31 oktober

Kom hem från stan för en stund sen. Var där med nikola och vi handlade mest grejer till honom haha! Fast det var jag som ville shoppa :( Men handlade iaf en fin kofta och lite små saker. Sen åt vi och åkte hem.

Såg ju Saw 3d igår, den var ganska bra men det kändes som att de inte hade så mycket idéer kvar nu. Den var lite annorlunda gjord men mådde iaf illa efteråt haha!

Ikväll så kommer mina syskon hit och äter, sen vet jag inte vad som händer. Ska nog träffa några kompisar :)



Saw 3d

Träningen idag var rolig, liten tunering ungefär. Inomhus fotboll är faktiskt roligt, fast jobbigt. haha!
Nu har jag precis fixat klart mig för ikväll, men har spel på mitt hår för det är kort och jag kan inte göra något med det alls. Använder sånt skydd på det nu så hoppas de växer något nu då. Och på lovet ska jag även färga det en gång till och köpa löshår, orkar inte med korta. :(

Ska snart gå till bussen, får se om jag uppdaterar när jag är hemma. :)


bild från i somras!


30 oktober

Skulle ju på bio igår, men de hade bokat fel så när vi kommer dit hade någon annan våra platser. Fy fan vad arg jag blev haha men vi fick iaf biljetter till idag istället så kl 9 ska vi se den. :) Åkte iaf upp vid 8 och åt mat med adel, rebecca & beccie. Sen träffade vi ismar&älskling så gick vi och handla godis sen gick vi till bion, som inte blev av haha. Åkte hem till mig istället med nico och hade myskväll. Sen sov han här!

Nu idag har jag precis städat hela huset, ska träna om en timme sen upp till stan ju :)


29 oktober

Äntligen lov nu! Ikväll ska jag se Saw 3d på bio med några st, sen sover nikola här. Måste sticka nu puss


fick skolfotot idag också :(

Nytt

Beställde just hem en tröja jag kollat på rätt länge från H&M. Så är glad nu :) Imorgon blir det en runda i stan också med tjejerna. :)

Snart ska jag sova, upp 20 över 6 imorgon...

Godnatt


28 oktober

Skolan idag var helt okej. Redovisade mitt tal på svenskan haha, de gick bra men var nervös :( Kom hem för ett tag sen och ska plugga lite nu och sova en stund. Kanske hem till nikola sen om han tycker det med. :)

Imorgon ska vi se saw några st förhoppningsvis, sen är det äntligen lov! :D


26 oktober

Efter skolan idag stack jag hem till lollo och vi har bara haft en myskväll. Kom nästan precis hem och ska se på lite tv nu sen så ska jag sova faktiskt. Lång skoldag imorgon och träning sent på kvällen :( Inget roligt att säga idag heller haha. Vardagarna är så tråkiga alltså :( Vill utomlands också...... Min kompis åker till Thailand i 9 veckor imorgon, avundsjuk? ganska faktiskt. :(



25 oktober

Började 10 över 8 idag, helt mörkt när man åker till skolan nu.. deprimerande :( men första lektionen var inställd, ganska störigt faktiskt. Slutade vid 3 och kom hem och började plugga direkt till provet imorgon eftersom jag inte gjort så mycket innan..haha. Men har precis slutat med det och ska åka till träningen nu, sen fortsätta efter :( SNART är de iaf lov..


24 oktober

Fullt upp hela dagen nästan och är klar nu. Precis fixat klart mig och ska snart ut och äta på jensens böffhus, mums :) Har riktigt ont i min rygg idag också... och i foten, jag tror att jag är otränad haha! :(

Men nu ska jag åka snart.
Puss


23 oktober

Igår kväll så träffade jag adel och rebecca. Vi lagade god mat och såg film senare på kvällen. Lite deppig fredag men det var mysigt :D Dom gick hem runt 2 och då somnade jag direkt.

