30 juni

Jag vet att jag är skit dålig på att uppdatera så jag behöver inte börja med det varje gång jag skriver ett inlägg nu för tiden. Men alla vet och jag vet så det är bra bra. Haha!

I måndags så var det dax för jobb igen, inte så farligt faktiskt. Är bara så trött och behöver sommarlov nu och det är lite ångest när alla andra åker till stranden men men.. pengar är pengar hehe. När jag kom hem vid fyra la jag mig och sola, men det gick inte.. det var för varmt. Så jag gick hem till emma som har pool, mycket skönare haha. Sen lagade vi mat och senare på kvällen åkte vi till linnea för att se matchen några stycken. :) Åkte inom älskling före för ett sista hejdå, haha låter som vi säger hejdå för livet, men det känns så. Det är för länge och det är redan jobbigt, efter 3 dagar :( Men sa hejdå till honom iaf för han åkte senare den kvällen.

Igår så jobbade jag igen, ännu varmare dag då = mer ångest haha. Men fick sluta tre men var inte hemma förän vid kvart över fyra!??? Hatar bussar alltså, jävla mög. Missade den som går vid tre med två minuter, såg den stå på nästa hållplats, men fick vänta till den som går halv 4. Kommer den? Nej det gör den inte. Fick allvarlig damp då, fick ta den som gick halva vägen och sedan vänta en halvtimme på den som skulle komma "senare". Det förstörde hela min dag verkligen, plus att jag var så trött gjorde inte saken bättre. Men kom hem och solade lite, senare på kvällen stack jag till lollo med kritan&lisa och såg spanien - portugal.. och spanien vann, YES! :D David villa<3 hehehe..

Idag är det inte så fint väder, så behöver inte ha ångest. Efter jag sluta, åkte jag till entre .. kollade lite. Finns så mycket jag vill ha :( Men måste spara lite pengar! Men det blev ett par shorts och en fin ring. :) Nu ikväll ska jag träffa emma&steff, några fler också kanske. Får se!

Vill bara ha den 9 juli nu och få mitt sommarlov, göra vad jag vill. Och sen en vecka efter det ÅKA TILL RHODOS! Längtar efter att få komma ifrån lite, ska bli så skönt och så jääävla roligt. :D

Så det var lite uppdatering, får se hur det blir i fortsättningen.
Puss


27 juni

Hej.. dålig uppdatering igen men ahah jag kan inte bli bättre tror jag :(

Men iallafall, igår vaknade jag upp med älskling. Åt frukost och lite så, sen gick han runt tre. Sorligt att säga hejdå för nu ses vi inte på mer än 4 veckor typ :( ush. Men gick ut och solade lite efter det och vid åtta följde jag med amanda&fanny. Spela spel och lite fotboll och så några st sen vid 1 gick jag hem. :)

Knappt sovit inatt för det var så läskigt inatt haha, hörde massa ljud :( Men nu snart ska jag hem till lollo sen ska vi till stranden tror jag! ÄLSKAR VÄDRET :D

Men nu ska jag äta frukost, puss :)

från igår



Midsommar bilder

Här är en del bilder från midsommar! :D

kritan's bilder











mina bilder

ja haha, vi orkade inte bära hem maten så vi lånade en kundvagn :)













Så ja! :D

midsommar!

Hej och glad midsommar allihopa! :D
Tänkte slänga in ett litet inlägg innan jag börjar fixa inför ikväll..

Igår var en sjukt seg dag.. men på kvällen runt 10 så åkte jag hem till nikola och sov där. Såg bara film och så.. somnade rätt så tidigt eftersom jag jobbat hela dagen haha :( Men vaknade till vid 11 och nu har jag precis kommit hem.
Ska som sagt duscha och så nu, vid tre ska jag hem till lollo och fixa med mat + allt annat med tjejerna inför ikväll. Hoppas det blir en rolig midsommar, UTAN REGN!! haha.
Inatt sover älskling hos mig iaf, mysigt åter igen :D

Nu måste jag duscha, mitt hår är äckligast på jorden.
Ha en rolig kväll, puss!!!



lyssna!

24 juni

Hejsan

Dålig uppdatering igen jag vet.. men har inte tid till data alls, vilket är skönt också. Jobbar om dagarna ju och när jag kommer hem vill jag ha det sommarlov jag faktiskt har hha:( Men snart är det slut, ledig imorgon för att det är midsommar, wiho. Sen är det bara två veckor kvar.
Trivs faktiskt jätte bra och har lärt känna alla så har faktiskt roligt. Okej klart kan det bli segt och jag är svin trött men härligt jobb faktiskt. :)

Idag jobbade jag ungefär till tre, gick hem och sola direkt. Råkade somna och fy fan vad svettig man blev, skit härligt väder idag faktiskt. Har varit det länge nu och hoppas det stannar!!! :) Annars har jag inte gjort speciellt mycket idag. Fixade bara naglarna haha, trevlig information i know.

