31 augusti

Hallå!

Kort skoldag idag, skönt. Stack till stan efteråt, fick handlat en skjorta och en ring. Och ska även köpa ett par fina tights imorgon som jag lagt undan! Behövde verkligen handla lite gran.

Var hemma runt halv 6 och nu har jag bara pluggat lite, ätit skit god mat och nu ska jag in i duschen.
Blir ingen uppdatering imorgon, för har fullt upp hela dagen. Jag ska bli bättre, känner att bloggen börjar bli tråkig nu.

Men jag ska iaf visa det jag köpte. (Orkar inte ta bild på skjortan så snor den från hemsidan.)



Inte den ringen jag egentligen ville ha, men denna var fin ändå tyckte jag:)

30 augusti

Så sjukt trött just nu. Ska nog sova snart faktiskt..sov ingenting inatt och började tidigt. Men dagen har gått fort ändå. Slutade vid 3 och vid 6 var det en grej med hela klubben. Mini fotbollstunering :) Hyffsat roligt ändå.

Kort idag imorgon, efter skolan ska vi inom stan lite. Handla tills onsdag! :) Inspark med utklädnad.
Blev ett tråkigt inlägg, men orkar inte haha. Ska börja ta lite mer bilder också.

Puss


fina vänner<3

Långa dagar blev till nätter sen till år.

Matchen gick kasst. Hatar såna matcher, när man har allting emot sig. BLÖ! Men iallafall, har inte gjort ett skit nu efter. Har verkligen ingen ork! Skola igen imorgon, och någon kvarnby dag med hela klubben och alla lag.. mini tunering eller vad det ska vara.

Måste sova nu tror jag. :)
Tänkte bara lägga in en låt jag fastat för, jättebra.


Petter - längesen

29 augusti

Godmorgon!

Igår kväll stack jag och lollo hem till fanny där hennes syster och fia&sara var. Vi såg björnbrödrar haha och åt massa godis. Åkte hem vid halv 2 kanske och somnade vid halv 4 :( vet inte riktigt varför det blev så men men.

Vaknade för en stund sen och om en timme är det samling. Match mot klågrup, hoppas det går bra. :D


från nrj in the park


Smycken..

Sitter och kollar på massa smycken på olika hemsidor. Hittar jättefina ringar,  örhängen och armband överallt.. men det är så jävla klyddigt att beställa hem för det krävs en massa. Och såklart är allt slut i affärerna i stan! 
Måste handla massa ringar främst känner jag, turkosa. Älskar den färgen på smycken!! Fast om jag tänker efter så behöver jag shoppa överhuvudtaget.




 
vill ha! :(


28 augusti

Förlåt för dålig uppdatering. Men har knappt varit hemma dessa dagarna! Skolan har ju börjat så har antingen varit där eller iväg. På tal om skolan så trivs jag skit bra faktiskt, bra klass och allt. Så allt där är bra hittintills. :)

I onsdags var det nrj in the park ju, det var roligt. Men börjar bli lite tjatigt att stå så långt fram nu efter alla år haha. Men skit bra musik var det och som jag sa.. mohombi spelade!! kvällens höjdpunkt.
Kvällen slutade med lite bråk men det fixade sig.

Och igår var det sista dagen på malmöfestivalen. Lite tråkigt för nu har man inget att göra och all god mat är borta, men ändå skönt för där är så jävla mycket folk. Men igår var vi hos hagel före några st..riktigt lyckad kväll också. :) Tack tjejer.

Men nu har jag precis kommit hem från herrarnas match. Dom vann så det var väl bra. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, om det blir ta det lugnt eller vad det blir.

Ska städa nu iaf, jippey?
Puss

en bild på mig&fanny från igår! :)

24 augusti

Skolan idag var helt okej, pratade mest och hade inga lektioner. Bara gick igenom allt typ. Slutade vid två, åkte hem till lollo och somnade .. socialt, jappjapp. Senare åkte vi upp några st till stan och kollade ett band, helt okej. Men gick och handlade älskade churros istället!! Svin gott.

