29 juli

Är sjuk och jätte trött. Vet inte vad det är med mig riktigt. Tankarna snurrar och ingen aning om vad jag ska göra längre.

Fick dock nyss reda på att vi åker nog till göteborg runt 10 augusti, sen en sväng till stockholm också. Ser jag fram emot.
Annars har jag inget att säga just nu, känner mig jätte konstig.

Ska städa nu, jippey.
Puss



vi börjar om igen..

Glömde berätta om min dag. Inte för det har hänt allt för mycket men lite har jag gjort iaf. Vaknade runt 12 idag också och gjorde då lite hemma sysslor om man kan kalla det så? haha. Måste sköta om huset nu :( tråkigt. Sen vid 1 åkte jag till entre med steff, hittade lite faktiskt. En kjol, en skjorta och den perfekta ringen jag letat efter. Ville först ha i turkos men vinröd funkar det också! :D Sen åt vi på burgerking och sen så skulle hon jobba.

Har bara suttit här sen jag kom hem, älskling kommer väl snart. Saknat han så mycket :(
Ska visa det jag köpte nu, om det vill funka.

Puss


från någon smyckesaffär på entre

från gina tricot

från gina tricot

28 juli

Dagarna blir bara konstigare och konstigare tycker jag. Är lite sjuk nu efter resan och känner mig ganska ensam? Inte en endaste aning varför men det känns så. Jag saknar en massa och det blir ju inte bättre för att man lyssnar på deppig musik. Jag lyssnar på låtar som en kille som vi träffade på Rhodos har gjort, riktigt bra är dom faktiskt.

Men hur sjukt är det inte att man kan sakna något som bara varade i en vecka? Vi måste verkligen haft det bra, och det hade vi också. Saknar t.o.m emma,sigrid&malin även om jag träffade två av dom igår? Jag vet inte vad det är. Man är väl van vid att ha folk vid sig hela tiden och nu har man inte det mera :( Känns som vi ska åka tillbaka snart, men nepp det ska vi inte. Ush! :( Ångrar absolut inte alla pengar vi slösa på den resan haha!

Men idag ska jag få träffa nikola efter 4 veckor så det känns bra iaf.
Får prata med emma nu, haha.. trösta oss lite.
Haha låter som världens töntar, men ingen förstår vår vecka. SICKNESS!


Vad gör vi? Nu kör vi!



Alltså Malmö suger egentligen om man tänker efter. Okej det är "hemma" men just nu vill jag inte vara hemma.
Hade gjort vad som för att få den veckan igen, hade det så jävla bra. Rhodos hade allt, men nu var den resan slut. :( Gjorde allt vi inte annars kan göra, hade sån frihet.. älskade livet för en vecka verkligen. Underbara Rhodos. Tack tjejer och alla grabbar för en sjukt bra vecka!




Och eftersom blogg.se segar med bild uppladdningen så hoppas jag på att bilderna kommer in på facebook idag. :)


RHODOS! ♥

Kan inte ens förklara min vecka på Rhodos. Man måste ha upplevt den..
Haft det så jävla bra, finns inte ord. Vill bara tillbaka nu, med allt folk man träffat.
GALEN VECKA!


It's time

Nu är det sista inlägget här, ska stänga datan och lägga mig i sängen och ta det lungt. Kommer nog inte sova men vila lite iaf.. blir en lång dag imorgon hihi. Väntar även på att älskling ska ringa mig, om han nu gör det. För det måste han faktiskt haha:( Nervös nu haha. 6 timmar folket! Sen sitter vi på ett plan ner till Grekland!

Hoppas ni får en bra vecka, för det ska vi ha.
Ha det så bra! Hörs nästa måndag.

PUSS! :D

NERVÖS

Det blir bara närmre och närmre..nu är det 10 timmar kvar tills vi ska åka. Jag är sjukt nervös faktiskt, vet inte riktigt varför. Mitt humör ändras hela tiden haha :(
Ska träffa lollo ikväll tror jag, kanske de andra med.. får se. Skulle färgat ögonfransarna men får se om jag hinner och orkar. Annars så är allt klart, musiken, handbagaget och resväskan. Den blev inte så full som jag trodde.. fick rensa bort lite kläder dock.