Imorgon är det som sagt midsommar, ska firas med lite olika. Vet inte riktigt vad som är planerat men först så skulle vi till siggans pappa som bor i vomb, men det blev inte av. Så nu firar vi hos lollo istället.. :D

Och ikväll har jag ingen aning, have to see.
Ska fixa lite bilder också, bloggen börjar bli tråkig.
Haha!

Puss

Våfflan 18 år

Här kommer det lite bilder.. :) (vissa ser jätte redigerade ut men de är för att jag gjorde dom svart och vita så pixlarna hänger inte riktigt med i svängarna haha)





haha?

söta födelsedags grisen :D











Så det var dom som går att visa hehe.. Nu ska jag se one tree hill
puss


20 juni

Igår var riktigt roligt och en händelseful kväll.. lite kaos men hade ändå skit kul. Allt möjligt folk där och vi dansade,sjöng och annat roligt hehe. (6) Kom dit runt 9 och då var föräldrarna som hade firat henne kvar där men det sket vi i, vi började direkt haha. Men dom alla gick väl runt 10 och då började det på riktigt om man säger så. Kan nog säga att kvällens låt var Wavin flag haha, VM låten.. herregud, tjatade verkligen ut den. Men men.. vet inte vad jag ska säga bara. Men tack våfflis för en riktigt rolig kväll! :D

Nu har jag fixat mig ska bara göra klart mitt hår sen ska jag till entre med lille rebecca sen se fotbolls match.
Puss


Bilder kommer men kan bjuda på en ;)

19 juni

Hallååå

Idag fick jag äntligen sova ut, riktigt skönt. Så vaknade och gjorde inte så mycket, kunde inte sola idag som jag ville haha:( Men har sett film och städat så nu är det finfint i rummet för ett litet tag.

Duschade och började fixa mig så har varit klar inför ikväll jätte länge! Men nu snart ska jag fixa det sista, vad jag ska ha på mig och så sen sticka väl. Ska till våfflan på hennes 18 års fest, fisen fyller ju det imorgon så ska fira henne. :D Så blir inte mer bloggande idag..kommer nog imorgon om jag orkar.

Puss:)


våfflis&jag

17 juni

Hejsan, jag tror jag är sämst i världen. Inte bloggat sen i lördags.. ush dåligt men har inte haft någon lust och det har varit så fint väder. :) Men nu så..

I måndags började jag jobba ju.. det är sjukt långa dagar och jag är helt död efteråt men det är ändå lugnt där. Så det går fint. Hela dagen försvinner ju men nu är det bara tre veckor kvar iaf haha. Annars så tränade jag bara på kvällen där inget mera.
Tisdag så jobbade jag, sen träffade jag emma, josefin, lollo och jack en liten stund.. såg fotboll och så. Sen hem och sova hha, har inget liv nu .. :(
Igår så jobbade jag, kom hem och solade lite.. sen träning på kvällen. Som överraskning sent på kvällen kom älskling hem hit.. mysigt.<3 Men idag mådde jag inte alls bra.. ush. Så blev inget jobb idag. Har bara sovit bort allt och solat lite grann.
Imorgon är sista dagen för denna veckan och även exakt en månad till Rhodos!!!! sjukt.

Ikväll ska jag kanske ut lite grann för det är så fint väder och jag mår bra nu:)
Puss (bilder kommer ska bara orka ladda över)


13 juni

Hejsan.. är på lite bättre humör nu så kan uppdatera en del för er faktiskt.

Igår kväll så stack jag och mötte bettan&beccie.. sen gick vi hem till beccie's farmor och var där lite, spela kort och åt chips och annat mysigt. Efter ett tag kom afro med och det blev värsta gossip girl alltså haha.. från alla håll och kanter. Snackade och så då bara. Sen gick jag och mötte min josefin, var med henne hela kvällen sen sov där.

Upp skit tidigt för samling, och den slutade inte bra.. var taggad men det vände helt sen, fattade ingenting. Och sen nu efter har jag bara sovit och ätit. Ska snart träffa emma och lollo lite. :)
Börjar jobba imorgon som sagt, riktigt mycket ångest kan jag säga er.

Men pengar som pengar, ehhe.
Pusshej


12 juni

Hej.. tråkig uppdatering jag vet men jag orkar inte riktigt. Är inte på humör för det, ingen lust så skiter i det istället. Men tänkte bara skriva lite nu.

