :)
Men egentligen skulle vi sluta halv fem idag?!??? tur jag har match, så jag får gå tidigare, hihi puss på det.
Nu ska jag göra något vettigt så min mentor blir glad :)

see you


hittade en liten galen bild.. jag är ganska stolt. var den enda som vann över adel i armbrytning, heheh rebecca du sög hih :*

kvälls promenad

Gick och mötte bettan så gick vi ut en stund och gick och bara snackade om lite saker. Vi var ute ganska länge och det var jätte skönt väder, men sen blev det mög kallt.. och vid 20 över 8 gick jag hem. Ont i benen kan jag säga haha! Men bra att prata av sig hihi. 

Har precis sett desperata och just nu är det cougar town (stavning?) och jag är ganska så trött faktiskt. Blev inte så mycket sömn i natt så får försöka ta igen det ikväll. Imorgon är det semifinal i DM.. måste tagga till hehe, det ska bli krig faktiskt :) Men slutar egentligen halv 5 :O så får gå tidigare, mohah. 

Nej men nu ska jag sluta prata om allt onödigt.
Hörs imorgon, puss&godnatt.


fiiiiiiiis rebecca, som jag ska orka med i tre år... ÅÅHHH
haha <3

18 maj

Sjukt varmt idag, stekande sol och klar blå himmel. Vill inte sitta inne egentligen, så ska sola igen sen när jag skrivit det här. Dagen är en riktigt mög dag, mår inte alls bra på något sätt. Vill bara lägga mig ner och sova bort allt och inte tänka. Har verkligen så mycket ångest, åh så ledsen. Det är lätt att vara efterklok som man säger..

Men i alla fall, kom hem för ett tag sen. Har solat och så, sen ikväll ska jag kanske ut och gå eller hitta på något annat med bettan. Behöver det.. kan inte sitta hemma. Hoppas allt löser sig snart.. ah. Ja jag pratar i gåtor.. men jag vill inte säga det, så håller det för mig själv. Men pratar av mig såhära.. genom att prata i just gåtor hhehhe.

Nej men nu ska jag äta något, mitt huvud dunkar också som fan..ush.
Hörs sen, puss


mitt lilla älskade lag hihi

kärlek

Du är det bästa jag har, snälla bara förstå. Alla gör misstag även jag, de börjar bli många men jag försöker ändå. Jag har aldrig träffat någon som dig förr, aldrig någonsin. Litar inte på någon som jag litar på dig, min värld faller när sånt här händer.. ändå så är det mitt fel varje gång. Förlåt förlåt förlåt förlåt, hur många gånger ska jag behöva säga det för du ska tro mig? För jag menar det. Älskling du är min kärlek, bara min och det vet du om. Ingen annan än dig, det vill jag inte. Aldrig. Bara du och jag, jag och du, vi. Jag älskar dig så mycket att det inte finns ord som kan förklara. ♥ ♥ ♥ ♥

When my world is falling apart, when there's no light to break up the dark 
that's when I look at you.
When the waves are flooding the shore and I can't find my way home anymore
that's when I look at you.
When I look at you. I see forgiveness, I see the truth. You love me for who I am,
like the stars hold the moon.
Right there where they belong and I know I'm not alone.

Nikola Zivanovic ♥ Sara Johansson

  


17 maj

Stannade hemma från skolan idag men har inte orkat uppdatera. Vet inte varför men har sovit ganska mycket och sett film för det mesta. Men huvudvärken gick över och jag hade ingen feber så jag stack och tränade. Det var skönt eftersom jag var rastlös men jävlar vad jag har ont överallt. Vid mitt knä, i foten .. flera ställen t.o.m på grund av mina skor, mina ben var som döda med andra ord. Men det var en okej träning och jätte varmt, wiie.. happy! :D

Imorgon ska jag till skolan igen, inte mycket kvar.. två veckor om man räknar bort den sista, skönt! Vill bara att vädret ska fatta att det snart är sommar också, sen är allt bra :)

Annars så är mitt humör dåligt nu, för jag är en idiot och det vet jag själv. Fattar bara inte när det räcker, när det inte behövs mera, utan min lilla hjärna bara fortsätter.. åh. Jag får spel på mig själv för det straffar andra och så vill jag inte ha det. Speciellt inte att de straffar de jag älskar mest. Jag måste lära mig att hålla det för mig själv, hålla allt för mig själv. Det blir bäst, allt annat skapar bara problem.. får jobba på det. För det kan inte vara såhära..
I'm sorry

Men nu ska jag kolla på tv..
pusss



johanna,fanny och jag<3
bild från helgen...