Sitter och pratar med nikola nu, och det blir bara värre för fy fan vad jag saknar mitt hjärta.. det är helt sjukt. Alla som varit ifrån sin pojkvän/flickvän i över en månad förstår nog. :( USH! Räcker med en vecka och man saknar dom, men detta är 5!!! Att jag klara det ens haha. Och han kommer vara brun så jag vet inte vad, :(

Men nu ska jag lägga fram kläderna jag ska åka i.
Kommer nog ett sista inlägg senare..
Puss



17 juli

Ihiihh nu är det nära.. håller just nu på att packa ner allting men ska ta en paus och följa med josefin och handla en sak. Denna dagen kommer nog vara seg och jag kommer knappt att sova inatt men sen fyra imorgon bitti kör vi! :D Nevös som fan för flygresan som jag sagt en miljon gånger, men ändå tycker jag det ska bli spännande. Får väl se vad jag tycker sen, HAHA. Hatar att flyga! :( Men en vecka i grekland lockar mera. Sola, bada, festa, goda drinkar .. ja allt. AAAH! Längtar tills vi är framme verkligen, :D Och det stod i tidningen att Rhodos är det varmaste stället i hela europa just nu, love it.

Men ikväll blir det väl ta det lugnt, ska nog träffa tjejerna och vänta tillsammans hih.
Kommer nog några inlägg till innan jag åker. Sen får ni vänta i en vecka :)
Men nu ska jag följa med josefin, puss.



bild från en av stränderna på Rhoddan! :D

16 juli

Ligger och solar med josefin men just nu har vi precis ätit lunch, gott. Växlade pengar och så innan, wiie. Så nu får jag njuta av denna dagen för imorgon blir det massa packning och fixa massor. Sen är det en vecka i grekland som gäller, åh så jävla härligt det ska bli. Med söta vänner också, hoppas det blir lyckat. :)

Ikväll ska jag träffa syskonen och så nu innan resan, sen hitta på något med kompisar.
Saknar nikola hur mycket som helst nu, tror ingen förstår.. för länge utan honom faktiskt!! :(

Men nu ska jag sola, puss.







welcome home

...säger jag till mina små vänner som kom från turkiet inatt. Även åkte några andra haha, jippey. Men men åker ju själv snart så inte så farligt inte. Idag har varit en riktigt seg dag. Har inte börjat packa för har varit för trött, eller för seg vet inte riktigt. Men har iaf laddat med musik, en del bara för nerladdningsprogramet har slutat att fungera, just in time :) Sen har jag varit hemma hos lollo ett tag! 

Ska snart dit igen tror jag, väntar bara på mina vänner som är sega dom med. 
Imorgon ska jag växla pengar, köpa det sista inför resan och lite annat.
Älskar sånt haha, bara för då känns det nära.

Ha en rolig torsdags? kväll.
Puss :)


i miss you!!!!!
snart bara 2 veckor kvar :(

15 juli

Skulle egentligen till dalby stenbrott nu och sola&bada. Men det blev inte så, dom tyckte inte det var så mycket sol.. så ska hitta på något med emma. Vill sola ju men får väl bli nära då! :)
Igår var roligt, niklas var faktiskt jätte duktig och alla andra med, skrattade en del hah. Sen hos siggan var det skit trevligt faktiskt. Mysigt! :D

Ikväll får jag väl även börja packa lite grann.. iiiiiih. Fixa musik och så med. 2 dagar!!
Men nu ska jag äta först och främst.