Om någon timme ska jag träna sen ska jag hem till en kompis ikväll. :)

Lite bilder från igår:





<3

21 oktober

Varit en ganska stressig dag idag. Började vid 10 och gick till halv 4, efter det hann jag snabbt hem och äta sen skulle jag åka upp till stan igen till frisören. Rebecca var snäll och följde med och var sällskap :* Färgade håret brunt och har inte riktigt vant mig än, men de gör jag aldrig direkt ahha. :( Får väl se om jag gör de snart, ville ju ha de så :)

Nu ska jag plugga lite till danskan imorgon sen ska jag faktiskt sova.
Puss


20 oktober



   

du är min ängel från de blå


19 oktober

Sitter och webbcamar och pluggar matte med bettan haha ;) Går ganska trögt eftersom jag inte orkar plugga egentligen. :( Matte också, riktigt drygt. Men iaf, vi hade kort skoldag idag och slutade vid 2, härligt.. kom hem för ett tag sen och har bara ätit lite och så, ska väl bara plugga ikväll och se desperate houswives!! :)

Imorgon ska vi ta skolfoto också.............



18 oktober

Borde egentligen plugga nu men jag är verkligen skit trött och vill ingenting annat än sova just nu :( Andra saker som lockar istället. Har matte prov på torsdag som jag inte kommer klara, sen har vi dansk prov på fredag som jag inte heller kommer klara. Två prov veckan efter också och sen är det äntligen lov :(

Hoppas veckan går fort, i helgen ska vi äta mycket mat och ha myskväll sen så kommer nikola också hem från georgien. Fast fredag vet jag inte ännu, får väl se :)

Lite bilder från idag&i veckan






<3

17 oktober

Haft världens segaste dag, har inte gjort någonting alls förutom att kolla på film och pluggat. Och lär väl inte göra så mycket mer idag heller, kanske träffa någon lite senare :) Släkten kommer iaf hit och äter snart.

Igår kväll stack jag till västra hamnen med emma&mollan, vi var hos sigrid och bara pratade, åt gott och så. Mycket skratt haha, var hemma runt halv 2 kanske och då somnade jag direkt.

Skola imorgon igen och har två prov denna veckan plus en arbetsuppgift! Snart lov som tur är ..


16 oktober

Var först hos josefin igår på tjejmiddag och där åt vi god mat&efterrätt och sen var det ööööööööööös, haha nej men det var trevligt. Senare på kvällen cykla jag till fanny, där det också var trevligt.

Är bara jävligt trött idag, men ska snart duscha och fixa till mig lite..


14 oktober

En till inställd lektion idag, första också så kunde ta det lite lungt imorse, skit skönt. Denna veckan har gått riktigt fort, det är nog pga alla håltimmar och ledighet vi har fått haha. Men imorgon är det äntligen helg. :) Ska på tjejmiddag hos josefin då sen vidare på en annan. Måste köpa present också, får bli imorgon!

Nu kommer snart nikola hit och ska hjälpa mig att plugga till ett prov imorgon, sen laga mat :)
Kanske skriver ett inlägg till sen, puss


13 oktober

Började halv 12 och slutade 4 idag, ganska skönt faktikt. :) Åkte hem och sedan dess har jag sovit, känns inte så bra.. kommer nog inte kunna somna sen. Aja! Sitter och pluggar lite nu, ännu ett prov denna veckan, fick reda på det igår också... jag orkar inte haha. Men snart lov så :)

Ska äta och sen plugga ännu mera. Sen blir det nog mest tv ikväll!


<3


11 oktober

Skit skönt med studiedag idag. Har precis pluggat lite och ska snart börja fixa mig för om en timme ska jag ta bussen till stadion för att kolla sverige u-21 match med laget!

Sov ju hos bettan inatt med adel och beccie. Fast vi sov knappt, somnade kanske runt 6,halv 7. Och gick upp vid 12 för vi skulle hälsa på vår gamla skola. Men igår så såg vi bara film och så, adel tog även 3 nya hål i sina öron. Sjuk är hon haha, fy fan vad ont jag fick i kroppen när hon bara tryckte igenom en nål... ush :( Men fint blev det haha.