Igår gjorde jag ingenting, det regnade för mycket för att göra något. Träffade älskling en liten stund och sen segade jag bara. Stack och åt sen med ismar och fanny.. och sen gick vi hem till fanny en stund bara.
Är sjukt trött för har knappt sovit något inatt pga olika grejer.. hoppas sommarlovet blir bättre än det här haha!?

Börjar jobba på måndag med, wiho! Tur att det är fler än bara jag hehe. Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt.. Finns inte så mycket idag heller.

Och har inga bilder för har lämnat in min fina data nu och alla mina bilder ligger på ett USB ha:(

Puss

11 juni

ÄNTLIGEN SOMMARLOV!!!! så jävla skönt. Fast det känns inte som det. Känns konstigt. Människor är till och med konstiga, ensamt med haha. Vad fan, så här ville jag inte ha det men men.

Har ingen lust att blogga, ville bara lägga in att det var sommarlov nu, i love.

Puss!

Bilder

bilder från studenten i tisdags!
hahah 

sjukt rolig kväll, tack fia och alla andra. <3

10 juni

Hej hej..

Ja dålig uppdatering idag jag vet, men har inte haft tid och ingen ork heller. Men i alla fall, efter träningen igår så stack jag och josefin hem till lollo och sov där inatt. Jag hade så mycket hosta så fick lite expriment av lollos mamma, efter det var jag helt död.. somnade hela tiden så jag var nog inget roligt sällskap haha. Men annars vakna jag till och vi la oss runt två. 

Vaknade upp vid 10 för vi skulle till videdal. Så åkte vi dit runt halv tolv, hälsa lite och fixade en film ahah.. sjukt rolig. En paraodi på våra lärare i högstadiet som en klass gjorde till balen för ett år sen.. så sjuk alltså. Och sen såg vi deras karneval, aw helt sorligt men ändå roligt. Stannade kvar rätt så länge och bara snacka med lite lärare och koratorn. 
Åkte hem med steff sen och åt lite, sen gick vi till emma och där är jag fortfarande haha. 
Inget annat för mig så. Men ska väl hem sen och äta maybe :)

Annars skolavslutning imorgon, SÅ SKÖNT. Kommer sakna människorna lite på media dock, men skönt ändå. Den är vid tio så efter det får jag se vad jag gör! :)

Nu orkar jag inte mera. :)
Förresten, jag och nikola har 11 månader idag.. snart ett helt år. SJUKT det med faktiskt. Love you <3


Puss


9 juni

Hej på er..

Hann inte alls blogga igår för att ja, var upptagen hela dagen med andra ord. Skulle på fia's student så efter skolan mötte jag upp lollo i stan så gick vi och handlade lite presenter. Slutade med massa skämt saker istället för något seriös, eftersom.. det passar fia haha! Efter stan åkte jag hem och duschade, packade och så. Sen hem till lollo och sen vidare till hagel. Fixade oss där några st, sen vid sju/halv åtta gick vi mot husiegård där studenten skulle vara. 

Det var faktiskt en riktigt rolig kväll. Massa roliga människor haha, och har verkligen massa bilder.. så ska lägga upp några st sen när jag kommer hem. :) Var hemma runt ett så det var rätt så jobbigt att gå upp imorse hah. :(

Men slutar nog snart eller så ska vi fika med klassen. Det regnar och det är tråkigt men är nog ganska glad ändå tror jag, ganska sliten för jag behöver sömn men äh. :) En person som gör mig sjukt irriterad för varje dag som går men, har valt att inte bry mig. Får se hur det går haha. 

Hörs sen
Puss

you're just like poison

Ja idag har jag i princip bara varit i skolan. Började ju vid ett och var kvar där tills fem. Gjorde ju prov och det kändes okej den här gången faktiskt. Var hemma alldeles för sent men åt tacos så blev lite gladare hah. Försöker fixa det sista inför skolan nu men det går inte!? det funkar inte. Blir så ledsen :(

Är också för trött för detta haha, somnade precis vid tvn haha. Behöver lov känner jag. 
Men idag har det känt så tomt, skolan kändes tomt, ja allt. Känns som alla är borta men det egentligen inte är så. Jätte wierd. Emma kom hem idag och det är jag happy för, medan min älskling åkte och det är jag sad för. :(

Men det går fort till helgen hoppas jag, bara redovisning imorgon (undrar hur det går hah) Friluftsdag på onsdag sen är det nog ingen skola alls på torsdag, sen avslutning på fredag sen SOMMARLOV! :D Måste lämna min bebis data med, buhu. :(

Men nu ska jag ta något gått att äta.
Pusshej



7 juni

Godmorgon. Vaknade för ett tag sen och det öser ner ute.. åh så deprimerande. Ingen lust alls att gå ut, men man måste ju. Börjar tio i ett, känns lite olönt faktiskt haha. Men skönt! 