Träffade bara lite kompisar och gick runt lite sen åkte vi hem igen.
Nu har jag precis duschat och funderar på att sova snart. Är så jävla trött. Slutar runt 4 nu alla sista dagarna, as jobbigt. Men imorgon är det NRJ!! :D Och mohombi ska dit, ganska lycklig ja.

Men nu ska jag gåååå.
Pusshej




23 augusti

Japp, skolan började idag igen då. Allting verkar bra faktiskt bara lite ångest att gå upp så tidigt varje dag. Är redan död efter första :( Men gick bara till tolv idag sen så var jag bara i stan med lite kompisar :)
Tränade nu på kvällen och kan säga att jag lär somna direkt när jag lägger mig i sängen. Fysträning kills me, nu när man är otränad och allt. Fyfan.

Lektioner som vanligt direkt imorgon, jippey.
Ska se fångarna på fortet nu.
Puss


<3


Vår sista dans..

Melissa horn såg vi ikväll, hon var bra. Men nu är jag så jävla trött efter bara fyra timmars sömn inatt och massa saker att göra idag. Skola imorgon, ush fy fan.

Hörs då
godnatt


vill ha mer sommarlov :(

22 augusti

Helt död. Spelade match nu imorse, vann med 3-1 så det var skit bra, men har verkligen ingen energi kvar nu efteråt. Men får orka ta mig upp till festivalen ändå och äta och se en artist ikväll.

Igår var lyckat också.. var hos emma innan och sen åkte vi upp för att se Maskinen, men de var slut när vi kom dit haha. Så det blev bara Familjen, som sög förutom en enda låt. Sen åt vi bara och träffade lite udda människor, HAHA. Det finns verkligen konstiga personer.. Men iaf, var hemma runt halv fyra.

Så det var lite kämpigt att komma upp idag men äh.
Ska ta det lite lugnt nu sen börja fixa mig. :)
Skola imorgon!!!!!!!!!!!!!!!!

Puss

från igår







I like the way..

Josefin kom just hit, och nu ska vi gå hem till emma med några andra tjejer innan vi åker upp till festivalen. Som sagt, maskinen&familjen ikväll weeeeho. Vet inte när jag kommer hem ikväll/natt.
Det återstår att se :)

Match imorgon iaf.
Ha en bra lördag.

Puss


21 augusti

Hade det riktigt roligt igår faktiskt. Stack hem till matilda med tjejerna igår runt 8 tiden. Körde lite spel och så, mycket roligt. :) Sen så gick vi in till stan runt halv tio, träffade på massa man kände. Sen vid 11 var det dax för perikles, haha. Dansade på borden och allt, alla var helt galna. Men det var bra drag där iallafall.

När det var slut så gick vi och åt. LANGOS!!! Satt och snackade en massa bara. Och vid 2 stack jag hem till en kompis, och åkte hem runt 4. :) Så igår var lyckat.

Hoppas att idag också blir det. Maskinen&Familjen idag. Hehe. Skit dåliga tider bara men aja.
Ska duscha och fixa lite nu. Sista lov dagen om man säger så. Skolan börjar på måndag, fy fan. :(

Lite bilder från igår.


















Time to go..

Nu är jag klar för att åka hem till matilda med tjejerna. Blev enkla kläder idag eftersom vi ska vidare till stan senare. Ska visa outfit för en gångs skull också, weho. Men nu ska jag ringa lollo och berätta att jag är klar så vi kan sticka! Hoppas på en lyckad kväll, tror det blir det faktiskt.

Hörs kanske inatt, eller imorgon.
Ha en bra fredag, puss.


Hemska bilder.. men blev helt plötsligt stressad nu.
Tänkte bara lägga in låten som SKA spelas ikväll hehe


Eddy wata - I like the way

20 augusti

Jahap, godmorgon.

Vaknade faktiskt rätt så tidigt fast det blev en sen kväll igår. Hade det riktigt roligt hemma hos kajsa! Sjuka diskussioner(?) lite drick-spel och annat kul.  Gick väl hem runt halv tre eller något, somnade direkt då haha.