16 maj

Hej, jag är ganska sur just nu om ni ville veta. Det enda sättet jag kan få bilder till datan som jag tar nu för tiden är genom min kamera, ja så då har jag gjort det.. men då är överförings sladden borta?!?? why? ingen aning vart den är. Jag har alla mina sladdar i en korg och där ligger den ALLTID men inte nu? Någon går och tar lite saker från mig då och då, som dom vill ha.. tror jag iaf. Have to be that way :( För jag vet ju inte hur man laddar över bilderna från mobilen än, synd för den har bra kamera och jag har tagit jätte mycket bilder ... men nepp nepp, inte det inte. :(
Ah lite irriterade faktiskt.. så får sno fannys bilder från igår. Inte många men lite kan jag bjuda på :)
Men igår var roligt.. vi åkte upp och åt på resturang kina och sen såg the last song. Den var bra och alla grät haha, fick mascara i håret av fanny för låg på hennes axel och tårarna bara rann, shit.. haha. Ganska sorlig som fick en att tänka på en massa.. ush! Men bra iaf :) Sen åkte vi hem till lollo för att gratulera hennes mamma som fyller år idag och sen bara hem och sova.

Var jätte trött i morse men var tvungen att gå upp för jag hade match. Det blev 2-1 till dom men vi förtjänade iaf lika, för andra halvlek var riktigt bra jämfört med första. Och dom leder serien så det var inte dåligt alls faktiskt. Men sen åkte jag hem till lollo igen (vi är några st som bott där hela helgen typ) och städa och fixa lite. Sen kom lite folk dit på "kalas" för att fira malin (lollos mamma) så det var jätte god mat och allt. :D

Men nu är jag helt slut, ska se klart filmen på 3an sen sova tror jag.
Skola igen imorgon, åh ångest.. men inte mycket kvar nu iallafall, bara vädret som saknas :D

Hörs imorgon
pusss


älskar min hållning .................

aldrig mer friterad kyckling, hahah åh fy fan:(

15 maj

Sitter här med fanny och johanna. Har precis ätit frukost hemma hos lollo efter att ha gått till maxi i ösregn med emma och fanny för att köpa lite frukost. Det regnade som fan och vi frös som fan men vi gjorde det för våra söta små vänner hihi. Så nu sitter vi här blöta och trötta och har bestämt att vi ska se bio ikväll och äta resturang. :D
Jag steff lollo emma johanna och fanny ska äta thai resturang och se the last song, mysigt.

Men nu ska jag gå och dö lite i lollos soffa och värma mig lite.
Skriver ikväll, pussss



jag och lilla sötis fanny <3


14 maj

Godmorgon!

Det är fredag men en deprimerande fredag. Det är jätte fult väder och saker går inte som jag vill. Och då börjar jag tänka på allt och ingenting, jätte jobbigt. Brukar inte sluta bra men ska inte ta upp det här.

Igår kväll blev lite seg, men efter ett långt väntande gick jag och stephanie till maxi och sen hem till lollo. En helt sjuk kväll med emma, lollo, steff, johanna och fanny haha. Vi gjorde sjuka grejer som inte borde tas upp eller visas så fanny kan ju bara glömma lägga ut det på sin blogg! :O Men kom hem runt ett och somnade sen. 

Idag vet jag som sagt inte, seg dag. Får väl göra någonting, om saker och ting vill gå ihop. Åh blir så arg på mig själv ibland, måste sluta tänka så mycket. Men men..

Nu ska jag borsta tänderna
hörs senare



old times

älskar det.. allt var så bra fast man inte förstod det riktigt själv ♥
(det är bra nu med, men älskade tiden på videdal och allt annat)

lyssnar på denna samtidigt, åh vill gråta lite hah :(

 
 
 
 
 
 
 



13 maj

Sitter här och luktar fisk.. ungefär. Ganska så mysigt faktiskt. Stack och solade nu i eftermiddag med lollo och emma därför luktar jag så, får väl duscha snart för mitt hår är inte nådigt heller. Annars hade jag en mysig kväll igår ändå, somnade ganska tidigt båda två för vi var helt slut. Vaknade till några gånger i morse men nico kunde inte tvinga upp mig förrän vid elva, fast han verkligen försökte tidigare men jag orkade inte. Gick upp och handlade bullar och åt sedan frukost, mysigt. :) Spelade lite spel och sen åkte han hem så gick jag hem till lollo. Åkte sen och solade som jag sa. 