Idag känns som en ångest dag, haha. Det regnar,är sjuk, älskling åker till småland, det är måndag, har för mycket att göra, ska nog göra prov. Men det löser väl sig hoppas jag. En sak som är säker är att jag iaf inte orkar fixa mig idag, så ja. Har verkligen ingen energi.. 

Men nu ska jag äta frukost och se på tv en stund innan jag tvingas ut i regnet :( åååh vill inte.

Hörs lite senare, puss.


bild från igår, picknick med hagel! :D

bilder

Har ganska mycket bilder från i helgen, så tänkte lägga upp lite :)

Torsdag


sommar!!!!!!!
orkar inte vända hehe

Fredag



Lördag



haha söt

Söndag

hahah
<3
Och lite från andra tillfällen


så ja haha! :)

6 juni

Nu togs det andra inlägget bort när jag precis var klar så ska se om jag orkar skriva om det haha.
Dålig uppdatering också, i know men har inte hunnit faktiskt. 

Igår gick jag hem till lollo och solade m.m. med josefin. Pressade lite fint i 4 timmar haha, och spelade fotboll och så. Kezo kom inom en stund i slutet men han sa hej sen gick han in och sov i lollos säng.. sjukt random haha. Men åkte hem vid 4 och började fixa inför examen. Stack dit vid 6 och så.. sen eftersom jag och nico är sjuka så hämtade hans pappa oss lite tidigare haha, för att vi orkade inte mera. Så inom han en liten stund sen hem till mig och sova. Hostade som två djur, kunde verkligen inte sluta hosta. :( Hatar att vara sjuk. Men fick ta äckel host medicin som innehöll morfin så somnade vi ganska bra sen haha. Vaknade idag vid 9 för jag hade samling vid 10. 

Matchen slutade bra, vinst med 6-4 så mycket bra tjejer :D Sen ville hagel se match så då följde jag med, och vi hade lite tacos picknick(stavning?) mums. Men för mycket mat haha.. och solen bara värme, love it. Sen cyklade jag inom Nikola för att säga hejdå för han åker imorgon med landslaget :( Och nu är jag hemma och har pluggat lite och så. Ska snart cykla till videdal IGEN för att lämna en sak till rebecca, vad jobbigt haha. :(

Men nu orkar jag inte skriva mera.
Puss


från igår hih

lite bilder från igår

skyll er själva :D
 

5 juni

Godmorgon på er..

Idag är det sol igen och jag älskar det. Ska snart äta frukost sen ut och sola lite, men även plugga tyvärr. :( Sista provet, och jag måste klara det.. hatar sån press. :( Är även lite sjuk och då blir allt jobbigt lite extra jobbigt haha. Japp så är det faktiskt. Men ikväll ska jag ju på examen, har lite panik över vad jag ska ha på mig men tror det löser sig, det är fint väder så kan ha nästan allt ju.

Igår kväll var en mysig kväll med några tjejer. Väldigt udda också hehe.. sjukt, galet... ja, you name it. Men det var roligt faktiskt, kom hem ganska tidigt och somnade kanske vid 2 :) 

Men nu ska jag äta frukost, skriver mer senare.
Puss 

stress

Ja, stessad. Men tänkte visa vad jag har på mig ikväll när jag ska iväg till malin! :) Det var så länge sen så ..

Detta har jag ikväll




puss

fråga

Fick en fråga från anonym, var min jumpsuit och bikini kom ifrån..

Och bikini överdelen är från gina tricot, underdelen är från H&M och jumpsuiten är från bikbok :)

4 juni

Hallihallå ... haha. 

Nej men idag är jag på jätte bra humör faktiskt, lite som förstör .. men det är vanligt nu för tiden så i dont care faktiskt. Om du inte bryr dig så gör jag inte det heller, not anymore. :) Hih. Men idag är det ännu varmare än igår, så jävla skönt. Satt precis ute lite, kom studenter förbi, ååh.. så roligt. Vill också ta studenten nu!! :( 

Efter skolan ska jag äta lunch med några tjejer, sen hem och sola. Ikväll får jag se, kanske blir tjejmiddag iaf.
Nu ska jag ha engelska sen slutar jag för dagen hih. Puss


ja så kan det gå

kommer faktiskt sakna er, mögar :(

3 juni

För det första, grattis sanna på födelsedagen. Hoppas du fick en bra dag och att helgen i London blir rolig hihi love you. ♥ ♥