Idag börjar malmöfestivalen. Inga bra artister idag bara, men ett band som vi måste se för vi gör det varje år så vi måste dit ändå hehe. Ska hem till matilda med tjejerna innan och "föra" lite haha. Ja ordet kommer ifrån någon jävla stockholmare tror jag. Sen rhodos. Aja

Jag måste verkligen duscha nu, borde fan åka och sola med. Känner mig jätte vit. Fy fan! Vill ha mer sommar. 

Men men nu ska jag ta en dusch.
Puss


Bilder sen igår kväll

 






Eller ja, det blev typ bilder på mig och lollo haha. Ojdå!


19 augusti

Idag var jag också i stan. Men tog bara en fika med emelie&lollo. Mycket roligt, mycket skratt iaf. Haha, sjuka människor. Satt en stund på espresso house och sen kollade vi runt lite bara. Tog faktiskt hål i öronen idag med, haha ja.. jag vet jag är sen. Har aldrig fått tummen ur röven att göra det innan, men idag blev det av. Inte alls farligt faktiskt. Sen så satt vi bara och snacka lite och sen åt vi igen höhö.

Nu är jag hemma och håller på att fixa till mig lite. Ska hem till kajsa med kompisar! :)
Imorgon börjar malmöfestivalen! Och ja jag vet jag skrev fel innan, råkade skriva att den börjar på måndag. Vissa tog väldigt illa upp tydligen? haha ääh

Nu ska jag välja kläder till ikväll.
Puss


Här kommer lite bilder från idag.




sööööööööööt





pusssss

emelie med hennes nya fina tatuering.

HAJDÅ

18 augusti

Idag har jag bara varit i stan med rebecca. Hittade ingenting nästan förutom en bustier, eller vad det heter. Letat efter det ganska länge och nu har jag äntligen hittat det. Sen åt vi bara mat och snackade en hel del. Har inte träffats på jätte länge så vi hade ganska mycket att prata om.

Kom hem runt 5 och då somnade jag en stund .. sen åkte jag till träningen och idag var det fys. Så lär ha ganska ont i kroppen imorgon! Då ska jag även fika med lollo&emelie tror jag. Sen får jag se vad som händer.

På fredag börjar malmöfestivalen! :D Och sen börjar skolan..............shit. Sommarlovet har bara flugit iväg! :( aja.

Nu ska jag se en film, puss på er.


like it's dynamite..

Matchen gick bra, vinst med 2-1. Riktig kriga-match, jobbigt som satan men roligt ändå. Fick med oss 3 poäng hem iaf, så det var bra.
Nu har jag bara segat, har ont i mina fötter pga mina jävlar hälar som jag snart kommer döda eller något. Så jävla trött på dom, usha. Så tänkte bara sätta på en film nu och inte göra så mycket mera.

Imorgon ska jag till stan och kolla på rean, hehe.
Godnatt&puss


Match!

Tråkig uppdatering, i know.
Men hagel kommer om 5 minuter så jag måste stressa iväg nu.

Haj


Hos lollo

Är hos lollo och vi ser på andra filmen för ikväll just nu. Sover här inatt och imorgon får jag se vad som händer. Ska iaf spela match senare på kvällen. :)

Nu ska jag få massage, hehe.
Godnatt


Oj haha bilden är från vi var hos kritan för någon helg sen. Inte så seriöst smile neeee

me and lollo

oj den var inte vänd.
Iaf, jag lollo och gurri

Träning

Dax för träning, fan vad skönt. Äntligen röra på sig haha!
Hörs ikväll


i rhodooos

16 augusti

Hejsanhejsan.

Ännu en seg dag, jag orkar inte bara sitta hemma hela dagarna längre. Jag vill göra saker, men nu börjar ju skolan så det var väl bra att komma på det nu? Just in time haha.

Nej men fan, jag hade gjort vad som för att få åka utomlands just nu. Värme och framför allt SOL! Var är solen i sverige egentligen? En vecka till i Rhodos med vänner hade suttit fint.

Så ja idag ska jag göra... ingenting. Sen träna ikväll, segt.
Får väl städa nu då.

Hörs senare


en vecka kvar........