Ikväll så ska jag träffa dom igen, men de ska först jobba....så måste plågas lite med stephanie först hihi. Vet inte vad vi ska göra, blir väl inget jobbigt. Kanske en tur till maxi eller ÖB ehehe. Ut och gå är jag sugen på, ganska så rastlös efter denna latis dagen. 

Men imorgon är det fredag, hoppas något roligt händer för då är det faktiskt helg. Kanske blir ullared på lördag också, wiho haha! Men får se :)

Nu ska jag duscha, blir nog bäst för mig själv och alla andra.
pusss


liten mongobild från halloween :)

time to sleep

Blev ingen träning ikväll för det jävla knäet plus min rygg.. så ska fjäska till mig lite massage av både nikola ikväll och proffsig av pappa nu i helgen heheheh. Istället har jag bara umgåtts med min lilla fis, vi har ätit och myst lite grann.

Ska städa undan på mitt rum nu för det ser ut som fan och då måste han hjälpa till oavsätt vad :( Sen ska vi fixa oss lite och mysa framför tv och sen sova. Älskar att man är ledig i många dagar nu, it makes me so happy! 
Men nu ska jag börja.

Uppdatering kommer när det kommer imorgon.
Godnatt!


ahahah :(

12 maj

Tack sverige för det fina vädret du ger oss, uppskattar det så enormt faktiskt. :) haha nej men det jävla mög vädret förstörde hela min dag. Vaknade jätte tidigt av ett hemskt alarm, fixade till mig lite så jag såg ut som en människa, och gick till bussen sen. Upptäcker precis när jag knytigt klart mina skor (gör det alltid där för hinner aldrig hemma ahha?) att jag glömt min mobil hemma!!!!!!!!!! Så då missar jag så klart buss helvetet för jag måste gå tillbaka hem och hämta den. Och det spö regnar, och jag blir aningen less på livet då. Som tur var så va mami hemma och kunde köra mig så jag hann i tid. 

Började med nationella i matte så dagen blev bara bättre och bättre, eller vad säger ni. Vet inte alls hur det gick, hoppas på okej. Vi diskutera det efteråt några stycken och verkade som jag hade rätt på en del i alla fall, om dom har rätt då vill säga hehe. Dagen fortsatte med att göra klart en del saker, och då började det verkligen rrrrrrrrrrrregna, aldrig varit med om så mycket haha och det började även åska, fint. Efter halva estet lektionen så går brandlarmet, någon människa ville bli skadad alltså haha. Så vi får stå där ute och frysa ihjäl lite grann under ett paraply, ungefär 6 st.. great. Och i slutet hade vi någon sak med två personer som ändå var okej. Något om rasism och så. :)

Men nu är jag hemma och det är helt grått ute, ganska så deprimerande. Ännu en sak som gick fel idag är att jag vred mitt knä innan och nu när jag kom hem slog jag i det. Ahhhh gotta love this day, eller? Men tröstar mig med en riktigt bra låt.. ska lägga ut den, ni har säkert hört den men big love på den hihi.

Hörs senare, ikväll sover mitt hjärta här så det gör hela min dag.
pusssss ♥


11 maj

Det är redan 11 maj och om jag tänker rätt så är det sommarlov om exakt en månad idag!!!!!! Det kommer gå snabbt hoppas jag verkligen, för jag är så trött på denna skolan nu alltså. Fast det enda negativa är att det fortfarande är mög kallt ute, det hade varit okej om det var mars, men nu är det maj.. snart juni, alltså sommar och det är skit kallt för att vara det. Ja jag hatar kyla så det blir jag faktiskt sur över :( 

Men men.. skoldagen idag var helt okej. Gjorde klart det mesta av näst sista projektet (yesss) och övade inför nationella imorgon. Jag vet inte alls vad jag ska plugga på så jag kollar bara igenom lite gamla nationella och hoppas det går bra imorgon ändå. :) För efter imorgon blir det en lång helg, vilket är riktigt skönt. Ledig i flera dagar, i'm happy happy. 