Men men, hej.. haha. Idag har jag varit i skolan, en lektion.. skit skönt. Sen åkte jag till stan och åt lite, kollade runt, handlade, inget ovanligt nu för tiden. Sen träffade jag josefin och sen lollo. Åkte till entre och handla lite mera haha. Helt sjukt är detta. Ska visa snart vad jag har handlat denna veckan! :)

Efter entre åkte jag hem till lollo och vi har bara solat och varit ute typ. Kom hem för en timme sen och har ätit och så nu. Har så sjukt mycket huvudvärk och ont i tänderna och halsen och nacken och allt! Mina jävla visdoms tänder håller på att komma och det gör ondare än vad man tror alltså. Vänta bara, och inga värktabletter fungerar heller!! Lider faktiskt lite grann. Och min hals är trög och kan knappt svälja.. tror jag är sjuk. Tack älskling för du har smittat mig, :( haha nej men jobbigt är det. 

Men imorgon är det i alla fall helg, inte roligt att vara sjuk då men det blir nog okej ändå. :)
Nu ska jag duscha sen sova/tv.

Men först visa bilder, pusshej.


väska, bikini, jumpsuit
kjol, shorts, "cykelbyxor"
två lite finare linnen

shopaholic

Yes, and I love it. Efter jag hade slutat idag så åkte jag inom entré en stund. Handlade en kjol, ett par shorts och ett par "cykelbyxor" med spetts, eller vad man ska kalla det. Sen kom jag hem och solade ända till klockan 6, så varmt alltså.. wie. Sen åkte jag iväg och tränade, skit roligt idag faktiskt. 

På lördag ska jag på examen fest till min brors flickvän. Det ska bli roligt faktiskt, älskling ska med också hih. Men vet icke vad jag ska ha på mig faktiskt, måste matcha honom heh :$:$ så det måste vi fixa till. Får se om det blir kjolen eller något.. dansa bugg och så haha. Ska se vad han kan nu ;) nej skoja bara.

Imorgon slutar jag ett som sagt, mycket skönt. Hoppas på lika bra väder, får se vad jag gör imorgon då. Kanske handlar lite till haha :( sorligt det här.. eller inte, vet inte. :( Måste i alla fall köpa till sanna, som fyller år imorgon!
Sen är det helg och sen finfina grejer, ha. :D

Nu ska jag se tv och äta något.
Godnatt :*


fick lite panik innan, vill så gärna färga mitt hår!!!!!!!
men inte lönt innan sommaren, åååh. :(



*suck*

Ännu en dag som förstörs alltså, vad fan är detta.. haha? Förstår verkligen ingenting. Och förstår inte dig, något är inte som det ska .. tror jag faktiskt. Hoppas inte det är något, men det märks verkligen.

FAN FAN FAN FAN.. helvete vecka, puss.

2 juni

Ohhhhhh idag är det sommar så jävla varmt och skönt :D På bussen i morse kunde jag inte ens ha min jacka på mig för jag höll på att dö av värme och det var ändå ganska tidigt på morgonen så im happy happy. Mitt humör idag är lite weird, vet inte varför. Allt från glad till lite dampig faktiskt mmmm. Vissa saker som jag bara inte klarar av, aarrg:@ hehe.

Ska nog sola lite idag, och träffa min söta pojkvän faktiskt. Imorgon slutar jag ett och fredag tolv sen är det sista veckan, cant believe it. 

Nu kommer lite bilder puss

haha lite söta sisådär

mögat

Jappjapp, det är precis det jag har gjort. Varit hos lollo hela dagen efter skolan. Sett film och massa program och bara ätit lite. Det har regnat så mycket så vi hade inget val. Tänkte sola men det sket vi i. Får göra det på torsdag eller något. Och shoppa ska jag också hinna med förresten. 

Ännu en konstig dag, haha undrar om hela veckan blir det :(
Nu ska jag se cougar town.

Puss godnatt


vi snackade om konstig dag, oh ja

1 juni

Haha nja, vet inte riktigt. Känns inte som första juni i alla fall, regn regn och deppig. Seg skoldag och konstigt humör. Ja det var början på sommaren :) Bara 9 skoldagar kvar i alla fall, hehe. 

Slutar snart min första långa lektion, sen har jag två till.. jippey. Ska nog inom entre efter skolan och handla lite för att få upp mitt humör haha :( sorligt att det kan hjälpa. Sen ska jag sova och äta bort denna fula mög dag. :)

Pusshej

 
my biggest love <3

(vet att du läser&ser detta haha)

RSS 2.0