31 augusti

Imorgon är det september och höst. Fast känns som den kom för många veckor sen, uff.. i dont like it. Men iaf, idag är jag så jävla trött så det finns inte, vädret gör inte det bättre och varit allmänt hängig. Vet inte vad som händer riktigt! Blir förvirrad haha. Aja, fick sluta lite tidigare, gick och handla mina fina skor!! och hann även hem en liten stund innan jag stack till körskolan igen, gick bra idag.. tillskillnad från i måndags. Sen åkte jag till träningen, hade samba fotboll haha, kordinationen suger ju men det var kul. Och nu har jag precis gjort klart matten, redan trött på matte B hah. Prov på fredag, JA redan.. hatar borgar och deras bomb med läxor, får inget liv! 

Men nu är jag så trött så jag ska sova, hoppas på bättre dag imorgon. Börjar 10, skönt iaf! Puss


detta hade jag todaayyyy

29 augusti

Inte skrivit på en hel vecka men inte orkat eller haft tid. Skolan har ju börjat så varit en del där redan, och umgåts med mina kompisar och så. Säsongens viktigaste match i fredags, vår första förlorade match och de sööög. Fan vad tråkigt! Men vi får kämpa vidare nu för att ta oss upp ändå :) På lördagen åt jag med några kompisar och sen stack jag till älskling och sov där, somnade ganska sent och vakna vid 12 och åkte hem, hade samling sen och spelade match på en jävligt lerig plan, så det var jobbigt. Men vinst med 3-2 och mitt första mål sen jag vet inte när haha, härligt :) Körde lite efter matchen och sen var jag bara hemma hela kvällen.

Skola idag, hade 2 timmars håltimme och hittade ett par höst-skor jag måste ha, mamma måste bara gå med på priset hehe. Är så shopping sugen :( DÖÖÖÖÖ! Nu ska jag träna, puss :)



22 augusti

Ja idag började skolan.. inte så farlig dag. Kom bara dit och hälsa på alla och fick scheman och massa papper bara. Schemat är lite bättre nu när vi fick reda på att vi inte hade alla lektioner. Imorgon börjar jag 10 så helt okej ändå :)

Efter skolan gick jag med tjejerna och åt, och när jag kom hem stack jag till träning som var ganska så jobbig idag hehe, vill bara sova nu!
Igår köpte jag även lite saker på hm för jag hade någon kuppong där mohaha. Ett par shorts, en baddräkt och ett par öronhänge för 250 kr!!
Nä nu ska jag sova

shortsen jag köpte hiihi

21 augusti

Självklart är de sol idag och självklart ska det vara fint väder denna veckan nu när skolan börjar. Har inte jättemycket ångest än, men de kommer väl. Vårt schema suger och mår illa av att se det. 8-16 varje dag nästan, förutom fredag. Men ändåååååå! Inte en enda sovmorgon. MÖÖÖG! Men imorgon börjar vi 1 vilket är skönt hehe. 

Igår hade vi kalas för min bror, hans vänner, lite släkt och min älskling var här. Jättekul faktiskt! Dom sista gick vid 2 så då somnade jag nästan direkt. Nu har jag ätit frukost och ska snart ut och köra lite.. sen ska jag kanske till gymmet och sen plugga teori. Rolig daggggggggggggggg. Vill sola! :( vitare än vitast. 

Men nu ska jag köra, puss


såhär såg jag ut igåååååår

..

Nu ska jag till gymmet, dax att ta tag i de man prata om för 1 år sen hehe.. puss

gonna be mine mohahahah

ooh ja för de ska dom!!!!

14 augusti

Ja igår så var jag iväg hela dagen. Åkte först och lämna mina syskon i västra hamnen där dom skulle börja springa halvmaran. Efter de åkte jag iväg med malin och mamma till ikea och fika och fixade tyg och lite så, sen gjorde vi en skylt till dom haha :D Åkte ut till arenan för att kolla där först när dom kom. Sen åkte vi till målet och stod där och heja när dom kom i mål. Dom fick skit bra tider faktiskt för att vara första gången, och det var 2,1 mil.. fattar inte hur man orkar. Men nästa år ska jag också vara med...tror jag...haha! Sen åkte vi hem till oss och åt :)

Idag ska jag väl bara ut och köra lite, sen iväg och se MFF-Milan! :)


Bevis till sigrid att vi heja på din mamma också! :D
Jaa.. min mamma fatta inte hur man fota så fick bli såhär haha

13 augusti

En vecka sen senast. Inte gjort något speciellt, umgåtts med kompisar och älskling bara! I söndags hade jag en riktig bakis dag med rebecca, adel och sanna haha.. handla godis och kollade skräck film. I veckan kommer jag inte ihåg vad jag gjort riktigt, tränat, träffat kompisar som sagt. Men i onsdags hade jag halkan, som faktiskt var riktigt roligt, men svårt också.. för de går verkligen inte att köra fort när det är halt ahaha. Så svårt! Men var uppe kvart i 6 då och kan inte komma ihåg senast jag var de, bläää. Men det gick bra tyckte jag :) Efter de så gick jag hem till älskling, åt frukost och sov lite. På kvällen tränade jag och sen träffa jag rebecca och chilllaade. 