Och jävla rebecca eller kanske ska säga underbara rebecca har fått mig att bli beroende av ännu en låt. Haha, alltid hon alltså. Hon säger åt mig att lyssna på en låt som är bra, så fastnar jag alltid. Haha, denna gången är det gibberish - ryan leslie, ska lägga upp den där nere. 

Och ikväll blir det massa tv, för det är så bra program då.. hhi, ska väl ta och duscha innan det. Men nu ska jag äta, är riktigt hungrig. 

puss♥


sleepy

Nu är jag hemma igen och verkligen jätte trött. Träningen var helt okej och det var även fint väder hihih. Hörde att det skulle bli 20 grader till helgen?!?!? stämmer det så är jag lycklig, sjukt lycklig. Men i alla fall duschade och så där, och det händer verkligen någonting varje gång med mitt lag.. alltid alltid alltid, och oftast olika personer. Idag var det panik i duschen mer behöver jag faktiskt inte säga haha. Men cyklade hem och nu har jag precis ätit tacos, mums :)

Skulle egentligen pluggat en massa matte idag, men gjorde en del i skolan och ska plugga som fan imorgon så det får räcka faktiskt. Min hjärna orkar verkligen inte nu så det är ändå inte lönt. Ska istället sätta mig vid tvn och kolla på någon konstig film som går nu hehe. Sedan fixa mitt hår när det torkat för jag orkar inte det imorgon bitti. Jappjapp så är livet faktiskt. 

Och till sist skulle jag säga att idag har jag och min fina pojkvän 10 månader. Helt sjukt faktiskt, tiden har gått jätte snabbt.. i alla fall från att det blev ett halv år. Om två månader, i juli, är det ett år.. ett helt år! Fast vi har ju träffats i mer än ett år nu så jag vet inte hur man räknar egentligen hihih. Men jag är så glad jag har honom, han gör verkligen så mycket för mig som ingen annan hade kunnat göra. Åh vad jag älskar honom.. att vara kär är något av det bästa, men även ibland det värsta, som finns. But still... i love it. Att alltid ha någon nära, som alltid finns. Ja, det är något speciellt kan jag säga hihi :)

Men nu ska jag gå och hänga lite på facebook innan jag stänger av datan.
Skriver imorgon eller något, puss ♥


jag och min fina vän emma hiih, mest för hon var så söt på denna!

10 maj

Skön skoldag idag, ganska så lugn faktiskt. Är klar med det mesta nu så det är verkligen inte mycket kvar, iiiiih. :D Bara att det är nationella på onsdag i matte så känner att det blir lite kämpigt, för måste klara det. Aja, efter skolan mötte jag upp emma, steff och adina i stan.. gick i lite affärer sen åkte jag hem med emmsan. Fick handlat en tröja och det är verkligen bevisat nu, jag är shopaholic och fick det klart nu. Jag handlar alltid, alltid,alltid. Lite farligt men jag mår bra av det så varför inte? :D

Äh, i love nya saker och speciellt kläder så jag säger, "vem bryr sig". Men nu måste jag packa väskan och så för träning. Ska cykla om 25 minuter.

Hörs later ♥



jag liknar en man och det var en ganska tråkig outfit, men iaf.. dagens, here you go.

school.. ööh

Sitter i skolan nu, fattar ingenting och vill hem nu faktiskt. Hoppas på allt att dessa få dagarna går snabbt för jag behöver ha ledigt nu alltså :( helt slut i huvudet för att göra detta. Men men, måndag är som alltid, en möga dag. Skönt med träning ikväll i alla fall, med favorit laget. 

Men nu måste jag väl fixa det här (?)
hörs sen, puss


9 maj

Åh vad jag är trött, varit igång hela dagen. Det började med match ju, som vi vann med 3-2 .. vilket vad bra hihi, :D Efter det stack jag hem en stund, duschade och fixade mig lite. Sen åkte emma med mig och kollade på älsklings match, som dom också vann.. som också var bra annars hade han väl surat hela dagen hehe :( Kom hem i 2 minuter, och då menar jag exakt 2 minuter, för bussen gick direkt. Skulle åka hem till min bror och malin där mamma&pappa var för att äta. Så vi såg fotboll och åt god mat :)

Och nu har jag precis kommit hem, ska ta något gott att äta nu och se film.. helt död.
Måste byta lakan och sånt med, ååååh vad jobbigt hahaa :(
Men skriver mer imorgon.
pusssss


hihi, älskling. <3
vi har förresten 10 månader imorgon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8 maj