Nu ska jag börja göra mig iordning.



Födelsedagar

Ska bara säga grattis till fanny som fyller år idag!
Och lollo som fyllde 17 år igår :D

Grattis finingar

 

10 oktober

I fredags så var vi några st hos adel och det var kul. Men stack hem ganska tidigt ändå och var helt död när jag kom hem. Så somnade direkt!

Igår på dagen så låg vi bara och latade oss, skulle egentligen till stan men orkade verkligen inte. Runt 4 börja jag fixa mig och sen gick jag hem till lollo som hade släktkalas! :) Riktigt god mat och tårta och allt. Har nog aldrig varit så mätt haha. Kom hem runt halv två och har knappt sovit inatt pga.. lite äckliga saker. :(

Och nu har jag vaknat för ett tag sen, ska plugga idag och senare ikväll ska jag nog hem till rebecca och sova där. Vi har studiedag imorgon, skit skönt! :D

Lite bilder från fredags

 

 
 
 
 

puss

7 oktober

Började 10 idag men var uppe redan vid 7 för jag skulle vara hos tandläkaren 8. Var ju såklart bara där i ungefär 10 minuter sen fick jag åka hem igen, när jag kunde sovit i några timmar till :( Men åkte iaf till skolan sen och gick till halv 4. Kom hem och somnade, orkar inte långa fredagen imorgon! Prov också wiho! :(


om två veckor sååå..

6 oktober

Hoppade över matten idag som skulle varit i 40 minuter för att vi hade ingen danska och då börja vi halv 12. När vi väl kommer dit halv 12 får vi veta att engelskan är inställd så då började vi 1 istället. Haha, jahap kul. Så vi åkte till stan och åt. Sen åkte vi tillbaka till skolan och hade två lektioner och slutade halv 4.

Åkte inom entre på vägen hem och hitta äntligen den halsduken från gina. Och ett par tights :)
Har pluggat lite nu och ska väl fortsätta snart. Orkar inte but i have to :(



5 oktober

Kort skoldag idag, riktigt skönt. Hade bara 3 lektioner och fick sluta två! :) Efter skolan har jag bara pluggat, åkte iväg en liten stund med mamma och handla lite men annars bara plugga plugga och plugga. Har massa i skolan känns det som, prov på fredag också. Och nästa torsdag och torsdag,fredag veckan efter det :( ORKAR INTE.

Men får väl börja på det till fredag nu haha, segstartad.
Idag börjar DH! :D :D :D

Och grattis älskade josefin på födelsedagen <3


4 oktober

Stannade hemma från skolan idag, men nu mår jag bättre. Har iaf fått tillbaka min röst efter denna helgen haha. Men jag hatar egentligen att vara hemma, blir så jävla rastlös så jag vet inte. Är det just nu och åh vet inte vad jag ska göra :( Men ska iaf till skolan imorgon så jag inte kommer back för mycket.

Nu ska jag se på tv, wie roligt
puss


adel, kevin och jag i fredags

3 oktober

Ja jättedålig uppdatering i helgen, men jag har inte haft tid. Haft en sjukt bra helg faktiskt! I fredags så var det först en seg dag i skolan, sen tog vi en snabb runda i stan.. åkte hem och senare på kvällen stack jag till adel och fixa mig sen vidare till elias på fest. Kvällen var sjukt lyckad och alla var på riktigt bra humör. Riktigt roligt! :D

Och igår så spelade jag match tidigt på morgonen, det var lite kämpigt haha. Vi spelade bra men hade sån otur.. blä. Sen åkte jag hem och sov. Vid sju gick jag hem till lollo på lite tjejmiddag. Senare på kvällen kom några andra också och även den kvällen var lyckad. Lite problem i slutet bara men var glad ändå :)

Nu är det söndag, ångest. Ska iväg och handla lite nu sen plugga!



Från fredags:


orkar inte lägga in flera haha.

Från lördags:



puss

RSS 2.0