Torsdag så åt jag lunch på jensen med rebeccis, såååå gott det var. Tränade gym sen med nico och på kvällen så myste vi hos honom :) Vakna där igår och åkte några ärenden, sen hem och spela match. Fick en liten blåtira så idag har jag ganska ont och ser ut som jag har misslyckats med sminket runt ögat hha! Kan inte sminka mig heller för de blir bara värre och det är så svullet idag haha.. möög. Men i survive! Vi vann matchen iaf med 3-1 vilket var jättebra! :D 

Nu ska jag fixa mig så gott de går och sen ska jag iväg och kolla på mina syskon som springer halvmaran, hur dom orkar fattar jag inte haha!

Puss


syns inte så bra för kamran suuuger, men de känns kan jag säga.. halva ögat hänger hahah.. ser riktigt dumt ut

7 augusti

Ja idag mår man typ som man förtjänar eller? Haha.. igår var helt stört. Rebecca och sanna kom hit så spela vi lite ölspel, shotta lite och ja..hade liten mini förfest på 3 haha. Det funka rätt så bra så vid halv 10 åkte vi till kevin, där det var lite andra.. vi var på topp då haha! Hände lite störda saker under kvällen, säger bara SUGMÄRKE AHAH och ja.. idag mår jag väl okej, mått bätte.. mått sämre haha. Åkte hem därifrån vid 2 tiden tror jag, och då somna jag i någon timme.. vakna vid 6 och drack vatten, sååå gott just då haha. Somna om i någon timme, vakna, somna, vakna.. skit störigt. Fått samma som emma, kan inte sova efter jag druckit ååh störigt :( Men ja.. nu ligger jag fortfarande i sängen och ska nog göra det ett tag till hehe. Inte göra något jobbigt idag kan jag lova


mitt i allt blev rebeccis sugen på köttbullar med ketshup hahaha!
dansa liiiitaa
hahaha
nu pallar jag inte mera, pusss

life is wiked now

Var ju i stan en stund, skulle kolla på skor som jag behöver men handla annat hehe. 2 tubtopps linnen och ett par fina shorts hihi. :) Vi kollade bara runt lite och sen åkte vi hem igen. Nu vet jag inte vad vi ska göra, finns inget att göra. Vill bara åka bort ett tag, sååå skönt de skulle vara. BLÄ



5 augusti

Ja haha nu blir de väl ett till sånt inlägg med massa text av vad jag gjort i dagarna ahha. I onsdags så solade jag lite för de var jättefint väder, efter de så åkte jag till körskolan och hade min sista lektion på några veckor. Halka på onsdag bara!! Efter de så tränade jag, och på kvällen träffa jag min rebeccis som jag saknat så mycket. Mysigt! 

Igår körde jag till rebecca nr 2 eller mårtenson eller vad vi ska kalla henne, med bettis.. vi åt frukost/lunch och sen kom karro också och vi solade bara och softaaa lite. Hihihi, på kvällen handla jag mat och myste med emma och sigrid, och lite girl talk. 

Idag har jag inte gjort något, ska till stan strax med 2 rebeccor igen! Love rea..
Hoppas ngt roligt händer tonight

Förresten, igår kom nya jersey shore ut........I LOOOOVEEEE!!!!

Puss



2 Augusti

Ett tag sen jag skrev. Men har inte orkat eller hunnit faktiskt.. :) Sen jag skrev sist så har jag gjort en del. I torsdags träffade jag min brors flickvän och laga mat, sen såg vi film med min bror och hennes pappa. Åkte hem och sov hos älskling efter det och var där hela dagen. På fredagen tog jag bara de lugnt hehe. Lördag så var jag ute och körde lite med mamma bara, sen på kvällen åkte jag hem till nicos kusiner för lite återträff sen resan, jättekul. Sov hos honom igen hihi och på söndagen kom mina syskon och deras + nico hit och åt grillat och så. Träffade emma och lollo som kom hem på kvällen, wiie!!! Igår, måndag, körskola.. När de regnade som mest, alltså bara ÖSTE ner.. jo då var jag ju såklart på motorvägen haha, såg typ ingenting. Fick köra i 80 haha, riktigt läskigt. Massa vatten och såg typ 3 meter framför bilden :( Men annars gick de bra. Tränade på kvällen, skönt.. sen hälsa jag på en del av tjejerna som kommit hem, sen åkte jag hem till nikola för att säga hejdå till honom, som åker i en vecka typ.. kom hem där ifrån imorse vid 11, solade lite.. sen åkte jag och träffa tjejerna ett tag igen och kom nyss hem från bion ikväll.. haha skit rolig film! :D

Ja nu babbla jag på en massa (REBECCA NU ÄR DU VÄL NÖJD? :D) hihi.. did it for you.
Ska plugga lite teori nu sen sovaaaa.. puss


miss my bettis

RSS 2.0