31 maj

Idag har det varit skit varmt och skönt. Suttit ute hela dagen nästan och bara softat hehe. Efter skolan gick jag till stan med beccie och handlade lite kläder som jag ska visa. Sen kom adel också så gick vi och åt och sen åkte vi hem efter ett tag. Så sjukt härligt, känns verkligen som sommar nu! :) 

Kom hem för någon timme sen och ska snart äta, se på film och så.
PUSS


Vissa bilder är jättedåliga för min kamra suger apaaaaa

29 maj

Okej då kommer första långa inlägget på ett ganska bra tag nu haha. Har inte haft lust alls för jag tycker inte de är så roligt som sagt, men skriva av sig lite då och då kan jag göra :)

Senast jag skrev va de ju nyss efter min födelsedag och allt jag gjort sen dess kommer jag absolut inte ihåg. Men i de senaste dagarna har jag bara umgåts med vännerna. I fredags hade jag en jättemysig kväll hos kajsa med vin och snacks! Och igår såg jag på vår match och var hemma hos beccie och åt och drack med tjejerna i klassen, vi såg även CL finalen och ÄLSKADE BARCELONA vann såklart!!
Åh kan inte säga något annat än hur mycket jag älskar mina vänner, dom vet precis hur man ska få mig glad och dom förstår precis allt. Tack för en JÄTTE bra helg! 

Mötte upp älskling inatt och han sov här hos mig. Ska snart träffa honom igen för ska hem till min bror och äta lite och se film :) Imorgon kommer mina föräldrar hem från italien, skönt och inte skönt hehe.
Snart sommarlov också ju, lite mer än 2 veckor. MMMMMMMMM YES!


HAHA

Nu kommer någon/några bli glada, men jag ska bara skriva detta lilla inlägg för att säga att blogga är tråkigt och de tycker jag. Men jag gillar att läsa andras, men jag ska blogga lite då och då för att göra några (rebecca) glada! :D 

But I'm alive...

RSS 2.0