Så, hemma igen efter en kväll med kvateret skatan med emma&steff. Mycket trevligt..
Är ganska så rastlös nu eftersom jag inte gjort någonting idag, men jättetrött så lär väl somna snart ändå.

Skolan börjar om en vecka, herregud. Jag orkar inte.. sommarlovet har gått för fort! Ny skola och allt, nervös? japp. Blir nog bra ändå tror jag :) Malmö borgarskola är det som gäller nu, hehe.

Ska borsta tänderna nu sen se film
puss


älskade vän




15 augusti

Så ja nu har jag vaknat till liv. Fan vad jag har sovit dåligt inatt.. sovit typ 3 timmar sammanlagt tror jag. När jag väl somna så blev jag törstig osv. Hatar sånt haha!

Men igår så kom gästerna vid 7, vi åt god mat och lite så. Runt halv tio åkte jag till sigrid och där var det en del folk. Hade en riktigt rolig kväll faktiskt. Sa hejdå till Hanna som åker till USA imorgon. Tårar och allt, från alla..ush! Hoppas du har det riktigt bra där(L) Ses snart.

Och kvällen sluta väldigt sent, hade glömt nycklar med dum som jag var. Men hade en rolig kväll iaf.
Idag ska jag ta det lugnt det kan jag lova, orkar ingenting. Ska nog träffa emma&steff senare.

Nu kommer lite bilder







haha


craaazy

bye bye hanna:(




tack för en rolig kväll, älskade vänner.
Puss

TRÖTT!

Åh gud jag borde sova. Är så jävla trött. Klockan är nästan 5 och kom precis hem.
Var hos sigrid ikväll med några, sjukt rolig kväll faktiskt. Shit. Sen så stack jag till en annan kompis vid 2, och nu är jag hemma. Ska verkligen sova nu, berättar imorgon.

Puss


mer bilder imorgon


Grattis micke!

Först och främst, grattis till min käre bror som fyller år idag.
Och sen, hej.

Det regnar och jag ska till stan, blä. Har knappt pengar iheller.. undrar fan vart alla dom har tagit vägen denna sommaren. Haha!
Men detta blev ett kort inlägg för nu kommer emma så ska vi ta bussen upp.

Puss


Myskväll

Blev en myskväll med några tjejkompisar hos Josefin. Pratade bara allmänt om allt som hänt och såg film. Kom hem nästan precis och funderar på att gå och lägga mig. Är helt död, så det får nog bli så.

Ska till stan imorgon och handla en present till min bror som fyller år. Sen fika med tjejerna för att säga hejdå till Hanna som åker till USA i 1 år på söndag. Ush!
Men nu väntar sängen faktiskt.

Puss


jag&josefin ♥


13 augusti

Så då var vi hemma från göteborg igen. Hatar att komma hem, lika deprimerande varje gång. :( Men vi har iaf haft riktigt roligt. Tog tåget hem halv sju imorse och var hemma runt 10. Så jävla trött, så sov tills tre ungefär. Ska träffa kompisar ikväll bara, orkar ingenting annat. Myskväll, yesyes!

Måste verkligen duscha också.. så ska nog göra det nu.
Hörs senare


9 augusti

Förlåt för urkass uppdatering de senaste dagarna Men har inte orkat riktigt. Men igår så stack jag hem till lollo, hade myskväll sen sov jag där. Har varit hos henne hela dagen idag, fast hon har inte varit hemma? haha. Lite konstigt faktiskt. Men umgicks med johanna&frida istället. Sen var det träning på kvällen, oh gud.. Mina muskler dödar mig. Ont ont ont överallt. Snacka om otränad haha!

Imorgon åker vi till göteborg, jag emma&mollan. :D ska bli så skönt att komma bort från malmö, är rätt trött på det. Kommer senast hem på fredag så uppdaterar inte innan dess, det tror jag inte iaf. Ni får ha det så bra, för det ska vi. Göteborg kalaset och allt.