Heeeelllu

Var i stan innan ju, fick handlat en del. Massa rea, i love. Jag och josefin kände oss jätte duktiga för vi bara handla rea grejer (nästan) Men fick i alla fall hem en skjorta, 2 linnen, en ring, ett puder, en virkad tröja för under 300 :D imponerande faktiskt.  Men men, vi gick där ett tag sen åkte jag hem så kom nikola direkt och vi gick och handla lite tacos, mums. Sen lagade vi den och har bara haft det mysigt hihi. Och kollat på barca, som vann.. yes! :D messi är fortfarande bäst oavsätt vad alla säger!!

Men imorgon är det match så ska försöka lägga mig ganska tidigt i alla fall. Är taggad som fan just nu, hoppas det håller i sig för vi måste vinna! Annars är det bara söndag, och söndagar hatar man. :)

Nu ska jag se real matchen och ta ett glas färdig blandad chokladmjölk.. big love hehe.
puss godnatt  ♥


För er som vill se vad jag handla ska jag visa, men det blir cam bilder för min kamera är lite sönder så det blir lite dålig kvalité :*


ringen hahah
skjorta 29 kr
virkad kofta 29 kr (har redan i vit men var tvungen haha)
linne 29 kr
Det andra är så tråkigt så behöver inte visa det.
godnatt igen


stan

Godmorgon!

Nu ska jag till stan med mina guuuuuz, haha. Skriver senare idag!
puss.. ♥



7 maj

Inte så bra uppdatering nu på sistone, jag vet. Men har haft en del att göra faktiskt, men nu är det mesta slut och det är äntligen helg. Imorse var det så jävla fult väder så jag ville gråta, regnade och blåste ush.. Men började 10 så det var skönt, började senare än en del slutade haha lite ångest på det faktiskt. :( Men i alla fall, helt okej skoldag lite seg bara. Och mitt prov gick nog inte så jätte bra, svarade på en del men inte allt! Det är för mycket sidor man ska läsa in sen vet man inte alls vad som kommer, hate it. Men åkte till värnhem och gick lite på entre för jag väntade på emma, sen kom hon så gick vi och solade med caronline. :) Kom hem för några timmar sen och har bara träffat nikola lite grann. 

Ikväll ska jag äta med emma i stan, sen ska vi nog åka hem till siggan på en Rhodos-kväll hehe. :D
Och just nu fixar jag mig lite och lyssnar på när min älskade josefin sjunger en michael jackson låt, ska se om jag kan lägga upp den här för det är så fint. :( Och hon har verkligen utvecklats som fan när hon började på musik skola.. hon är så duktig hihihh. ♥

Men nu måste jag platta mitt hår lide
pusspuss

  


6 maj

Hejsan. Jag sitter här helt död, orkar verkligen inte göra någonting. Har pluggat lite nu och skrivit klart referatet så det är skönt iaf. Måste plugga mera på historian bara, fattar verkligen ingenting.. men så är livet. Jag är inte ensam i alla fall haha! Började nio idag så vaknade vid sju, kämpigt som fan. Behöver lov nu!! Hade mentors tid och svenska sen idrott, där vi orienterade. Det gick ju jätte bra emmh.. haha, gäss är verkligen något av de äckligaste djuren alltså, sjukt farliga med. Men men vi klarade det fint, kom tillbaka till skolan och hade bara matte sen slutade jag :)
Tänkte sola idag för var sjukt sugen på det, men får bli imorgon istället med emma. Äntligen fredag då, så skönt.

Jag har en fråga, är det någon som vet hur man fixar annat typsnitt och färg och så här? Jag förstår verkligen ingenting av denna sidan. Så skulle behöva lite hjälp, så om ni vet kan ni väl säga till heeh? :( 

OCH jag vet att den är lite tråkig för jag har knappt några nya bilder, men jag vet inte hur man överför bilder från mobilen till datan än, så jag jobbar på det :)

Nu ska jag sova lite, pusssss. 