Puss

14 juli

Idag åkte vi till lomma, sjukt packat med folk och sand överallt men låg där i några timmar. Badade, solade och spelade även UNO haha. Jävla geeks alltså. Men nu är jag hemma och ska duscha av mig all sand och sen fixa mig inför ikväll. Ska se en som heter niklas uppträda som komiker. Får väl se hur det blir, sen ska jag&emma hem till siggan med lite andra folk. :)

Vill bara åka iväg NU! Ser massa bilder och vill bara vara där. Måste nog börja packa lite smått imorgon.. så jag hinner klart. Vill inte ha allt sista dagen så :)


Men nu ska jag gå och duscha.
Puss


home movie

Hallå, nu sitter jag hos josefin med steff och emma men hon sover! Vi såg en "skräckfilm" som var skit dålig!! Se aldrig den, home movie heter den och det är just det, det handlar om. En familj som spelar in en hemma video om sina barn som är lite udda? Riktigt dålig. :(

Annars idag så har jag bara varit hos emma, skrev packlista och kollade på musik till resan. Det är verkligen nära nu men kan inte fatta det ännu!!! Sen åkte vi bara till hennes stall och red lite. Hon red ut längsta rundan på evigheter och jag gick efter hela tiden. Det var massa flugor och andra djur som bet en och så, skit äckliga. Sen gick jag i massa lera, så tack emma. Det var mycket snällt! :)

Ska väl hem snart och sova. Hoppas på fint väder imorgon så man kan åka och bada.


osminkad och fint, jappjapp.

13 juli

Hejsan.. lite dålig uppdatering, men det har varit fint väder så har inte orkat sitta vid datan. Men i lördags kväll så såg jag matchen hos mig med några andra. Men innan det tänkte vi gå till maxi, hann dit men när vi skulle hem så  åskade det som aldrig förr, alltså fy fan vad äckligt det var!! Och sen precis innan vi kommit innnanför dörren så börjar det spöregna. Haha, helt sjukt var det. Man såg knappt ut genom fönstret. Men iaf, såg matchen och åt godis och så. Och spanien vann, så vi alla blev skit glada! :D:D Fabregas!!!!

Men sen gick dom så då var det bara jag&rebecca kvar, somnade rätt tidigt för vi båda var helt döda. Men precis när vi släkt och så, så hör vi två knackningar i väggen, sen efter vi tänt igen så kom två till! Men det var ingenting tydligen så vi somnade ändå, men blir väckt IGEN av att älskling ringer typ 1 på natten, blev helt chockad. Haha :( saknar honom jätte mycket nu faktiskt. TRE veckor kvar!!! :( Sen blev jag väckt igen av min katt.. så ja, sov jag den natten? nej det kan man inte påstå :( Men rebecca gick tidigt och då gick jag hem till josefin och sola&badade. Sjukt varmt, men jag klagar inte! På kvällen åkte jag med min bror&malin till klagshamn och badade lite, sen på kvällen umgicks jag bara med familjen :)

Nu ska jag åka och kolla på skor!
Puss


blivit helt kär i ed hardy, ett par skor eller en tröja hade suttit fint. :)

11 juli

Igår var roligt, grillade,badade,spelade kubb och bara snackade om allt möjligt. Det var så härligt väder så vi satt ute ganska så länge. Sen sov jag hos emma med några andra, det var varmt som fan så det blev inte många timmar man sov men men, vaknade runt nio och då gick jag,emma&jennifer ut och bada direkt. Det var galet varmt, så det har varit en skön dag hos emma bara med några trevliga människor. Hoppas dock stranden imorgon! :)

Nu ikväll ska jag se finalen med emma,josefin,rebecca&steff med godis och så. :) Sen sover rebecca hos mig hih. Imorgon blir det nog som sagt stranden om vädret tillåter.

Några bilder från igår





puss

sååå varmt

Fick lite ångest att vi inte stack till stranden iaf, det är lätt varmaste dagen på hela sommaren idag. Någon sa runt 30!? härligt. Men så sjukt varmt. Men det lär nog åska och så senare som dom sa iaf, men men vi hade kunnat men nu blev det stan och lite shopping istället.Handlade en glitter penna till ögonen och 2 tröjor. Så nu har jag ganska mycket inför resan! :)

Ska snart till emmas stall med josefin haha så bilderna får komma senare, imorgon. Hinner inte sen, ska hem till emma och grilla&bada, wie. :D Men nu måste jag gå.