Nu måste jag packa det sista.
Puss


jag,mollan,siggan,emma&jocke

8 augusti

Ja gårdagen slutade med att jag och emma åkte till sigrid i västra hamnen och umgicks lite. Åt mat och lite gott och bara snackade allmänt. Åkte hem ganska tidigt för idag spelade jag match. Ganska jobbigt pga inte tränat så mycket och att det har verkligen spö regnat i Malmö idag. Men en rolig match faktiskt och det blev vinst med 6-0. Härligt i serie premiären! :D

Senare ska jag väl bara träffa några kompisar och inte göra så mycket. Det orkar vi inte idag höh.
Ska försöka få tag i rebecca med, jävlar vad längesen det var vi två sågs! :( Ush.

Nu ska jag sova ett tag, haj.


7 augusti

Dagarna bara går, ush. Gör ju inget speciellt om dagarna! Så jävla tråkigt. Men snart så kommer emma hit, som jag saknat jätte mycket.. så ska vi boka göteborg resan och titta över sthlm! :D Skönt att komma bort några dagar då.

Igår så stack vi ju hem till lollo med josefin. Lagade mat och fixade oss m.m. Det blev kyckling med potastisgratäng. Mums! Sen åkte vi till kritan vid 9, där var det riktigt roligt tack vare mina söta små vänner. Men det blev en ganska tidig kväll ändå. Fast ändå lyckades jag inte somna förrän fyra så är ganska trött idag höhö.
Vet inte vad jag ska göra ikväll, antagligen vara med emma och någon annan maybe. Får se!

Hörs senare
puss


6 augusti

Nu blev det stressigt helt plötsligt. Ska hem till lollo nu och sen till kritan och ikväll blir det lite party. Alltså blir det ingen uppdatering alls idag. Kanske hinner med ett inlägg innan vi sticker senare.

Men det är vad som händer idag. Och det blir iallafall göteborg nästa vecka, så jävla kul. :D Lagom till göteborgskalaset också. Kanon!

Men nu måste jag skynda mig.
Ha en rolig fredag..

Puss


Godnatt

Tid att sova nu tycker jag.
Godnatt!



hungry..

Ja, nu är jag skit hungrig efter allt jag har gjort haha. Rensade hela garderoben plus min byrå eftersom den gick sönder där jag har mina tröjor, för jag använde våld när jag skulle stänga den.. så nu går den att stänga lätt igen och det får plats nya kläder i garderoben. Perfekt eftersom mamma förhoppningsvis köper till mig på ullared imorgon! :D

Men nu blev jag hungrig så ska gå och handla färdig lassange. Något av det godaste alltså!
Hörs senare.


Rensa garderoben..

Japp så roligt har jag de, mitt rum ser ut som en bombnedslag, men behövde verkligen få ut lite. Har ingen plats längre! Funderar dock på att ta en pause och gå ut och sola lite grann.

Ja, viktig information.. hehe


så fint så

5 augusti

Hejsan :)

Igår när jag kom hem var jag helt död så orkade inte uppdatera så värst mycket. Men matchen gick inte så bra iheller, men det var inte serie match som tur var så vi satsar på den istället. På söndag är det premiär! hehe.
När jag kom hem gjorde jag ingenting alls, verkligen ingenting haha.

Åh jag vet att jag tjatar men fy fan vad jag saknar Rhodos. Lyssnar på massa låtar som påminner mig om Rhoddan och blir så ledsen då. Haha! Ska lägga ut dom här, dom absoluta Rhodos-låtarna denna sommaren.
Läste artiklen för någon dag se, den som handlar om Rhodos. Att det är farligt osv. Finns nog inte en enda vuxen som inte har komenterat det till mig/oss som var där. HAHA så jävla sjukt. Det var väl inte riktigt så som dom förklarade, eller så var de det.. men det är så det ska vara då för vi hade sjukt roligt! :D Och vi kom hem hela så.

Här är låtarna:

waka waka


allez ola ole


one


sex on the beach


:(

ajaj

ONT I BENEN!!!

nu är det mat och tv som gäller haha.
hörs kanske senare.puss


MATCH!