Soon, hihi. I slutet av sommaren tror jag! :D
Ska bli jätte mörkhårig, och sanna är i alla fall med mig.
Kan alltid fixa tillbaka det blonda sen, men alla är så tråkiga och säger att jag ska behålla detta! :(

time to sleep

Nu har jag kommit hem, ätit och så. Träningen var sjukt rolig fast kanske lite oseriös haha, vi övade bara avslut och lite annat roligt så det var inte så jobbigt. :) Men hela mitt lag är så sjuka, ah älskar verkligen det hahah.. skrattar fortfarande. :( Skulle ta ett bollnät med emelie för att vara duktiga, så fastnar jag med min ena dubbe i ett snöre som tillhör det, så jag hoppar så i panik baklänges och till sist trillar jag rakt ner på gumpen, framför hela mitt lag plus 94orna haha.. :( ja, det var en SÅN dag idag i alla fall! :D 

Men nu ska jag se tv, orkar inte plugga mera idag..får ta resten imorgon.
Skriver mer då, puss&godnatt



<3

5 maj

Åh jag är helt slut, har pluggat från jag kommit hem tills jag ska iväg och sen när jag kommit hem igen hela veckan, och det är bara massa att läsa och anteckna, det värsta jag vet. Och det hemska är att jag känner att jag inte kommer att klara det, historia är för svårt. :( 

Men iallafall, min dag har varit ganska så mög pga massa skit. Men inte alls jobbig dag i skolan utan annat skit. Fick sluta en hel timme tidigare så det satt fint.. och jag har ingenting roligt att säga alls faktiskt.

Måste skriva ett referat nu om jag kan börja ens..
aaaah orkar verkligen inte.

aja, puss




mobil

hejsan hejsan. var bara tvungen att testa om det gick och det gjorde det, nämligen att blogga från min mobil. är inne på grannens internet, mindre smart men det funkar så.:d är hemma nu och ska ta något att äta, sen ska jag snart iväg och spela match. är skit trött, började 20 över 8 med nationella i mer än två timmar. :( ush..hoppas det gick okej iaf. men nu orkar jag inte skriva mera, hörs sen puss :*

skolan

Hej hej, sitter här i möga skolan nu och vill bara hem. Måste plugga jätte mycket historia denna veckan vilket kommer bli min död typ, hatar det för boken är skit svår att förstå plus att det gäller betyget, great. Men just nu är jag så trött att jag inte kan tänka, sitter bara och kollar på det jag ska göra..åh. Men 40 dagar kvar ungefär!! Och typ 2 månader och 15 dagar tills vi åker, lite ångest för flygningen men sol och värme är finfint. 
När jag kommer hem kommer jag få stressa röven av mig för ska cykla till träningen kvart över fem och slutar vid halv fyra tiden. Ska bli skönt att träna, inte haft fotboll på länge tycker jag, med mitt älskade lag.
 
Men men.. igår åkte jag ju hem till emmis, sedan upp till stan med henne och steff. Kollade runt och åt, tänkte gå på matchen men den idéen kom vi på tjugo i fyra när matchen började fem så vi stack hem till lollo istället. Jävlen har varit på ullared och hade massa fina saker :( blä. Såg film och sen åt jag hemma med hela min familj + johan och malin. :)

Blir nog inte mer uppdatering idag eftersom jag måste plugga när jag kommer hem ikväll.
Måste nog skaffa mig ett liv :) 

Skriver imorgon eller KANSKE sen :* puss


hahah att jag ens visade mig såhär.. men men, sommaren 09 u-21 EM






2 maj

Det blev myskväll med några stycken igår med burger king mat och även lite spel. Kom hem runt ett och somnade då. :)
Men nu sitter jag hos min fina emma, för vi ska snart hitta på något i de fina vädret, vet inte vad. Men steff segar så vi får vänta på henne ett tag till, blir kanske stan. :)

Men jag skriver senare
puss

1 maj

Det känns inte som första maj, det är mög väder och känns som en söndag! :( och gårdagen blev inte alls som planerat, synd. Såg faktiskt fram emot kvällen men men :) Nikola sov här och imorse åkte vi till stan, blev en tröja och en röd keps haha. Åt och så, sen åkte vi hem. 

Och nu har jag bara skickat över massa musik till min nya mobil, för ja jag fick den igår .. min älskade aino :D:D happy. Blev så sjukt glad, aah. Så nu har den fått lite bra musik iaf :)
Nu ska jag fixa till mig sen åka iväg med tjejerna och äta lite.

bättre uppdatering imorgon eller senare
Puss



emma fick mig att bli kär i denna!


& en snabb bild på finisen :D

RSS 2.0