Ha en trevlig lördag
puss


hahah ja, jack emma&jag:D


10 juli

Hallå, sitter hos josefin nu som jag även vaknade upp med. Igår var vi hos elin och det var jätte roligt faktiskt! Grillade och hade fem kamps lekar (bara fyra lekar för elin kom inte på fem haha) men det var riktigt roligt. En gren var ganska sjuk faktiskt, man skulle ha två tamponger i kinderna och sen dricka 10 klunkar, och alla som kan tänka fattar ju att dom sväller upp ganska mycket haha! Helt sick :D Sen var det lite andra med. Tack för kvällen!!

Kom hem runt ett/två tror jag och då somnade vi direkt. Vakna runt nio för vi skulle till stranden tidigt, men vädret är kasst, så blir stan. Fast det är så kvavt ute så vet inte vart jag ska ta vägen riktigt :( Men åker till stan och handlar upp lite pengar till rhoddan istället hihi. Ikväll ska vi hem till emma i think, sen sover jag där. :)

FÖRRESTEN, HAR ETT ÅR MED ÄLSKLING IDAG!!!!! HELT SINNESSJUKT. LOVE YOU, and MISS YOOOOU :( haha sorligt att vara ensam idag. :(

Men nu ska jag gå, lägger in bilder från igår sen när jag kommit  hem. :)
puss


glad!!!!!!!!!!

Sitter vid datan nu igen och är faktiskt riktigt glad. Imorgon får jag sommarlov och det ska bli så jävla skönt som jag har sagt redan. Men det ska det verkligen! Vet att flera känner som jag haha. :( plågats genom att sitta inomhus hela dagarna.
Men iallafall, har kommit hem nu från lilla satelit hih. Där är jätte söta kattungar nu med, är helt kär i dom. Så  idag fick jag och emma döpa dom, så det blev fido och betty hahh :( ska lägga in bild på ena snart. GALET SÖT!
Annars så red vi bara ut en runda och när emma red så sprang jag sen fick hon springa när jag körde mohaha. Och nu väntar jag på mat, ska väl duscha också.. mitt hår luktar lite mög faktiskt. Ska bara ta det lugnt sen.

Och jag håller på att bli galen, saknar min älskling så sjuuuukt mycket just nu :( kan knappt prata alls iheller. HEMSKT. 2 veckor har det gått snart, då är det bara 3 kvar.. PUSSA på det alltså. Fy fan, nej det är för jobbigt. Och på lördag är det 1 år med, haha jätte synd faktiskt. :( Miss you.

Nu ska jag visa katten och sen äta.
pusss


betty ahah, så jävla söt. :(

8 juli

Hello!

Sitter hos emma just nu men fisen äter så sitter här och skriver lite hihi. Ska snart till emmas söta häst och rida lite, jogga och så. Lite träning behövs ush ja! :)

Imorgon är sista jobbedagen och det känns SÅ jävla bra. Slappa nu, ha lov på riktigt. Sen är det även exakt 10 dagar till Rhoddan idag, haha. :D happy!!
Men dagen idag har varit helt okej, lite damp bara men fixade sig fint sen. Måste bli bättre på att blogga mera bara :)

Men nu ska jag gå!
pussss

walking alone

Blev ingen fotboll och inga kompisar. Min huvudvärk äger mig istället.. orkar inte göra något alls haha. Ska nog sova om en stund faktiskt, jävla jobbigt det här alltså.. eh hah.

Jag glömde berätta att jag kom in på borgar handel! :D över lycklig. Bettan och beccie ska med gå där så hoppas det bara blir en vanlig handelsklass och en handel/idrott. Perfekt i så fall :) Så glad för det.