Måste stressa nu, ska cykla till husiegård. Vi hörs när jag kommit hem.. hoppas matchen går finfint! :)

PUSSSSSS

4 augusti

Godmorgon? .. eller kanske inte. Hej iallafall, idag är en riktigt seg dag. Känner att jag inte kommer göra så speciellt mycket nu innan matchen. Bara ligga och kolla på bra filmer, vill sola men vädret är konstigt, sol ena stunden sen blir det kallt. Vill ha jätte mycket värme och sol nu innan skolan börjar igen. :( Får se om de blir så!

Men men.. vet inte vad jag ska säga. JO! Det blir nog göteborg/stockholm nästa vecka. Iallafall göteborg. Hoppas på stockholm också såklart även om boende klyddar. Men vi ska nog komma iväg! Ska bli roligt att träffa alla igen :D Dock så saknas själva Rhodos men vi får klara oss ändå.

Tänkte även kanske ta en bartender-kurs där nästa sommar? Låter så jävla roligt och då är man där länge också. Några vi träffade där ska göra det så why not? Emma var iallafall med på det. Tycker det låter perfekt :D

Längtar redan till nästa sommarlov...haha. Deprimerande!
Men nu ska jag äta lunch, puss.





Godnatt

Ja godnatt. Blev svin trött nu, just precis nu.. haha.

Vid 11 stack jag till burger king lite spontant. Drive in med cyklarna funkade inte helt men vi fick vad vi ville iaf. Kom hem nu och är som sagt skit trött. Ska somna till någon film nu, sen imorgon är det MM match. :D

Så hörs imorgon.
Puss


jag och några guys på Rhodos. :(

It's impossible..

Nu ska jag gå och handla lite gott till filmen jag ska se ikväll.
Blev sugen så måste ha något att äta till de, annars går de icke!

Skriver mer ikväll.



visst serru

3 augusti

Ush, det är redan augusti. Skolan börjar ju snart.. ångest! Sommarlovet har gått sjukt fort, har knappt gjort någonting typ. Förutom Rhodos då! Men men, ny skola igen.. känns konstig men roligt ändå :)

Igår så tränade jag för första gången efter uppehållet. Det var jobbigt, men jag trodde det skulle vara värre. Ganska så rolig träning ändå. På dagen så gjorde jag inte ett skit, såg massa filmer och halv sov hela dagen typ. Och efter träningen gick jag hem till lollo. Där var några st som hon kände, mycket trevligt. Sov där sen med några andra. Och idag har jag bara varit iväg med mamma, lite äranden. Det blev en data faktiskt, wie. Så är glad nu :D Ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra, antagligen ingenting alls.. för alla är iväg på olika håll hehe.

Imorgon är det match också, hoppas det går bra. Lär nog vara jobbigt faktiskt, men men.
Nu ska jag fixa lite.
Puss :)



SHOPPING!


ed hardy keps (fick från syster idag från turkiet)

kjol från gina tricot

en till sån här tröja från gina tricot

skor från hm

vet att dom ser lite konstiga ut, men dom ville inte fastna på bild.
blev helt kär i dom haha.

Ikväll blir det nog bio, i hope.
Puss

1 augusti

Åh vad deprimerande. Det är 1;a idag... snart är sommarlovet slut, och snart är SOMMAREN slut. Fy fan. Det har precis börjat ju? :( Det har gått alldeles för snabbt tycker jag.

Men iallafall, har haft dålig uppdatering. Förlåt för de. Har inte varit så sugen  på att blogga, är sjuk och ja lite annat som är runt omkring. Men veckan nu efter har varit en ångest vecka haha verkligen. Saknar Rhodos. Och igår när man såg artiklen i expressen så tänkte man bara, fan vad vi hade roligt. Dom överdriver som fan, men alltså vi hade det så jävla ball där. Vill bara tillbaka haha. Inget farlig ställe Rhodos, utan bara så jävla sjukt!!

Men men, helgen så har det inte hänt så värst mycket. Igår träffade jag några tjejkompisar och åt pizza och satt och snacka och så. Och nu idag ska jag till stan, måste handla lite smått. Så nu ska jag äta frukost och fixa klart mig.

Hörs senare
puss


min nya klänning från gina tricot, rea 49 kr :D


RSS 2.0