Ja vet inte vad jag ska säga, hittade en skit fin låt med jay sean. Älskar hans låtar alltså, så bra allihopa. Tänkte lägga upp den här, vågar inte säga om den är ny haha för det vet jag ingenting om!
Men sen ska jag gå och vila tror jag.

Puss


walking alone

5 juli

Hej blogg..

Idag har jag sjukaste huvudvärken och vill bara gå och sova. Men då vet jag att jag inte kommer kunna somna ikväll och det är ett problem då så får försöka hålla mig vaken. Men men, måndag idag igen.. sista jobb veckan nu, skit skönt faktiskt. Behöver ha ledigt haha! Så idag var det lite äventyr, skulle ut och gå och då hände det lite saker haha. Japp så kan det gå.

Har nästan precis kommit hem och sitter och pratar med älskling nu. Hur kan man sakna någon efter så lite tid, ush.. jobbigt alltså. Men ikväll ska jag väl träffa mina söta vänner, se fotbollen eller något annat. Kommer nog inte orka så mycket skulle jag tro.

Men lördagskvällen slutade med att jag var hemma hos malin med emma&lollo. Grillade marshmallows och lite så. Men stack hem tidigt, var ganska så trött. Och igår så låg vi bara på bo01 hela dagen, nästan 6 timmar tror jag haha. På kvällen såg jag eclipse med siggan,matilda och frida. SÅ BRA DEN VAR!!! bästa av alla tre faktiskt :)

Nu ska jag äta, haj.

väldigt konstig bild sen i fredags..

3 juni

Hejhej..

idag har jag SOLAT SOLAT SOLAT och det märks, ser lite ut som en kräfta, rätt så fint faktiskt. Haha nej men bränt mig lite, men det lägger sig sen som tur är. Men tänkte berätta lite om helgen än så länge..

Igår så jobbade jag tills halv fyra ungefär. Stack hem och solade men det var så kvavt. Sen städade jag hela huset, sjukt jobbigt. Efter det fixade jag mig, med stress och runt sju cykla jag till hagel med emma. Lagfesten var rolig, faktiskt. Lite aktiviteter och godmat och dans haha. Älskar mitt lag faktiskt, saknar träningarna :(

Och idag gick jag upp tidigt, för tidigt. Fick knappt sömn! Gick och handlade saker till stranden med josefin. God frukost och så :) Sen tog vi bussen till bo01 och låg där några st. Så varmt idag alltså, skit härligt. Och i vattnet var det faktiskt skönt, inte så kallt efter ett tag haha :D På vägen hem gick vi in på entre och jag handlade en kjol snabbt bara, en randig vanlig högmidjad :) Sen åkte vi hem och nu har jag precis duschat och väntar på min mat!
Ikväll ska jag väl träffa några kompisar, är sjukt trött.

Imorgon blir det stranden igen, wie! :D Saknar MR. N med :( buhu!
Pusssssssss


fastna inte på bild igår hehe, men detta hade jag iaf på mig :) enkelt bara.

1 juli

Idag så var jobb inte så farligt, dagen gick rätt så snabbt. Fick sluta vid tre och då gick jag in en stund på entré :) Handlade en ring till, en tubtopp och en kjol. Måste ladda på lite nu innan rhodos hehe. Igår köpte jag även ett par söta skor på kvällen, och ni kan INTE ens gissa vart ha! :) Men när jag kom hem, gick jag till emma och solade&badade. Senare bestämde vi oss för att följa med lollo till någon musik sak i pildammarna. Lite tråkigt för våra platser var sämst och det var massa spindlar :( men stannade en stund och kom hem för ett tag sen. Bara ätit och så nu, duschat med.

Ska se klart spiderman 3 nu sen sova tror jag, är helt död. Imorgon är det fredag, sista dagen för veckan och lagfest på kvällen. Ska bli roligt! :D Sen bara en vecka kvar och sen rhodos! Längtar så sjukt mycket. :(

Men nu ska jag se filmen, puss :)


RSS 2.0